אמא אחת יכולה לגדל 10 ילדים

1נתי 1

New member
../images/Emo32.gif אמא אחת יכולה לגדל 10 ילדים

אבל 10 ילדים לא יכולים לטפל באמא אחת !! אמו של בן זוגי אושפזה שלשום בבית חולים בעיות לב ודם שגם הרופאים חסרי אונים אבל זה לא האישו יש בת אחת רחוקה גיאוגרפית יש בת אחת קרובה ולא עובדת יש אח בכור גם גר קרוב ויש את בן זוגי ה"תינוק" בחבורה כולם "מאד עסוקים" לכולם "מאד קשה" לרוץ עם האמא רק בן זוגי מבלה את ימיו ולילותיו בבי"ח אתמול הריצו אותם לבדיקות ממחלקה למחלקה והכי הכי מה שמטריד את הבכור ועוד שיתף את האחות הקרובה הירושה - איכסססססססס יש/אין צוואה? מה יהיה עם הרכוש? אין לי מה להגיד חוץ מ - איכסססססססססססססססססססססססססססססס

צרת רבים נחמת.....

במסגרת עיסוקי אני נתקל לא אחת במקרים כאלה. זה קורה במשפחות "הכי טובות". הנשרים עטים על הפוטנציאל ברגע שמריחים משהוא. בפורום אחר, ביעוץ מקצועי תוכלו לנטרל את פצצת הסרחון. הרבה בריאות ובהצלחה

rolan

New member
נתינקה יקרה

welcome to the world.... ככה זה בחיים, כן זה נשמע נורא כמו שאני אומרת, אבל לא כל המשפחות בורכו בילדים מתחשבים ועוזרים אחד לשני... "נפל" עליכם סיפור לא קל ואני כולי תקווה שיגמר בכי טוב... ורוצה עוד לומר לך יקירתי הירושה הטובה והמוצלחת ביותר היא מה שנשאר אח"כ בלב... אלו נשמעות לך מילים ריקות מתוכן אבל אח"כ כשהכל יגמר והעשן יתפזר, ישארו אנשים - חלקם קרובים, חלקם רחוקים, סומכת עליך שזהי את הטוב...
לחיזוק ועמידה איתנה בשלב הקשה הזה

מתקפת ה"אמהות"...

גם אמא שלי "מבלה" את זמנה בביה"ח... ואני רואה שעוד חבר'ה כאן עוברים כמוני את המסלול היומי של בית חולים , בית , בית חולים.. יאמר לזכותה של אמא שלי שהיא כל כך "שקטה" מאלה שלא מתלוננים... היא מנסה להשתקם מהר , לא מוותרת לעצמה ולא שוקעת.. הסיפור שלנו כנראה רק התחיל, ויהיו עוד עניינים.. מה להגיד??? שיהיה רק בריאות טובה !!! אז לכל מי שעובר את זה הרבה כח ! ומי שלא עובר - שלא יעבור אף פעם !!! שבת טובה לכולם סיגל

blonda3

New member
אצלינו

אמא שלי מחלקת מעכשיו את הירושה שלה שואלת אותנו מה אנחנו אוהבים כדי שתדע למי לתת מה אחרי .... ואני אומרת לה שתרגע-שיש לה זמן אבל היא חושבת שזהו זה שהיא הולכת למות..... פעם חשבתי שזה איכס לחשוב על הירושה אבל היום אני לא חושבת ככה. זה איכס אם רק זה מה שמענין את הבןאדם אבל זה חשוב לדעת ולוודא האם נכתבה צוואה האם הכל כשורה, זה תלוי ביחסים במשפחה יש הרבה לכלוכים שקשורים בירושות וזה חלק מהחיים. לגבי הטיפול באם החולה כבר שמענו סיפורים כאלו לכל דבר ישנה סיבה או יחסים קלוקלים או אנשים לא רגישים או התחשבנויות מגעילות וכל מיני כעסים אבל זה באמת נשמע רע כשאמא עוברת ניתוח והילדים שלה לא מגיעים. אולי הם כועסים עליה...... ("מורעלים?") נורא עצוב וכואב..... מצד שני אולי הם שומרים את זמנם לימים אחרים שבהם הם כן יבואו לטפל ולתמוך בה.מקווה ככה. אבל שוב-ישנם מקרים שבהם הורה חולה ורק אחד מהילדים דואג ומטפל בו. ולפעמים ההורים משנים את הצוואה ומורישים בסוף הכל למי שטיפל בהם במסירות בימיהם האחרונים.... ההורים יכולים גם לרשום צוואה ולהוריש את חלקם האחד לשני ביום מותם האם זה טוב? אולי... שנהיה כולנו בריאים ואריכות ימים.

למעלה