אני עייפה!

ToryMaster

New member
../images/Emo32.gif אני עייפה!

כל מה שלא קשור לנושא הפורום, לכאן בבקשה.

ToryMaster

New member
אני עדיין עייפה, רק שתדעו

היה לי סופשבוע הזוי, נראה לי שצעקתי על יעל בטלפון

שירלי317

New member
חשבתי על זה האמת..

אבל הבנתי שפתחו קורס בדני היי.... התעודה שלו בכלל תקפה לפי חוק הספורט? אני מנסה להמנע מללכת לכנות... אבל נראה..

מה את מתערבת בכל דבר?!

סתם בייב, התחלתי להכין את השטיח האדום, אל תדאגי
אני באה! למבחנים לפחות... מישהו יודע אם יש אפשרות לבוא קצת יותר מאוחר!?

aloniguy

New member
אני חושב שכן...

שנה שעברה היו חבר'ה שעשו את המבחנים לא באותו יום שכולם עשו.... אבל בכל מקרה כדאי שתתקשרי לברר....

טנקס ../images/Emo13.gif

שמו את זה ביום קצת בעייתי, יש גם קליניקה של בניית מסלולים באותם שעות ביגור, מישהו בא מחו"ל. מקווה להספיק את שניהם.

aloniguy

New member
בבקשה... ועוד משהו

אם את לא מתכוונת להגיע ביום חמישי, תנסי לקבוע יום כמה שיותר קרוב, אל תמשכי את זה יותר מדי, כי יש מספר מקומות מוגבל, וזה הולך שדרך של כל הקודם זוכה, אז שלא תגיעי למצב שכבר אין מקום.... כאילו אין לך מה להלחץ אבל גם תשתדלי לא למשוך את זה יותר מדי....

חריקת

New member
שאלה

איך עושים שרשום כמו לוגו כזה מתחת לכל מאאמר תענו דחוףףףףףף אני יתן דוגמא אין לי פין לפחות לא כזה שמחובר אלי וכדומה

ToryMaster

New member
היי

קודם כל, קראי את זה http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=763&msgid=84471901 . ה"לוגו" שאת מדברת עליו מתחת להודעות נקרא "חתימה אישית" ואת מוסיפה אותה כך: 1. היכנסי ל"הוספת תגובה" והקליקי על "לעדכון עולמך" [זה יופיע ליד הכינוי שלך]. 2. יפתח לך חלון נוסף, בו תתבקשי להזין את שם המשתמש שלך והסיסמה [בצד ימין], עשי זאת ואז לחצי על "כניסה". 3. תגיעי ל"עולם" שלך. בצד ימין תראי סרגל של כמה "מדורים". לחצי על "עוד על עצמי". 4. העמוד ישתנה, יופיעו לך שלושה שדות: "עוד על עצמי", "ציטוט נבחר" ו"חתימה". 5. בשדה ה"חתימה" הזיני את הכיתוב שאת רוצה שיופיע שם, שימי לב, את יכולה להשתמש באותיות, מספרים ואמוטיקונים. יש מגבלה של 500 תווים, כשאמוטיקון אחד שווה 47 תווים. 6. לחצי על "שמור". שורשרת.

למעלה