אני עורכת דין!

marish

New member
../images/Emo32.gif אני עורכת דין!

היום עברתי אתה הבחינה בע"פ. עכשיו גם לי יש סקר: הטקס הוא בירושלים, ביומולדת של בן זוגי היקר, הנמצא בחיפה. במהלך הטקס תתקיים הופעה של שרית חדד, וכן ינשאו מיני נאומים משמימים. אם אני לא אלך לטקס, אני אצטרך לשלם 50 ש"ח כדי שישלחו לי את הגלימה הביתה. הייתם משלמים 50 ש"ח בשביל לא לשמוע את שרית חדד? (בהנחה שאסור ללכת באמצע הטקס - כך לפחות כתוב בהזמנה)

gertrude

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

לא הייתי משלמת 50 ש"ח כדי לא לשמוע את שרית חדד, אבל הייתי משלמת את הסכום הזה ויותר כדי להיות עם בן-זוגי ביומולדת שלו. את לא יכולה פשוט להגיע יום-יומיים אח"כ לאוניברסיטה (או לחנות הגלימות או לאיפשהו) כדי לקחת את זה בעצמך?

Arfilit

New member
כמה דברים -

קודם כל - גלימה?!?! ממתי מחלקים גלימה בטקס?!?! אצלנו כל אחד היה צריך להביא גלימה מהבית (ואם נדייק מן המשרד בו הוא התמחה...). שנית - אסור לצאת באמצע?!?! נראה לך?!?! עשית עכשיו את בחינות ההסמכה - אז בטח שמעת על חופש התנועה... אם תרצי לצאת - אפחד לא יעצור אותך. לבסוף - הטקס הזה הוא אחד הדברים המשמימים ביותר נערכים בחצי הכדור הצפוני. בשביל מה?!?!

marish

New member
כן, בשנים האחרונות

הלשכה הגיעה למסקנה שהיא יכולה לעשות משהו מועיל עם דמי החבר המופקעים שהיא גובה. כמו לחלק גלימות לעורכי הדין הצעירים והתפרנים. אני די בטוחה שזה יהיה משמים - אבל רוב החברים שלי כן הולכים, ואפשר להעביר קטעים אח"כ.

Arfilit

New member
דמי חבר מופקעים?

יתכן... מה טובים הם חייו של השכיר...

magicgirl1983

New member
האמת שהייתי משלמת

רק כדי להיות עם בן זוגי ביום הולדתו... ועוד יותר...כדי לא לשמוע את שרית חדד..."יאללה מוטי לך הביתה"...בררר

Cat79

New member
בעיה

קודם כל המון מזל טוב... זה ארוע חשוב שקרעת את התחת בשבילו 4 שנים אבל יום הולדת של בן הזוג והופעה של שרית חדד... מממ אם לא חשוב לך להסתובב כמו טווס עם גלימה (גם ככה תסתובבי בכותלי בית המשפט עם גלימה), אז אני הייתי משלמת 50 ש"ח ואפילו יותר, הרבה יותר בשביל להמנע מהצפצפה המזמרת ולחגוג עם בן זוגי את יום הולדתו ואת ההצלחה שלי... ועוד פעם המון בהצלחה.

marish

New member
תודה על האיחולים

מכיוון שגם בן זוגי לא רוצה לבוא לראות את שרית ביומולדת שלו (אני מניחה שהלהיט של הטקס יהיה "אתה תותח"...), ולי אין חיבה יתרה לטקסים פלצניים - אני מניחה שאכן לא אלך. לא מאמינה בטקסים באופן כללי, ובמיוחד לא בכאלה שאני אמורה "נורא להתרגש" מהם. מה שכן - אוכל לספסר בכרטיסים. מסתבר שיש אנשים שיעשו הכל כדי להביא את דודה פרומה לטקס...

magicgirl1983

New member
כל שעלייך לעשות

זה ללמוד כמה שנים... להיות פילפל וקצת מניאק אפילו ואז...לשלם 50 ש"ח ואתה בפנים... לעומת זאת אתה תמיד יכול להיות עו"ד של משהו שלא צורך יותר מדי מניאקיות

הזכרת לי את הסיפור על הכפרי

שהתוודה אצל הכומר על גניבת חבל. שאל אותו הכומר, וזה הכל ? אמר לו האיכר, לחבל היה קשור סוס. שאל אותו הכומר, וזה הכל ? אמר לו האיכר, הסוס היה רתום לעגלה. שאל אותו הכומר, וזה הכל ? אמר לו האיכר, בעגלה שכב תינוק ישן. שאל אותו הכומר, ומה עשית אם התינוק ? אמר לו האיכר, לא היה לי מה לעשות איתו, אז רצחתי אותו. כולה גנב חבל... (50 שקל ומה יש מאחוריהם ?!)

efroch99

New member
מזל טוב!!

כל הכבוד לך, ובהצלחה. אני באופן אישי שמתי פס על כל הטקסים למיניהם. את תעודת סיום הטכניון שלחו לי בדואר. ועדיין לא הבנתי בשביל מה צריך את הגלימה?

marish

New member
הגלימה זה אם יום אחד

אני אצטרך להופיע בבימ"ש מחוזי. או בעליון. אבל ברמה העקרונית אין סיבה. סתם חם אתה.

למעלה