אם בארזים נפלה שלהבת...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הפינה המיוחד של אחים ואחיות במערכת הבריאות
עוד מימד לחיים ולנשמה. פורום טנטרה
קצת לפני העונה החדשה - פורום כוכב נולד
מודעות לפוליטיקה בפורום נוער שינוי
ללמוד את החיים והעולם בפורום ביולוגיה
למי שאוהב את ההולכים על גחונם. פורום זוחלים גלישה נעימה!

חיש מהר

New member
שלום לכל חברי הפורום

ביום 16-17/9/2003 מתקיים יריד אומנים בירושלים. פרטים על קיום היריד באתר www.neroyair.com הציפו את האתר המצורף לחברכם. כולם מוזמנים. :) מארגנת היריד, "ים כחול" מפורום אומנות שימושית.

מורן 1986

New member
אם כבר פתחנו שרשור ../images/Emo32.gif אז...

אני מאושרת !!! ולמה ??? אז ככה - יש לי טיול שנתי ישר אחרי ראש השנה (מיום שלישי עד חמישי) ו............אני יוצאת לאילת !!! ומה גם ? הכיתה שלי יוצאת עם יב'1 !! הכיתה שרציתי שתצא איתי !!! ואולי (כמעט בטוח) שיתנו לי ולחברה שלי להיות עם חברות שלנו מ-יב1 בחדר!! אנחנו מביאות טייפ ומלא מלא ממתקים !!! בטיול כמעט בטוח שתהיה לנו מסיבה בבריכה, בטוח יהיה לנו טיול ג'יפים, רכיבה על גמלים, סנלפילנג, ויציאה לטיילת !!! (כמובן שגם דחפו כמה מסלולים משעממים אבל חפיף...) ו............ קיבלתי את הציונים של הבגרויות !!! הייתי בטוחה שהם יהיו גרועים אבל חוץ מהסטוריה הכל אחלה !!!!! (אם תרצו לדעת את הצוינים רק תגידו פשוט אין לי כוח ללכת עכשיו לחדר...) טוב ביי בינתיים

lgmtk

New member
מישו חייב להגיד את זה..............

תגידי את הציונים.

מורן 1986

New member
ציוני הבגרות שלי מכיתה יא' :

טוב לא כולם הכי טובים .... אבל .... אין מה לעשות זה היה הכי טוב שיכלתי לתת וזה מה יש ! (חייבים לחשוב ככה כדי לא להיכנס לדיכאון...) אז ככה : לשון: מגן- 75 בגרות - 76 ציון סופי- 76 הסטוריה (יחידה שניה) מגן - 83 בגרות - 59 (לא להיבהל כל הכיתה נכשלה זה דווקא בין הציונים הגבוהים) ציון סופי- 71 גיאוגרפיה: יחידה ראשונה - מגן - 83 בגרות - 90 ציון סופי 87 שתי יחידות נוספות - מגן - 82 בגרות - 85 ציון סופי- 84 *יש לי לעשות בזה עוד שתי יחידות נוספות השנה וככה יוצא חמש יחידות תנ"ך: שתי יחידות ראשונות - מגן - 97 בגרות - 92 ציון סופי 95 יחידה שלישית (והקשה מכולן) - מגן 97, בגרות - 80 ציום סופי - 89 * גם במקצוע הזה אני עושה חמש יחידות - שתי יחידות נוספות אני אעשה השנה נו .................. אז איך הציונים ??????

מורן 1986

New member
חחחחחח אני ??? אשת תנ"ך ???

בדיחה טובה .... למרות שאני דווקא אוהבת את המקצוע הזה ...

הי!!!אני חדשה....../images/Emo9.gif

הי.. קוראים לי מריאנה, אני בת 16 וחצי מרעננה.... מה זה שמחתי שראיתי את הפורום הזה כי אני פשוט נהייתי מכורה לאנימות בזמן האחרון... ביינתיים אני מכירה רק את gravitation ו inu yasha (יוקי שולט....
).... אני לא יודעת מילה ביפנית אבל אני מוכנה ללמוד כמה... ושאלה... איך לאזעזל פתחו פורום כזה? בלי להעליב כמובן....

ketty the sheep

New member
אמ..

דבר ראשון, אני חושבת שפורום מנגה ואנימה יותר מתאים לדיבורים על.. אנימה, וכאלו
איך פתחו פורום כזה? הגישו הצעה, תפוז אישרו.. נו, את וודאי יודעת איך זה פועל.

כן אני יודעת....

עזב\י לא הבנת את השאלה.... ואני בכיף אשמש לדבר על אנימה וכאלו, אבל הצצה שלי בפורום נתנה לי את הרושם שבאמת אתם לומדים יפנית.... טוב אולי טעיתי... טוב לא משנה בכל מקרה יהיה מעניין להשתתף...

בואי אני אגלה לך סוד

אנחנו באמת לומדים יפנית! כן כן! חדשות מרעישות! בפורום יפנית למתחילים לומדים יפנית! וואו! עדיין קשה לי להאמין, אני הולך להתעלף מגודל הידיעה!

Dr Spock

New member
אויה neko איך נפלו גיבורים!

שלום, אני משתמש חדש אך אני לא יכול שלא להגיב על הדרך המזעזעת שבה מתנהל הפורום הזה! מדוע neko, אינך מעליב ומקלל את המשתמשים החדשים? הייכן הגיליוטינה וההוצאות להורג הפומביות? מדוע אין לך סוכני קגב מאימים בכדי להפתר ממשתמשים בעייתים כמוני? איזה מין שלטון אימים זה?! (סטאלין בטח מתהפך בקברו) כך לימדתי אותך? הגם אתה ברוטוס? ברצינות רן, זה היה הניסיון הראשון שלי בכתיבה פה, שלח לי הודעה ותגיד לי איך זה יצא.

neko

New member
אחלה, רק שעכשיו אני מצפה שתתחיל

לתרגם את ההודעה ליפנית. בהצלחה.

tamarhp

New member
../images/Emo26.gif

כמה שאלות: 1. מה הקשר בין פסוקי התנ"ך ל
? 2. אח שלי ביקש לשאול: אמרו לו ש"מיצובישי" זה ביפנית "3 יהלומים". האם זה נכון? 3. הוא ביקש לשאול גם איך כותבים עמיחי עברון (כמו חברון - אבל עם "ע") 4. הוא מחפש את השיר-פתיחה של התוכנית "בבאי" (ואני מוסיפה: בעעעעע). הוא ביקש לשאול אם מישהו יכול לעזור - אולי תם יודעים איך קוראים לזה באנגלית/יפנית או משהו.. כי זה תוכנית יפנית (לפי הציורים).

neko

New member
נראה מה אפשר לעשות...

1. סתם להבהיר את מהות הOFF-יות של השרשור. 2. קרוב. קצת על מיצובישי פה... 3. アミハイ エヴェロン - עמיחי עברון, פחות או יותר. 4. זה לא נראה בכלל יפני! אם כבר, שווה לשאול בפורום "סרטים מצויירים" החדש (מספר 830 ומשהו אם אני זוכר נכון).

tamarhp

New member
תודה..

1. ואיך זה מבהיר? 2. תודה 3. תודה 4. זה מה שהוא אמר.. הוא לא ממש מבין

neko

New member
סליחה!!! תיקון קשה!

בבאי היא כן סדרת אנימה, חשבתי על "המלך בבר" בטעות
תשאלי בפורום מנגה ואנימה, מספר 60.

tamarhp

New member
OK

תודה.. ואיך אפשר להשוות??? גם את המנגינה של בבר חיפשנו, אבל כבר מצאנו...

למעלה