אני בת
נמאס לי

so be it

New member
../images/Emo32.gif אני בת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נמאס לי

ויש לי איך להוכיח את זה לעזאזל......
לא אכפת לי מה המנהל חושב על זה (הודועת לא קשורת לכלום)..... (ד"א, אני בטוחה שאתה מאוד חמוד, עקב זה שאתה המנהל, אבל חנוניות יקרות, לא למדנו כלום?!? להדלק על בנאדם בגלל איך שהוא נראה...?!) זה שיש לי ניק של בן, לא אומר שאני בן!!!!!!!!!!! זה ניק מאוד יפה, ומי שידע מאיזה סרט הוא לקוח יזכה להערכתי. וקצת נעלמתי בזמן האחרון, המחשב שלי מת, ואני משתמשת במחשב של אמא /:

ALiCiA SpInNeT

New member
אתה כה סקסי כשאתה מעוצבן

צאי מהמשבר, זה בכלל לא ניק של בן. מלבד זאת, אם היית בן לא היית מסתובבת עם חתימה כזאת

הא.. חשבתי שזה בן באמת ../images/Emo6.gif

עכשיו הערסים של הפורום יתחילו איתך, לא חבל ? *ממהר להעמיד את הקוצים שלי, ומחליף למכנסי ג'ינס צמודות וחולצה סטייליסטית ומכוערת* (או אולי, מפזר את השיער הארוך, שם מכנס מעפן שעלה 10 שקל וכבר קרוע, וחולצה קרועה וחלקה - כן אני מוזנח וגאה בזה !) אני בטוח שהביטוי so be it הופיע בהרבה מקומות, הוא לא מספיק מפורסם בסרט מסויים כדי שנדע, אני חושב. אולי אני טועה

advasoly

New member
אני יודעת מאיזה סרט זה!

"We're god's unwanted children? so be it!" Fight Club! הסרט הכי טוב בעולם!!! ובגלל זה זה בחתימה שלי

Nimst

New member
חוץ ממועדון קרב, הציטוט הזה הופיע

גם ברדיו חזק. וזה אחלה ציטוט, בכל מקרה.

so be it

New member
יווווו! כל הכבוד... ידעתי ../images/Emo115.gif

שלא יאכזבו אותי....! לו רק היית חנון

Greebo

New member
: |

פעם התחילו איתי כי היה לי שיער ארוך וחשבו שאני בחורה :|