להודעה של תפוז אנשים מודיע או לשרשור כופרים. כעס זה דבר יחסי. סתם קצת מעליב שאתה מתעלם באופן חוזר מהבקשה היחידה שביקשתי פה.. בעיקר אחרי שדיברנו על נושא השרשורים לא פעם ולא 10 פעמים. בכ"מ החלטתי שאני לא כועסת
לכעוס זה לא בריא. האמת היא ששמתי לב רק כשאמרת לתפוז אנשים מודיע.. באמת.. אם תוכלי לשרשר אותי לשם או את שם אלי, בכיף.. תודה! וחוץ מזה רחמים, יש לי ג'ט לג!
אז אוקיי, נגיד המנזר ממול לא מוכר לך מהגלויות, המאוזולאיום מימין, אין לך מושג מה זה, והקיר (האדום) מימין עם המגדל והשעון לא מזכיר לך את הקרמלין, תראי כמה הצבע האדום שולט פה.. מסקנה, הכיכר הזו, אדומה
לא בטוח במאה אחוז לגבי מתי הוא נבנה, אבל זה די לא סביר, הרי שזה מנזר פרובוסלבי, (ואסילי הקדוש אם אני לא טועה) ולנין.. טוב, הקומוניזם דגל באתאיזם.. הדת לא הייתה במדינה
כבר חשבתי שאתה הולך שוב להוציא לי את העיניים עם עוד תמונות של שוקולד
אני מנצלשת את ההזדמנות הזו על מנת להתנצל על היעדרותי המחפירה בשבוע האחרון. הדבר נגרם כתוצאה מנפילה לא צפוייה (צפוייה להפליא, כשחושבים על זה) של המחשב שלנו בבית. אני כותבת עכשיו ממחשבה של דודתי בעיצומו של אירוע משפחתי מחריד במיוחד (איזה יופי שכולם משכנעים שאני פשוט לומדת בחריצות לפסיכומטרי). בכל אופן- אבא טוען בתוקף שיהיה מחשב חדש בשבוע הבא, עד אז, תאלצו לשרוד בלעדי (ואם להוסיף נימה פולנית שפשוט אי אפשר בלעדיה- תודו שגם לא התגעגעתם...