אם אי-פעם נזקקת להוכחה...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo32.gif אם אי-פעם נזקקת להוכחה...

לכמה שהמין האנושי טיפש, תרשו לי לחלוק אתכם משהו שקיבלתי במייל (ותודה למיקי): On a Sear´s hairdryer: Do not use while sleeping. (damn, and that´s the only time I have to work on my hair). (On Tesco´s Tiramisu dessert (printed on bottom: "Do not turn upside down." (well...duh, a bit late, huh)! On Marks & Spencer Bread Pudding: "Product will be hot after heating." On Boot´s Children Cough Medicine: "Do not drive a car or operate machinery after taking this medication." On a Japanese food processor: "Not to be used for the other use." (now, somebody out there, help me on this. I´m a bit curious.) On Sunsbury´s peanuts: "Warning: contains nuts." (talk about a news flash) On an American Airlines packet of nuts: "Instructions: Open packet, eat nuts." On a child´s superman costume: "Wearing of this garment does not enable you to fly." (I don´t blame the company. I blame the parents for this one.) והחביב עלי ביותר - On a Swedish chainsaw: "Do not attempt to stop chain with your hands or genitals." ( Oh my God...was there a lot of this happening somewhere?)
mai

deriarie

New member
ג´ודי ניר שלום מוזס

ובתזמיר ישראלי: "רק שרון יביא שלום, שלום שישמור עלינו" מסקנה: כולם טיפשים, אבל כאן זה (קצת) יותר מסוכן

deriarie

New member
איש איש והעדפותיו

ואני מעריץ את ג´ודי... בוא נסגור את תיבת הפנדורה שפתחתי בטעות ונוציא את הפוליטיקה מהפורום הזה - זה פוגע בעליזות

../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי מצחוק זה כמו שיש לי עטיפה של מסטיק שכתוב עליה NOT A LOW CALORIE FOOD מישהו פה באמת אוכל מסטיקים?!

לירונר

New member
אה... האיטלקים

יש לי ידיד ממש טוב מאיטליה הוא כל כך חולה עליי שהוא מוכן לשלוח לי כרטיסי טיסה העיקר שאני אבוא וכן.. כן.. הוא חתיך אלוהי

אלי פלס

New member
האמת? לא היסטרי... למה התלהבתי?

כי אני שמח שלא עושים עניין מגבר מפלרטט עם גבר בפריים-טיים. זה לא משהו ציני, זה לא היה מלווה ביחסי ציבור מטורפים. זה היה חינני וזהו...

my self

New member
סליחה סליחה סליחה!

גיל חובב, האיש והאגדה, הוא לא "סתם תוכנית קולינרית". הוא אחד מהכותבים המוכשרים שיש בעיתונות (עד לא מזמן היה לו טור שבועי במוסף שבעה ימים של ידיעות, עכשיו הוא עבר להארץ כל יום חמישי לטור קצר יותר, לצערנו), ובשביל ליהנות מהטורים שלו ממש לא צריך להתעניין בקולינריה. דווקא בטלוויזיה הכישרון שלו פחות בא לידי ביטוי. אה, והוא גם הומו מוצהר וחינני. או כמו שכתב לפני מספר חודשים (ואני לא בטוח שהציטוט מדויק אבל הוא קרוב למדויק): "מזמן מזמן, אחור אחור, הייתי פעם גדי שחור. וירושלמי. וסטרייט".

המרחפת

New member
ושוב לעניינים

האישיות והאגדה, הסופר שהוא בשלן, הקרחת של המדינה. שילוב מרתק בין סופר, טבח, מבקר מסעדות, להטוטן המילים, נכדו של אליעזר בן יהודה, מנחה תוכנית קולינרית, הומו חינני ואישיות מרתקת. אני, אגב, ממליצה על ספרו ההזוי במידת מה, המטבח המשפחתי. סיפורים מצחיקים משולבים בנוסטלגיה ומשפחה סהרורית. הפך לאושיה בעקבות תוכנית הטלוויזיה "עושים שוק", במהלכה פשוט הסתובב בשווקים. (מה הוא עשה שם חוץ מזה, אני לא יודעת. אני לא מבינה תוכניות בלי כתוביות).

אלי פלס

New member
הבהרה

ובכן, אמנם אני לא מאוהב בגיל אבל אני בהחלט מסמפט את הטור ואת תכנית הטלוויזיה שלו (אגב, התכנית ב-10 טובה בהרבה מהתכנית שהייתה ב-2)... ה"סתם תכנית קולינרית" היה כי הייתי בשוק מכך שמישהו לא יודע מי זה...

למעלה