אני מאושרת - יש לי עוזרת

אפרת12

New member
../images/Emo32.gif אני מאושרת - יש לי עוזרת../images/Emo70.gif

היא עכשיו עובדת, ונראה לי שהיא תישאר
נכון שהיא לוקחת את הסכום המוזר של 36 ש"ח לשעה, אבל העיקר שסופסוף ה
ייראה קצת יותר טוב...

T noki

New member
36../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמוזר... אבל אחלה שמצאת!

אני חיפשתי בנרות ועדיין לא מצאתי מישהי טובה, אמינה ומנקה טוב שאפשר לסמוך עליה (היתה לי בבאר שבע... חבל שהיא לא יכלה לעבור דירה יחד איתנו, היא הית המקסימה)

גלשני

New member
יש לי מישהי טובה בטבעון

היא מנקה אצל ההורים שלי כבר כמעט 10 שנים. את רוצה שאברר אם היא פנויה?

תומרלי

New member
איזה כייף לכם. תתחדשו

הלואי ויכולתי להרשות לעצמנו. אולי כשנסיים את הלימודים ונתחיל להתאושש קצת מבחינה כספית. בינתיים, גם לזה אני מוצאת זמן ולא מוותרת, כי אני מכורה לניקיון.

yaelia

New member
תתחדשי../images/Emo5.gif

אני ירוקה מקנאה. מקווה שאוכל להרשות לעצמי גם.

אפרת12

New member
../images/Emo51.gif אני מקוה שאוכל להמשיך

להרשות לעצמי. נראה לי שאני חיה באיזו בועה כלכלית לא ריאלית שבניתי סביב עצמי (דמי האבטלה הסתיימו...)

איזה כיף.

אני מתפדחת שמישהי תראה כמה מבולגן אצלנו בבית
שיהיה בהצלחה עם העוזרת ושתנקה כמו שצריך

אפרת12

New member
נראה לי שאני לא מרוצה ממנה ../images/Emo10.gif

טוב, ניתן לה הזדמנות כמה שבועות, אבל אם היא תמשיך בקצב הזה אז כבר עדיף לי בית פחות נקי

גלשני

New member
בדיוק לפני שלוש שעות

חזרתי הביתה לבית מבריק אחרי שהעוזרת מירקה אותו, אני כל כך מבינה את הכיף שלך ורק מאחלת לך שאצלך ה
ישאר נקי יותר זמן מאצלנו. מתן תוך שעתיים מצליח להשכיח את העובדה שמישהו עבד פה קשה....

פשושולה

New member
איזה כיף...אני לא יודעת מה אני

הייתי עושה בלי העוזרת שלנו. אף פעם לא הייתי טובה בניקיונות, ולבזבז את היום החופשי שלי (שישי) על ניקיונות תמיד היה סיוט.

נועה 36

New member
אין כמו עוזרת בית - לא מוותרת על זה

ולנו יש את בוריס. כבר חמש שנים. רוסי גדל גוף שמצליח להגיע לכל המקומות שעוזרת רגילה בדרך כלל לא מגיעה
רק נטאשה (הכלבה) לא כל כך מרוצה ממנו. בימים שבוריס מנקה היא נוהגת להתחבא עמוק עמוק בתוך חדר הארונות

אדר שלי

New member
תתחדשי! גם לי יש עוזרת חדשה../images/Emo82.gif

בפעם הראשונה בחיי... איזה כיף.

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gifבראבו לספורטאים הנכים!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שהביאו לנו עד עכשיו כבר 5 מדליות (אם לא טעיתי בספירה)!!! ולשחיינים שהביאו לנו ביומיים נאחרונים שתי מדליות כסף ומדליית זהב אחת (ועוד היד נטויה). גיבורים אמיתיים וספורטאים גדולים!

למעלה