אני חייב, תום זה בשבילך

L y c a n

New member
../images/Emo32.gif אני חייב, תום זה בשבילך

הכיכר מוסרת ד"ש (הרבה ד"שים האמת) חזרה

L y c a n

New member
כי........

אני לא רואה כאן שירשור אוף אחר.. וחוץ מזה, זה נושא חשוב!
רגע, את כועסת?

מיטללל

New member
יכולת לשרשר

להודעה של תפוז אנשים מודיע או לשרשור כופרים. כעס זה דבר יחסי. סתם קצת מעליב שאתה מתעלם באופן חוזר מהבקשה היחידה שביקשתי פה.. בעיקר אחרי שדיברנו על נושא השרשורים לא פעם ולא 10 פעמים. בכ"מ החלטתי שאני לא כועסת

L y c a n

New member
עדיף..

לכעוס זה לא בריא. האמת היא ששמתי לב רק כשאמרת לתפוז אנשים מודיע.. באמת.. אם תוכלי לשרשר אותי לשם או את שם אלי, בכיף.. תודה! וחוץ מזה רחמים, יש לי ג'ט לג!

L y c a n

New member
זו לא פראג..../images/Emo122.gif

אז אוקיי, נגיד המנזר ממול לא מוכר לך מהגלויות, המאוזולאיום מימין, אין לך מושג מה זה, והקיר (האדום) מימין עם המגדל והשעון לא מזכיר לך את הקרמלין, תראי כמה הצבע האדום שולט פה.. מסקנה, הכיכר הזו, אדומה

Dark Muse

New member
טוב שזה לא הבניין הכי מפורסם...

אגב, אותו בניין צבעוני שממול, אומרים שהאדריכל שבנה אותו עשה אותו כל כך יפה, כך שלנין עשה אותו עיוור כדי שלא יבנה משהו יותר יפה מזה

L y c a n

New member
נראה לי שאת קצת טועה../images/Emo8.gif

לא בטוח במאה אחוז לגבי מתי הוא נבנה, אבל זה די לא סביר, הרי שזה מנזר פרובוסלבי, (ואסילי הקדוש אם אני לא טועה) ולנין.. טוב, הקומוניזם דגל באתאיזם.. הדת לא הייתה במדינה

L y c a n

New member
לאחר בדיקה..

טעית בשם, זה איוון האיום שעשה את הדברים.. לא לנין.. הנה הלינק

נועם m

New member
חחחחחח

כבר חשבתי שאתה הולך שוב להוציא לי את העיניים עם עוד תמונות של שוקולד
אני מנצלשת את ההזדמנות הזו על מנת להתנצל על היעדרותי המחפירה בשבוע האחרון. הדבר נגרם כתוצאה מנפילה לא צפוייה (צפוייה להפליא, כשחושבים על זה) של המחשב שלנו בבית. אני כותבת עכשיו ממחשבה של דודתי בעיצומו של אירוע משפחתי מחריד במיוחד (איזה יופי שכולם משכנעים שאני פשוט לומדת בחריצות לפסיכומטרי). בכל אופן- אבא טוען בתוקף שיהיה מחשב חדש בשבוע הבא, עד אז, תאלצו לשרוד בלעדי (ואם להוסיף נימה פולנית שפשוט אי אפשר בלעדיה- תודו שגם לא התגעגעתם...
)

למעלה