אני משתגעתתתת

Robin Sparkles

New member
../images/Emo32.gifאני משתגעתתתת

מחר אני ניגשת לתיאוריה אז בינתיים אני עונה על מלאמלא שאלות באתר "דרך" ויש תמרורים שבחיים לא ראיתי! כמו המעוין הלבן שבתוכו יש עוד אחד צהוב.. כשהגעתי לאתר עניתי על מבחן אחד והיו לי 13 טעויות!!
כי עניתי על השאלות ממש מהר בלי לחשוב כמעט. עכשיו אני עונה שם על כל (!!) השאלות שזה 800 ומשו ואז אני אעשה מבחנים עד מחר בצהריים.. אני צריכה הרבה מזל

NITSAN6

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

לפני כמה ימים גיליתי שסימפל פלאן באים להופעה בארץ וההורים שלי לא מסכימים לי ללכת
חח אחר כך אמא שלי שאלה אותי אם זה אלה שיש לי את הדיסקים שלהם ואמרתי לה שאלה פאניק והם לא מתכננים להגיע לפה בקרוב אז היא כזה "טוב אז כשהם יבואו אני אסכים לך"
אוף ממש בא לי ללכת

linoy7

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo41.gif

אולי תנסי לשכנע אותם איכשהו..? שוב ושוב ושוב.. [
] הרי יש עוד איזה חודש וחצי עד שהם באים, לא? לפי מה ששמעתי.. אולי עד אז תצליחי לשכנע אותם?

NITSAN6

New member
כן אני כל הזמן מנסה..../images/Emo110.gif

אבל כשהם מחליטים משו אז זהו
אולי אני פשוט אפסיק לדבר איתם..למרות שזה אף פעם לא עוזר ואני תמיד נשברת אחרי שעתיים

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

מה יעזור לך לא לדבר איתם? חוצמזה.. זה בלתי אפשרי לא לדבר עם ההורים.. את מכירה את ההורים שלך, את בטח יודעת מה עוזר לשכנע אותם.. תנסי אולי זה יעבוד.. מקס' תשגעי אותם כל יום וזה.. עד שיתייאשו
יהיה בסדר. במקרה הכי גרוע לא תלכי להופעה.. לא נורא!!לא סוף העולם

NITSAN6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

כבר דיי השלמתי עם העובדה שהם לא ייתנו לי ללכת

linoy7

New member
לא נורא..../images/Emo41.gif

מקס' תלכי בפעם הבאה שהם יבואו

Galuush

New member
לא בא לי ללכת לבסיס../images/Emo10.gif

בלעכס... אז מה אם אני חוזרת מחר?!
כנראה שמחר אני אקבל שעה ביציאה או שעתיים. תלוי כמה המפקדת שלי תהיה נחמדה
. יחי הפקרות הנשק! אבל הלכתי להגיד לה (היא גם די ראתה אותי), אז אולי היא תתחשב בזה
. נראה כבר מחר במסדר שעות ביציאה...

just adiki

New member
אבדתי אותך...

כנראה פספסתי כמה שרשורי
. הפקרת נשק?... מה את באמת עושה בצבא? את חוזרת יומיות?

Galuush

New member
חחח כן../images/Emo4.gif זה היה שבוע שעבר ביום ראשון...

ביום שקיבלנו את הקקי הזבל
. מה שאני אעשה זה קורס מת"ן אמ"ן. קשור למודיעין. ואממ, אני עוד לא יודעת. שבוע הבא אני מתחילה את הקורס, אז אני מאמינה שאני אדע בסוף או אפילו לקראת האמצע. אני לא יודעת כמה בא לי לחזור יומיות מצד אחד, מצד שני זה סבבה לחזור יומיות. נראה כבר

linoy7

New member
יו../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תיזהרי, הפקרת נשק עלולה להביא אותך גם למת"ש..
וואי, חברה שלי סיפרה שהיה להן סימן לגבי הנשק.. כשמישהי שמה לב ששכחו נשק אז ישר היא צעקה "עמוס!! עמוס!!" וישר כולן היו יודעות במה מדובר ומי ששכחה רצה לקחת אותו

למעלה