אני משועממת- תשתפו פעולה

../images/Emo32.gifאני משועממת- תשתפו פעולה

שכל אחד יכתוב משהו על עצמו יש לכם חופש? מה אתם עושים בחופש שלכם? טוב לכם? ותוסיפו כל מה שבא לכם.
שמתם לב שעמוד פתיחת ההודעות חדשות השתנה?!

Zoharrr

New member
ענבלי :)

יש לי חופש, בחופש שלי אני מתנחלת אצל החבר, הוא מתנחל אצלי, אני הולכת להרבה הופעות, אני חוגגת יומולדת בשבוע הבא, אני מתחילה ללמוד נהיגה, וטוב לי מאוד:)

נמאס לי מהחופש (כן, אני אתחרט ידוע)

יש לכם חופש? כן כבר שנההה בערך (למרות שלמדתי חצי שנה אבל זה היה שכונתי מדי...)
מה אתם עושים בחופש שלכם? 3 חודשים בילויים בלי הפסקה עכשיו I'M DOING MY BEST TO DO NOTING טוב לכם? מאוד משעמם בדרך כלל!!
ותוסיפו כל מה שבא לכם. שבוע הבא יומלדת לא יודעת איך אחגוג....
ואחרי זה מסיבת גיוס
עוד פחות מחודש גם אני עולה על מדים...

עתודאית

New member
חופש? מה זה?

היה לי מבחן היום... חופש מקווה שיהיה בין ה23 באוגוסט ל26 בספטמבר...

נועם m

New member
הממ...

עקרונית אני בחופש. עד הימים האחרונים גם די ניצלתי אותו, אבל מאז שהתחילו הבלגאנים בצפון אני מסוגלת לגרום לעצמי רק ללכת לעבודה, ולהדרכות שאני מעבירה. פשוט אין לי חשק לדברים.. כיפיים... וזה באמת לא מתוך צביעות של מי שגרה רחוק מהמלחמה, אני לא "מכריחה" את עצמי להשאר בבית. זה פשוט מרגיש לי לא נכון. שלא לדבר על זה שנעשתי מכורה לחדשות... אני אשכרה מסתובבת עם ה MP3 צמוד עלי כדי לשמוע כל שעה! כמו סבתא שלי והרדיו

pain is MY love

New member
אפשר להרוס קצת את השמחה פה?.

יש לכם חופש?- לא! מה אתם עושים בחופש שלכם?- איזה חופש?! יוצאת מהבסיס ב8 בערב במקרה הטוב וזה כמובן אם אני לא נשארת לילה בחמ"ל שזה מה שעומד לקרות מחר.. טוב לכם?- לא לא טוב לי בכלל ותוסיפו כל מה שבא לכם.- ואני גם לא מרגישה טובה
כבר איזה 3 ימים שאני לא מסוגלת לאכול, אין לי תאבון ויש לי כל הזמן בחילות מרגיזות כאלה.. ואין טעם ללכת לרופא צבאי אז פשוט סובלים בשקט.

אוי מרינה../images/Emo24.gif

אני מקווה שתרגישי טוב ממש בקרוב, ויהיה איזה משהו קטן וטוב שיגרום לך לחייך כל הזמן

תורי לענות לעצמי

יש לי חצי חופש, אין לימדים ואין עבודה, אבל יש הרבה להתאמן לקראת הופעה חשובה מאוד ויש הרבה סידורים לקראת הנסיעה ו...מבחנים. שאני לא ממש שמקיעה בהם- כזאת אני
עוד מעט יהיה לי חופש אמיתי, אני אסע מפה. כמו שכבר כתבתי באופן כללי טוב לי. היו כמה ימים לא משהו,ואפילו שהמצב בבית ממש לא מזהיר ואני מחכה לדבר עם הבחור כבר יומיים ולא מסתדר ואני נכנסת לסרטים, למרות כל אלו- יש לי המון. וכן, אני שמתי לב שהעמוד של פתיחת הודעות חדשות השתנה

comet9

New member
אני..

כל החיים שלי בחופש... זה שיש עבודה לא אומר שאין חופש. הכל, מתאמן בחדר כושר בעיקר.. עד כמה שאפשר.. וזהו..

ChilD SouL

New member
אהמ...

יש חופש, חתמתי על קצת ימים, כמעט ולא נשארו ימים חופשיים לחפש"ש.
מה עושה
עובדת. [שששששש...] טוב לכם
ככה. מוסיפה - זה ממש ביזיון. אני רוצה את העיר שלי על המפה גם
זה לא פייר שמפציצים פה ויש הפסקות חשמל ולא מדווחים כלום בחדשות.

למעלה