אני חייבת לשתף את שמחתי עם

../images/Emo32.gif אני חייבת לשתף את שמחתי עם

הפורום: הרגע דיברתי עם האלילה שלי בטלפון!!!!!!! בפעם השניה אבל עדיין מרגש((((:) אורית שחף המושלמת! חברה שלי הייתה בקניון בהרצליה והיא ראתה אותם (אורית ותום) שם והיא דיברה איתם והיא ביקשה ממנה להתקשר אלייי ודיברתי איתה!! יו היא כל כך חמודההה
. קיצר אני מאושרת כרגע (לזמן קצר אבל יותר טוב מכלום). ביום ראשון ראיתי אותה וחיבקתי אותה, היום דיברתי איתה בטלפון, מחר אני שוב רואה אותה, וביום שבת אני שוב רואה אותה. ממש שבוע מלא אורית!

Aviad1987

New member
בהופעה בתיאטרון?

חברים שלי הולכים. לי אישית נמאס מהם קצת עד הדיסק החדש. הייתי בהופעה האקוסטית ואני חושב שזה רק יהרוס לשמוע את אותם שירים באותם הביצועים! אבל מזל טובבבבבב
! אני מכיר את בת דודה שלה.. (היא תימניה, איך לא רואים!).

bad attitude

New member
מזל טוב

זה באמת סבבה לדבר איתם....רק שאני ממש ישבתי ודיברתי איתם פעם אחת כי הם הופיעו בבצפר שלנו אתם קולטים?בבצפר!!!! איזה מגניב זה היה אבל מאז כבר הפסקתי לשמוע יהודים ובכלל כמעט ואני לא שומע רוק אני עכשיו חורש על השיר של או סי ובכללל אני אוהב תסדרה הזאת כמו שלא נקשרתי לאף סדרה בחיים שלי

JoHnYmYsTeR

New member
הלוואי עלינו שיביאו אותם לבית ספר

אצלנו אם יביאו איזה זמר יביאו איזה דיכאון או זמר מזרחית כולם ערסים ופרחות...... בלע.....

אולי הבת דודה

אורית בדוק לא תימניה אבל היא מושלמת ואני אוהבת אותה כל כךך אני מחפשת בכלמקום, ובחיים לא הכרתי מישהו שמטורף עליה כמוני.
קיצר היא מושלמת ואני מסיבה לא ברורה יותר מתרגשת כשאני מדברת איתה בטלפון מאשר כשאני רואה אותה ומחבקת אותה.

Aviad1987

New member
איך זה הגיוני?

הרי אם אחד מההורים שלהם תימני אז היא גם תימניה מן הסתם. אבל יכול להיות שהיא לא תימניה, סתם התבלבלתי.

יופי שמחה שהבנת לבד

ולא הייתי צריכה להתחיל לחשוב ב02:48 באמצע הלילה.. חחחחחחח ואורית בטוח אשכנזיה והיא מושלמת ואני אוהבת אותה.

למעלה