אני יודע שלא קשור לפורום אבל...

../images/Emo32.gif אני יודע שלא קשור לפורום אבל...

אני גאה מאוד ברוח החדשה שנושבת ולהפוך עוד תחביב בדיוק כמו כושר ובריאות ובדיוק כמו אופניים, בדיוק כמו ירידה במשקל והדרכת כושר וספינינג כך אני אוהב קפה אז.. מי שמגיע לחנות החדשה שלי ויגיד את מילת הקוד "תמי שלחה אותי"(אפילו שתמי אפילו לא ידעה שהיא שלחה אתכם
) יקבל בחנות החדשה שלי 15% הנחה על מוצרי הקפה שבחנות ו10% הנחה על אביזרים וכלי קפה. אשמח לראותכם.

Tami661

New member
תותח! כקפהוליסטית לא אנונימית, תמי תשלח

גם תשלח ואפילו... תגיע בקרוב מאוד למסע רכישה. דווקא יש לי שת"פ מעניין להציע לך (שולחת לך
)

איזה יופייי, מקום מדהים.

אחרי או לפני קניות בשוק הכרמל , בימי שישי - מומלץץץ. מתכון לקפה "גרניטה" לשוחרי הדיאטה - אפס קלוריות. בלנדר עמיד קוביות קרח, כוס מים וחצי ( אפשר מעט חלב רצוי שלא,לאלה שאינם שומרים דיאטה) 2-3 כפיות נס קפה פשוט,דיאט טיפ, והרבה טרררר עד שהקרח מתרסק ונהיה משקה אלוהי. משביע!!!

Tami661

New member
חחחח... אם תעמיד לתרמומיקס, הוא יהיה

בלנדר עמיד

הי אסף, אם לא הסדרת עם הבלנדר שעמיד לריסוק

קוביות קרח וגם לא עם התרמומיקס מיקס של תמי נסה את זה....
מתברר ששש...לכל קפה אממממ.. יש את הבלנדר המתאים לו.)):

Cookie11

New member
איזה יופי... המון בהצלחה

שינוי טוטאלי ממדריך ספינינג :) אם אהיה בתל-אביב, אעבור בהחלט

קפה זה טוב,עוזר להיתאוששות מהירה יותר

אחרי פעילות גופנית מגביר את זרימת הדם לתאים במיחד עצימים ,כמו שהיה שבוע שעבר 147 ק"מ ב5 שעות מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כדי לכם לנסות ולשתות קפה טוב אחרי

מגן רן

New member
הלו דובי...

בתור קפאיסט מושבע שמת כבר להחליף את סרוויס הקפה שברשותי במשהו קצת אחר, אני שמח על המקום החדש ומבטיח להגיע בהקדם ! בהצלחה!

ללי1

New member
בהצלחה רבה!!

ובהחלט נבוא לבקר! (המכונה מושבתת, כי שוב -מעצבן- הסגירה בעייתית, וזה לה פביוני, הייתי מצפה ליותר..) וכשהיא תתוקן - נגיע!!!

למעלה