אממ עזרה OO ו.. לא ליסקול.

Ichimaru Gin

New member
../images/Emo32.gif אממ עזרה OO ו.. לא ליסקול.

כי יש לי בקשה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חשובה. אני ממש מבקשת ממכם תצביעו בבקשה http://starzine.mtv.co.uk/flash/starzineApp.php?region=uk בסרגל הלבן למעלה, Competition ואז בעמוד 2 או 3, התמונה עם הגדר, ללחוץ עליה ואז להצביע 5. וזה ממש משמ חשוב לי בכל מקרה איך עברה עליכם השנה מההתחלה ? לא ליסקול בבקשה -.-

Zaraki

New member
זה כזה מטושטש ליד תמונה של ציפורנים

עם לק אדום [תמונה יפה מאוד עם הציפורניים] זה גדר מטושטשת כזאת :) תודה בכל מקרה

mike 666

New member
חה חה לה לה לה ! אני רואה שיש פה

מעריץ של זארקי בדיוק כמוני ...יפה יפה .. כמו שצריך כינוי יפה !

dark max

New member
הצבעתי+נצל"ש ../images/Emo11.gif

אני מחפשת תמונה סגידה [לא סגידה זמנית]בשביל הDESKTOP שלי. לא חייב להיות קשור לבליץ', או אנימה אחרת. אם יש מישו ממש טוב בפוטושופ/פיינטשופ ויש לו הרבה זמן פנוי הצעות יתקבלו בברכה ^_^ [תכננתי משו עם חור שחור, FMA, בליץ', ANGEL SECURTY או משו כזה ודנ"א]

dark max

New member
זה יפה../images/Emo11.gif

אבל יש יותר מדי תמונות לדעתי [ואת הרב אני לא מכירה
]. אני רוצה רק שתיים שלוש, מקסימום ארבע תמונות ורקע שלא קשור לאנימה. [XD אני באה בדרישות כאילו אתם חייבים לי משו - אני אשתוק עכשיו...]

mike 666

New member
הינה קינווווו אה הא !!!!

איזו דמות מדהימה ... אנימה כל כך יפה , אבל כל כך יפה , היא פשוט יפה מידי ( שונה לגמרי מבליץ' , אז אין פה מה להשוות ) המסע של קינו ...כל כך נהנתי לצפות בזה . מדהים . אנימה מדהימה .

mike 666

New member
Kino no Tabi: The Beautiful World

אני חושב ...אני לא בטוח . תנסה לרשום בגוגל " המסע של קינו " הם יתנו לך אתרים שקשורים לזה , ובטח יהיה כתוב שם את השם המקורי באנגלית .. נראה לי שזה זה ..תנסה בכל מקרה , להיות בטוח . תהנה . כי זאת אנימה מדהימה . קינו דמות מדהימה .

glanda

New member
כן אבל הפרק האחרון מדכא! והסוף מבעס

לא בגלל האיכות שלו אלה בגלל שרוצים עוד.

Harpush

New member
קאאאאמממממממוווייייייי *OOOO**

יש לי מן מגנט כזה כל פעם שיש תמונה של קאמוי שני נמשכת לשם באופן אוטומטי. שלום?

למעלה