אני היחידה עם בעיה בחיפוש?
א אמא של פיונה New member 5/1/04 #1 ../images/Emo32.gif אני היחידה עם בעיה בחיפוש../images/Emo12.gif?
1מדינת ישראל New member 5/1/04 #2 מתוקה שלי מה את מחפשת../images/Emo35.gif לא ידעת שכל המתכונים נמצאים בלוח המתכונים?
א אמא של פיונה New member 5/1/04 #3 ../images/Emo25.gif חיפשתי דברים אחרים ב"חיפוש מתקדם" ולא הולך לי- איטי ממש ולא עולה... בטח זה רק אצלי- המחשב הארור הזה !
../images/Emo25.gif חיפשתי דברים אחרים ב"חיפוש מתקדם" ולא הולך לי- איטי ממש ולא עולה... בטח זה רק אצלי- המחשב הארור הזה !
נ נופר א New member 5/1/04 #6 גם לי לא עבד החיפוש ../images/Emo123.gif ועוד כל מיני דברים : לא הצלחתי בימים האחרונים לשלוח מסרים כמו תמיד, ממש קשה ומסובך ,כל פעם נתקע או לא שולח בכלל, ולהעלות תמונה לפורום גם לא הצלחתי, וה- ממש עשה בעיות ואני חשבתי שהמחשב שלי לא בסדר..... אז טוב שכתבת שגם לך עשה בעיות ה- או שהוא שתה
גם לי לא עבד החיפוש ../images/Emo123.gif ועוד כל מיני דברים : לא הצלחתי בימים האחרונים לשלוח מסרים כמו תמיד, ממש קשה ומסובך ,כל פעם נתקע או לא שולח בכלל, ולהעלות תמונה לפורום גם לא הצלחתי, וה- ממש עשה בעיות ואני חשבתי שהמחשב שלי לא בסדר..... אז טוב שכתבת שגם לך עשה בעיות ה- או שהוא שתה
א אמא של פיונה New member 6/1/04 #9 ../images/Emo45.gif ולולא הפונטים הנוחים כולם היו היו בורחים מתפוז!
נ נופר א New member 6/1/04 #10 ../images/Emo45.gifצודקת,כל מילה ../images/Emo59.gif ה- צריך באופן דחוף!!!!!!!!!!!!!!