אכן עוף!

adii1201

New member
../images/Emo124.gifלפליסיטי יש פייסבוק../images/Emo239.gif../images/Emo240.gif

טוב אז אחרי שבועיים של התחבטויות עם עצמי, ולא אני עדיין לא בטוחה שזו היא באמת, החלטתי שאני נכנעת לעמוד הזה ואומרת שזו היא גם אם זו סתם פנטזיה
אבל זה נראה דיי אמיתי והיא מעלה תמונות וכאלה אז נו תנו לי לחיות באשליה שפליסיטי הופמן פתחה פייסבוק
עכשיו כל שנותר לעשות זה להחזיק את עצמי מלעשות לה ספאמינג לעמוד ולכתוב כל חמש שניות שאני חולה על התחת הסקסי שלה
אניווי, כולם להיכנס ולעשות
לייק
http://www.facebook.com/pages/Felicity-Huffman/189831194360771

snavgm

New member
וואיי -כמה צחקתי בסניק פיק הזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וגם בסוף נשארתי BREATHLESS יענו.. נמחק לי החיוך ונשארתי בלי אויר!
קטע ענק- גם מצחיק וגם מותח. WELL DONE מארק צ'רי!
תודה עדי!

פררושה

New member
אנג'י בולן?

מישהו\י יכול\ה להסביר לי בבקשה מה היא עשתה? כלומר, למה הם בורחים ומחליפים זהויות? איך הצלקת שלה קשורה לזה? לא כל כך הבנתי את הקטע הזה. תודה חבר'ה

פררושה

New member
ראיתי

באינטרנט(לא יכלתי להתאפק
) והיו כמה פרקים בלי תרגום. עם המזל הטוב שלי אלה היו הפרקים שבהם מספרים מה בעצם קרה שם אז לא כ"כ הבנתי. אפשר הסבר?

adii1201

New member
../images/Emo6.gif כן../images/Emo13.gif

אנג'י ופטריק היו זוג והם שניהם היו אקטיביסיטיים כאלה שפועלים למען כדור הארץ, רק שפטריק לקח את זה צעד אחד קדימה והם אירגנו איזו הפגנה ושמו פצצה והרגו מישהו. היא הייתה בזמנו בהריון עם *ברח לי השם שלו, הבן שלה* ואז בא ניק ואמר לה שהוא יתחתן איתה והם יגדלו את הילד ביחד ויברחו מפטריק. זה מה שהם עשו כל השנים עד שפטריק מצא אותם וניסה להרוג את אנג'י ואת ניק ולקחת את הילד איתו

adii1201

New member
לא נכון, דווקא הוא נעשה יפה

ומיותר אתה יכול להגיד על כל העלילות של העונה האחת שבאות והולכות...

UHUstick

New member
|bone|

Angie was a member of an eco-terrorist group led by Patrick Logan whom she later became romantically involved. Angie was the engineer of the gourp (a-la Yichi Ayash) and Patrick asked her to build a bomb intending to explode a building. She was told the building will be empty on the time of explosion. At the time of the event, the building was not empty and one man unintentionally got killed. Angie's scar is from that event. Angie couldn't bear the guilt over having killed an innocent man so she decided to leave the group and run away while caring Patrick's child. From that moment onward she and Nick were running away living under various aliases, in an attempt to evade both Patrick and the FBI.

adii1201

New member
יש לכולן

לאווה, למרשה, לוונסה ולאמילי ברגל. לדיינה אני חושבת שיש רק טוויטר אבל אולי גם פייסבוק... אניווי, אני בכלל לא בטוחה שזה העמוד של פליסיטי ואף אחת מאלה שציינתי למעלה לא עונות לי אם זו היא או לא

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gifמעולה!

אני מתה על ברי עם רובים...!!!
ברי עם הלמון מראנג פאי של קתרין..
סוזן וגבי הולכות מכות..
וסוזן בכלל--
מקלסקי מעיפה את גבי לריצפה..

adii1201

New member
../images/Emo45.gifזה ממש ממש מעולה../images/Emo6.gif

אידי: and they call me white trash

מחפשת...

אולי מישהו יכול לכוון אותי לעונה הראשונה והלאה כולל תרגום, מצאתי איזה אתר אך לא עולה שם. אשמח לערה

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאם את עדיין לא הסתדרת

אני יכול לנסות לעזור. פני אלי בפרטי. שבוע טוב!

caroline barina

New member
שלום לכולם (-:

איזה כיף לראות שיש פורום לתוכנית הכי שווה שיש!! אבל לאיפה היא נעלמה? יש לי יס ופתאום משום מקום כבר אין עקרות בית נואשות העונה האחרונה.. זה מוזר מאד.. מישהו יודע מה קורה עם זה??

למעלה