אני והשירשורי Off שלי! נג'סית

../images/Emo32.gif אני והשירשורי Off שלי! נג'סית

אבל בכול זאת מעניין אותי לדעת: איך היה לכם בסילבסטר? אצלנו בקיבוץ היה ערב בנושא צ'יינה טאון... אכלנו אוכל סיני ועשינו קצת שטויות (כרגיל..קיבוצניקים...) וגם שתינו קצת (באישור כמובן!) ואני שתיתי קצת אווט סיידר ( משהו מעפן לגמרי..) ואחרי זה נסענו למסיבה איזורית והיה ממש אחלה! אבל כולם היו שיכורים לגמרי ובכל פינה היה איזה מישהו שהקיא... או נתקע ונפל על כולם... אצלנו בקיבוץ היו כמה שהיו שיכורים ובכלל לא זכרו איך קוראים להם! חזרנו בשלוש וחצי-ארבע שפוכים לאללה... אבל היה סבבה! (אני רוצה להדגיש שאני לא הייתי שיכורה...)

edlessme

New member
בטח שלא היית שיכורה...

את היית סתם מסטולה.. (נו טוב, את קיבוצניקית.. אז מותר לך...) היה לא משהוא
... הגעתי מהעבודה ב23:30...בערך.. ואז אמא שלי.. אומרת לי שחברים שלי התקשרו ושאלו אם בא לי ליסוע איתם על חבר מושבניק שלנו... אז ב23:45 בערך אמא שלי נתנה לי טרמפ לשם (הם לא ידעו מתי אני חוזר...) והיה דווקא בסדר... אכלתי נאצ'וס ודובונים עם סלסה והיה משהוא בסט... ואז חזרתי הבייתץה והתבכיינתי על מר גורלי כי אחרי 5-6 שעות בערך היה לי תיקון ציון לאזרחות...

סקסי בוי...

הייתי חייבת לציין שגם לא הייתי מסטולה. למרות שנראה לי שבאמת התעסקו שם עם כל מני דברי שאסורים עפ"י החוק (ואני לחא מתכוונת לשתייה...) לא היית באיזה מסיבה פרועה? אהם משועמם אהם... סתם! אתה יודע את מי שאת המכיר לי שאתה אומר "משהו בסט"? יש אצלנו מישהי בקיבוץ שהיא והמשפחה שלה הם אמריקאים אז הם מדברים חצי עברית חצי אנגלית... משהו מצחיק... עזוב בלבולי שכל..

edlessme

New member
האמת היא... שיש בי גם אמריקאי...

חייתי שם שנתיים... אבל לא, בעיקרון זה ביטוי שמסתובב פה אצלנו בישוב... המקור שלו זה מהנע"ל...

סתם ציינתי משהו שהצחיק אותי... ../images/Emo13.gif

גם אני בנע"ל... רצים שם צחוקים לא נורמלים בטיולים...

edlessme

New member
כן, מרגיש פול דביל שלא

הצטרפתי שנה שעברה... והשנה כבר.. לא יודע.. י"ב... כבר יש גרעינים וזה... לא יודע.. מה זה משעמם פה למי שלא באיזה תנועה... הן ממש נותנות פה משמעות לחיים... באנה... אני רואה שאת ממש ציונית לתיפארת.. גם קיבוצניקית.. גם בנוער העובד.... עוד מעט תגידי לי שאת מגדלת הדרים והפריט לבוש האהוב עלייך הוא הכובע טמבל...

איך ידעת?!

חחח סתם.. יש אצלנו כאלה שעדיין לובשים כובע טמבל אבל אני לא אחת מהם... פשוט הקיבוץ שלי בנע"ל אז זה או שאני יבוא לפעולות ויהיה חלק מהצחוקים או שאני ישב בבית כמו איזה פוצה... בחרתי באפשרות הראשונה כי הנע"ל זאת אחלה תנועה וומש כיף לי... אני גם יוצאת השנה לקורס מדצ"ים... אני עובדת במטבח...(מספיק קרוב להדרים?) יש לי הזדמנות לחתוך שומר כל היום (ירק מאוד מגעיל אם ריח של לקריץ..בעעעע)

edlessme

New member
חחח... גם אני עובד במטבח...

רק שאני מכין המבורגרים לאנשים עשירים.. ככה שלפעמים בהמבורגר אין הבורגר... אבל זה בסדר.. אם מעצבנים אותי... בוא נגיד ככה.. האיכות של האוכל יורדת פלאים...

לנו יש יתרון...

אנחנו יכולים לירוק לאנשים באוכל... אתה עובד בבורגר ראנץ'?

edlessme

New member
אני לא יכול להגיד איפה אני עובד..

מן הסתם... אבל בואי נגיד ככה... יש לנו המבורגר מלכותי.. אבל הרשת עצמה לא מלכותית... (תחשבי על זה בשפות אחרות...)

edlessme

New member
אמממ.. ליז?

האמת היא שזה השם של הבוסית שלי לשעבר... וגם של הנוכחית... רקתוסיפי בסוף ה'... רק...איך זה קשור..

עזוב לא משנה..

סתם בדיחה אישית... הבנתי איפה אתה עובד... עכשיו אני יודעת איפה לתלונן...

edlessme

New member
לאלאלא!

אני גם ככה אתפטר עוד מעט... בינתיים פשוט תתעלמי מהחרקים בתוך העגבניה... (מקרה אמיתי..)

למה?

עכשיו אתה מגניב! אתה יכול להגיד "פעמיים המבורגר, בלי בצל, בלי חסה, בלי עגבנייה, בלי מלפפון חמוץ, בלי המבורגר ובלי לחמנייה..."

edlessme

New member
אני.. בצבא... אכלתי בצל עם גוייאבות

אחחח.. הקרציות האלה מצחיקים... האמת היא שכן... אבל זה לא נחמד... אז אני פשוט אתן "אקסטרה ירקות בלי עגבניה"... אם אני יודע שבשעה הזאת יש עגבניות לא טובות...

מצטערת...

לא כל כך הבנתי את הקונספט של מה שרצית להעביר לי עכשיו... למה בדיוק התכוונת?

edlessme

New member
אממממ...

עזבי.. זאת תוכנית בYTV... חוצמזה.. למה לנסות להבין אותי? אני סתם גבר מסוקס, מאצ'ו ומטומטם כמו נעל...

מסוקס להפליא!

כבר אמרתי לך את זה! אהה ואין לנו יס יש לנו ערוצי זהב או הוט או איל שלא יקראו לזה אני לא עוקבת... חוץ מזה אני דווקא מנסה להבין אנשים... גם אם הם מטומטמים כמו נעל....

למעלה