אני התחלתי לדאוג קצת לעצמי ו.

מיכל153

New member
../images/Emo32.gif אני התחלתי לדאוג קצת לעצמי ו.

היי אני לפני חודש הלכתי לנטורופט ברפואה משלימה בקופ"ח ועכשיו אני אוכלת יותר בריא ויש תוצאות של ירידה בשומנים בדם. הורדתי ממתקים והוספתי דברים בריאים של : יותר ירקות, בלי תפו"א, יותר בטאטה וגזר, מעדני סויה ומאכלים מטופו. הנה הודעה שכתבתי היום על רפלקסולוגיה שהייתי היום הייתי אצל רפלקסולוגית היום בפעם הראשונה ומה להגיד לכם? היה כיף בסה"כ. היתה נקודה מסויימת שכנראה מייצגת גב תחתון וכאבה מאוד. חוץ מזה היו כמה לחיצות קצת חזקות. שכבתי על הגב, מה שבד"כ לא טוב לי, כי יש לי לחץ דם נמוך ותמיד יש לי סחרחורת במצב כזה. זה לא קרה הפעם. להיפך הרגשתי רגועה ועברו כל מיני זרמים בראש בעיקר אבל גם קצת בשאר הגוף (ידיים, גב תחתון). היא גם לחצה ברגל עד הברך(חשבתי שרפלקסולוגיה זה רק בכף הרגל, מסתבר שטעיתי).אח"כ היא נגעה בסוף קצת בברכיים וזהו. יצאתי משם רפויה, רגועה והרגשתי זרמים בכפות רגליים (היא אמרה שעשתה משהו לזרימת הדם ברגליים). היא אמרה שתוכל לעזור לי להרגע בכל שבוע (לא חסרים לי לחצים בבית). היא אמרה שתעזור בזרימת הדם לרגליים ובכאבי גב תחתון. יש לי עוד 7 טיפולים, נראה מה הלאה. יצאתי מרוצה מאוד. בשבוע הבא טיפול נוסף. אני כבר מחכה בקוצר רוח. נתתי לעצמי לנוח שם, בלי הפרעות שיש לי בבית. מקווה שלא תכעסו שברחתי מהנושא יותר מדי. ביי מיכל153

מיכלי, איזה כיף לשמוע!

אני שמחה לשמוע שאת מפרגנת לעצמך. חשוב. את צריכה הרבה כוחות וטוב שתקבלי אותם מהיכן שרק אפשר. בהצלחה ותמשיכי להינות.

רותי ע

New member
תמשיכי ככה ../images/Emo45.gif

וזה מזכיר לי סיפור על אמא ל-10 ילדים שחזרה הביתה. הילדים בוכים רעבים והיא הולכת למטבח, סוגרת את הדלת ויושבת לאכול. שואלים אותה אנשים-איך את יושבת לאכול כשהילדים רעבים? היא עונה-הם זקוקים לאמא חזקה וזה בדיוק מה שאני מסדרת להם...

rachell

New member
יופי מיכל

מגיע לך הרבה יותר וסוף סוף הגעת לטפל באדם החשוב - בך שמטפלת בכל המשפחה

יונית ש

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

תמשיכי כך תפנקי את עצמך ותשקיעי בעצמך כי מגיע לך להיות בריאה ומאושרת זה טוב לך וטוב עוד יותר לילדים שלך

למעלה