אני מתגעגעת אליכם אני אצל חברה ואני מתגעגעת אליכם..תנחמו אותי
N noname202 New member 30/12/05 #1 ../images/Emo32.gifאני מתגעגעת אליכם../images/Emo7.gif אני אצל חברה ואני מתגעגעת אליכם..תנחמו אותי
L lady from the hell New member 30/12/05 #2 ../images/Emo140.gif לא רוצה ../images/Emo3.gif מגיע לך עזבת אותי!!!
N noname202 New member 30/12/05 #3 ../images/Emo7.gif טוב אז אני אשב פה בצד ואבכה... העברת אותם מבחני כניסה?
N noname202 New member 31/12/05 #9 חחח לא הן חמודות...רק שקיבלתי משימה לא לדבר וזה היה קשה... פעמיים לא הצלחתי אבל בעזרת תמיכת אנשי מה"ת שרדתי! חח
חחח לא הן חמודות...רק שקיבלתי משימה לא לדבר וזה היה קשה... פעמיים לא הצלחתי אבל בעזרת תמיכת אנשי מה"ת שרדתי! חח
S SuddenlyPsychotic New member 31/12/05 #10 קראתי תחממו אותי אני כנראה באמת צריך בת זוג לסילבסטר מישהי מתנדבת ?
S SuddenlyPsychotic New member 31/12/05 #19 כי את לא תרצי נשיקה לא מאהבה וכל השיט הזה שמזיינים לנו תשכל מגיל צעיר ובטח שלא עם מישהו בן 18
ק קמילעעע New member 31/12/05 #20 נשיקה בלי אהבה זה לא נשיקהה או שכן, אי אפשר ככה לבוא ולנשק מישהו ברחוב.. זה לא נקרא נשיקה... מתנשקים או מאהבה.. או כדי להביע תשוקה[חרמנות,איך שתקראו לזה] זאת דעתי לפחות..
נשיקה בלי אהבה זה לא נשיקהה או שכן, אי אפשר ככה לבוא ולנשק מישהו ברחוב.. זה לא נקרא נשיקה... מתנשקים או מאהבה.. או כדי להביע תשוקה[חרמנות,איך שתקראו לזה] זאת דעתי לפחות..
S SuddenlyPsychotic New member 31/12/05 #23 את סותרת את עצמך את אומרת נשיקה בלי אהבה היא לא נשיקה ואז את אומרת שאפשר גם מתשוקה/חרמנות רוב הנשיקות שלי היו מתשוקה/חרמנות ורק עם ילדה אחת זה היה מאהבה אמיתית אז תחליטי..
את סותרת את עצמך את אומרת נשיקה בלי אהבה היא לא נשיקה ואז את אומרת שאפשר גם מתשוקה/חרמנות רוב הנשיקות שלי היו מתשוקה/חרמנות ורק עם ילדה אחת זה היה מאהבה אמיתית אז תחליטי..