אני בקטע של משחקים!!

cjharm

New member
../images/Emo32.gifאני בקטע של משחקים!!

בואי נשחק ארץ - עיר של ג'אג אני מתחילה א- אנני ב- ברמבי (?) ג- ג'אג
ד- דלייני (השופטת שהייתה חברה של האדמיראל) ה- הארם (הארמון ראב גיוניר) ו- וואב ז- ח- ט- טייס , טום קאט י- כ- ל- לוק פנדרי מ- מאק, מאקנזי, מיק נ- ס- ע- פ- צ- ק- קלייטון ר- ראב , רנה ש- שרה ת- תמשיכו אותי!!!

cjharm

New member
עוד

א - אי.גי (שניהם) ד - דיויד גיימס אליוט! ט - טריש (אמא של הארם) מ- מג ק -קייט ס- סיהוק (האוניה)

cjharm

New member
המילון (הכמעט) מלא

א- אנני, אי.גי (שניהם), אלכסי, אוסטין(מג) ב- באד, ברמבי, בובי (ליהתם) ג-גינגו(הכלב של מאק)גוש, ג'אג ד- דיויד גימס אליוט, דלטון, דלייני (השופטת) ה- הארם, הארייאט, האמר ו-וואב, וושינגטו,וויאטנם ז-זולו ח- ט-טרייסי נידהם, ייס, טום קאט, טריש (אמא של הארם), טום בון. י- כ- ל- ליתהם, לאון, לוטנט,לוק (פנדרי) מ- מאק, מרינס, מקנזי, מיק ,מג נ- נורפוק ס- סימס, סיהוק ע- עיוורון לילה פ- פרנצסקה, פייק (קייט), פנדרי (אנני לוק..) צ- צ,אדוויג'ן, צי ק- קתרין בל, קייט, "קאג", קלייטון, קומנדר ר- רוסקו, ראב,רנה,רוברטס ש- שרה (שלושתן) ת- כפי שאתם יכולים לראות היה לי מאוד משעמם היום! אתם מוזמנים להוסיף!!

shipper heart

New member
יש לי עוד כמה

פ-פאלמר, "פטריק הנרי" מ- ספויייללרררררר מרדית' ק-קלואי, "קורל סי", קולונל, קפטן, ספויילר קוטס ס-סקיפר, סרגיי,סי-איי-איי *ספויילר סאדיק פאהאד ט-טיינר, ספויילר? טרנר ג-גאני, ג'ורדן ב-ביג באד אני אזכר בעוד..חיחי

למעלה