אמאלה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo32.gifאמאלה../images/Emo7.gif

מי הרגיש פה את הרעידה
איפה הייתם שהיא הייתה

YuLi825

New member
אני...

אני הייתי בבית מול המחשב באותו הזמן. יש לי הרגל דפוק להתנדנד על הכיסא מול המחשב. אז התנדנדתי ופתאום שמתי לב שזה חזק מדי ולא הבנתי, כי חשבתי שאני עושה את זה. אח"כ הפסקתי וראיתי שהמשכתי להתנדנד.. נפלה לי כוס תה וכמה ספרים..חוץ מזה לא קרה כלום :)

חחחח....

אני הייתי בבית ספר, ובדיוק הייתה הפסקה, ואני וחברה שלי מדברות, ויש רעידה וככה לא ייחסנו לזה יותר מידי תשומת לב עד שילדים בכיתה עושים כזה "רעידת אדמה!" ואנחנו "היי, רעידת אדמה...טוב" ואז היה שיעור, ושעה אחרי זה פינו אותנו מהבניין ואז הלכתי הביתה. זה היה מפגר. אבל צחוקים.

leeo

New member
../images/Emo78.gifאני ../images/Emo5.gif..../images/Emo21.gif

הייתי באמצע מבחן חשבון ולפתע.. כולם הרגישו את הכיסאות שלהם זזו.. כמעט כולם קמו, ופתאום מרגישים שגם הרצפה רועדת.. חשבנו לרגע שהרצפה עומדת לקרוס..!
.. בסוף לחר מספר שניות זה עבר..
מעריכים שלא יהיה יותר...

הצילצול

New member
הייתי במחשב בבלוג טי וי

ביליתי עם אנשים את רעידת האדמה בשידור חי היה מצחיק

LauraLF

New member
אמממ

אנחנו הרגשנו ממש קל בביצפר אבל פינו אותנו מהבניין והיה ממש נחמד :)

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo9.gifאני בכלל לא הרגשתי...

כמעט כולם הרגישו.. אני לא! חחחחחחחחחח יש לי מן תכונה שאני מתעלמת מהרבה דברים... זה כבר בתת מודע שלי. למשל, אם השעון מצלצל.. אבל ממממממששששש חחחזזזקקקקקק כל כך חזק שכל הבית שומע... אני מסוגלת להתעלם מזה... חחחחח ירשתי את זה מאבא שלי! גם הוא לא הרגיש כלוםם!! חחח

moran14h

New member
אני מבין היחדים שהרגישו

רק אני וילד מהכיתה שלי הרגשנו כי שניינו ישבנו על השולחן. אני כזה -זאת רק אני או שהכיתה רועדת?

Ker 15

New member
אני בכלל לא הרגשתי../images/Emo5.gif

זה לא פייר..... ואז אחר כך כולם אמרו... "שמעתם שהיתה רעידת אדמה?" וכולם כזה..."מה?" כי אף אחד לא הרגיש..... אז ככה שזה היה די מוזר לשמוע על זה...

t o o l

New member
אני

עמדתי, זה היה באמצע שיעור, אני ועוד ילד שנינו עמדנו והרגשנו את זה וגם כל הכיתה שישבה וכולם רצו לחלונות ואחרי שעה פינו אותנו מהבניין.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo26.gif

היינו בבצפר אני לא הרגשתי כלום אבל חברות שלי כן אז הוציאו את כלללללל הבצפר לצר והיינו שם איזה שעתיים....... בנתיים ילדים ראו בקפיטריה חדשות והיה על הרעידת אדמה
ובחצר של בצפר יש מלא סדקים!!!!!!! שכאילו האדמה נחתכת לחצי!!!!!!!! וגם בתוך הבניין היה התקרה

Principesa Reut

New member
גם אני הרגשתי ../images/Emo9.gif

ישבתיליד שולחן עם חברה שלי וכתבתי משהו... ופתאם כל השולחן רעד והיד שלי ממש זזה ובקושי יכולתי לכתוב אז הייתי בטוחה שחברה שלי הזיזה את השולחן... אבל אז ראיתי שהיא לא מזיזה ושתינו הסתכלנו אחת על השניה במין מבט כזה של
חחח... ואז אמרו לנו שהייתה רעידת אדמה

למעלה