אני לא יהיה פה בלילה אז

mike00

New member
../images/Emo32.gifאני לא יהיה פה בלילה אז

כדי שלא תתגעגעו אלי אני משאיר לכם משהו לחשוב עליו.... הפותר נכונה יזכה בשיעורים פרטיים בשימוש ברוגטקה והתחמקות מפגזי טנקים[קורס משולב,אחד לא יכול לבוא בלי השני].. או בקורס בישול עם בננות[שמנהל הקרקס שכחתי את שמו,לא יגיד שלא דואגים פה לבבונים].... דרך אגב אתם מוזמנים לשרשר לפה כל מה שבא לכם... ומשהו קטן לזוג של הפורום..... 1) למה כשאתה נכנס למגדת עתידות היא שואלת איך קוראים לך? 2) אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מיתקלחים למה צריך לנקות מגבות? 3) למה קוראים לה עוזרת בית אם היא עושה את כל העבודה? 4) האם אפשר לדון הומלס למאסר בית? 5) אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? 6) אם שחייה זה ספורט ששורף הכי הרבה קלוריות למה לוייתנים ניראים ככה? 7) אם מוציאים צב מהשיריון שלו, הוא עירום? או הומלס? 8) מי היה האדם הראשון שהיסתכל על תרנגול ואמר: "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 9) כששוטרים עוצרים פנטומימאי מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 10) איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 11) האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת תה? 12) האם יש מילה נירדפת למילה נירדפת? 13) איך זה שדבק מגע לא נידבק לחלק הפנימי של השפורפרת? 14) אם אתה אוכל פסטה ואחר כך אנטיפסטה זה אומר שתישאר רעב? 15) אם אתה מנסה להיכשל ומצליח מה בעצם קרה? 16) איך קוראים בצרפת לנשיקה צרפתית? 17) האם להיתכונן לבלתי צפוי זה הופך את הבלתי צפוי לצפוי? 18) האם אפשר להוציא ביטוח על הביטוח שלך? 19) למה קוראים לזה חיתולים חד פעמיים? אחרי שמישו השתמש בזה הוא ירצה להישתמש בזה טוב? 20) במכוניות 4 על 4 מה הם הארבע האחרים? 21) אם מפציץ חמקן היתרסק איך יודעים איפה לחפש אותו? 22) למה חברות מחשבים וסוחרי סמים קוראים ללקוחות שלהם "מישתמשים"? 23) למטיילים: אם אתה רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן מה אתם עושים? 24) אם דיסלקטי סובל מפזילה הוא יראה רגיל? 25) האם זה נכון שחמישה מתוך ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? 26) אם הוא מטפל באנשים במצוקה למה קוראים לו משרד הרווחה? 27) למה מי שמדבר עם אלוהים בבית כנסת הוא דתי, ומי שמדבר איתו ברחוב הוא פסיכופט? 28) למה יש בוידאו כפתור "הוצא" כשבמילא אתה צריך לקום להוציא את הקלטת? 29) אם החומר שממנו עשויה הקופסא השחורה לעולם לא מיתפרק, למה לא עושים את כל המטוב מהחומר הזה? 30) איך מגיעים שלטי ה"לא לדרוך על הדשא" למרכז הדשא? 31) אם סינים זורקים אורז בחתונה, אז המקסיקנים זורקים קקטוסים? 32) מה סופרים הכבשים כשהם מיתקשים להרדם? 33) האם יש נהג מונית שלא שומר את הכסף בקופסא של הסוכריות? 34) למה כבשה לא מיתכווצת בגשם? 35) כשאישה נישאת לערס היא מיתחתנת או מיתארסת? 36) למה ליד בור יש שלט "זהירות בור פתוח", הרי אם לא לא היה פתוח הוא לא היה בור? 37) אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול נופל תמיד על הרגליים מה יקרה לחתול אם חמאה על הגב? 38) למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגד ים? 39) למה כתוב על שקית של יטבתה "השקית עם השפיץ" אם יש שתי שפיצים? 40) אם לקרמבו קוראים קרמבו כי הוא מלא בקרם למה לדמבו קוראים דמבו? 41) אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן זה מחשבון, אז סבא קטן זה סבון? 42) אם אדם שגר באנגליה הוא אנגלי ואדם שגר בישראל הוא ישראלי אז אדם שגר בצי'לה הוא צי'לי? 43) למה לקור חזק קוראים קור כלבים? מה אם האדם ושאר החיות? 44) אם מישו לא רואה את המדרגה אז למה שהוא יראה את השלט "זהירות מדרגה"? 45) למה מורות שואלות שאלות את התלמידים מה הן לא יודעות את התשובות? 46) אנשים תולים על עמודים את המודעה "אסור להדביק מודעות" מה זה לא מודעה?

THE WIZARD 55

New member
תודה על השיר מייק, מקסים../images/Emo141.gif

ועכשיו רגע, צריך לענות על זה או רק לחשוב על זה
ומה אני אעשה עם קורס בישול בננות..

mike00

New member
איך ידעת שהתכוונתי אלייך ואל מייק??

אולי דברתי דווקא על רספקטה ומרים טוקאן? וכן רצוי לענות,מה יש אסור להסתלבט?תענו שטויות לא יקרה כלום...

THE WIZARD 55

New member
רספקטיה ומרים?...../images/Emo6.gif אולי זה יקרה בסוף

אתה יודע הפכים נמשכים..

mike00

New member
אני יגיד אבל לא לך....אני יגיד דווקא למייק../images/Emo8.gif

ג'וניור.....כדאי לך לשמור על הקוסמת שלך טוב טוב וכמה שיותר קרוב.. היא בן אדם נדיר!! ואיך שאתם נפגשים שימו ת'שיר בפול ווליום ותרביצו איזה ריקודון.... וויז,אם הוא לא רקד איתך תני לו לטמה עלי...

THE WIZARD 55

New member
מבחן I.Q.

אני עכשיו עושה אותו מי שיטרח, שיכתוב את הציון אם בא לו שנראה כמה דיסקלטים יש לנו כאן...

gogi000

New member
כשעשיתי בטלויזיה קיבלתי 117

בסופ"ש אעשה עוד פעם, מעניין כמה אקבל הפעם

gogi000

New member
תשמעי אני יכול להגיד שקיבלתי 140

פיש בינתנא עייש ומלח כדי לסמוך על המילה שלך

THE WIZARD 55

New member
איך אני מצלמת?

התעצלתי לסיים, ותנחש כמה קבלתי
בלי לסיים...ובשיא המהירות...

gogi000

New member
>לחצי על לחצן PRT SCR

יאללה התחלנו לצאת עם תירוצים, אאל לא סיימת אאל, אני פתרתי 9 שאלות קיבלתי 76

THE WIZARD 55

New member
חכה חכה, לא עשיתי איזה 7 שאלות אני חושבת

נעשיתי כבר פוזלת ואני עייפה, על 2 שעות שינה... טוב קבלתי רק 114 כי לא סיימתי, ולא היה לי כח אבל מילה שלי אני אוציא 140 ועכשיו קח צילום ואיפה הפרינט סקרין הזה

למעלה