אני ראיתי את סבסטיאן ועכשיו חז

../images/Emo32.gifאני ראיתי את סבסטיאן ועכשיו חז

רתי אני הלכתי למלון דניאל ובסוף הכניסו רק אותי ועוד כמה ילדים והשאר היו בחוץ ורק סבסטיאן הגיע הם אמרו שנדיה היתעקבה בארגנטינה והצלחתי לצלם אותו במצלמת וידיאו ואחרי זה כולם הלכו למעלית אז גם אני הלכתי וילדה אחת אמרה שאפשר ליראות באיזה כומה הוא ביגלל שיש את המיספרים והשומר שמע אותה ואז הוא הסתיר את המיפרים ואחרי זה ראיתי את תום אבני במעלית והוא היה שם הרבה מאד זמן אז צילמתי אותו

זה נכון...הם בקומה 11...

אני יודעת כי כרגע הקראתי לאמא שלי את מה שכתבת, והיא אמרה לי שזה נכון, הם בקומה 11...והם בסוויטה הכי מפוארת שיש שם.

A d i d a

New member
איZה קטע!!

חברה שלי, אז סבתא שלה גרה במלון דניאל אז היא עלתה במעלית והיא ראתאת סבסטיאן ותום אבני! בטח הייתן באותה מעלית! הייתה שם במקרה עוד ילדה?

A d i d a

New member
אה לא

היא לא עלתה במעלית אבל היא הייתה שם, היא לא אוהבת את קטנטנות היא פשוט הייתה שם במקרה...

קיי...../images/Emo186.gif../images/Emo6.gif

סבתא של חברה שלי גרה במלון דניאל (יש לה דירה שמה) אז היא יכולה ללכת ולהזמין אותי
אני ילדה עם קשרים......

אני לא ידעתי איזה קומה הם ביגלל שהא

יש הסתיר אבל שתום עלה אז המעלית המשיכה עד קומה 14 ואז היא ירדה אז הם עשו את זה בכוונה כי ילדה אחת אמרה שהם בקומה 11 והיו עם תום עוד אנשים במעלית ואני לא ראיתי כי כולם הסתירו וצילמתי אותו ואת סבסטיאן במצלמת וידיאו אז רואים אותו זז אבל זה רק קצת זמן אבל את תום צילמתי הרבה זמן ותום לא ניכנס עם סבסטיאן סבסטיאן ניכנס ראישון ותום חיכה למעלית ולילדה שאמרה שאמא שלה עובדת שם אז את יודעת מתי נדיה תבוא ביגלל שהשומר אמר שהיא היתעקבע בארגנטינה

motib4

New member
מגניב...../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

אני כבר מצאתי קומבינה כדי לפגוש אותם. חיחיחי...

netta12

New member
לא יכול להיות שפגשתם אותם

זה לא יכול להיות שפגשתם אותם כי הם מגיעים לארץ רק ביום רביעי ואם מישהו פוגש אותם אז אתם יכולים להגיד לי איך פגשתם אותם אני בחיים לא פגשתי כוכבים ויש כאן מלא ילדים שכן פגשו אז תגידיו לי איך בבקשה

למוטי איך אתה יכול ליראות אותם?

ולשרון 12 איזה י=חדר סבסטיאן ונדיה יהיו ? אני רוצה ללכת להרצליה ביום רביעי כי יש בערוף הילדים את הספיישל שלהם אבל אני לא יודעת אם צריך להיתקשר למישהו

netta12

New member
אם מישהו פוגש אותם אז הוא יכול בבקש

ה בבקשה להגיד לי איך אני בחיים לא פגשתי אף אחד כזה וכולם כאן פוגשים אותם כאילו זה כלום
ב-ב-ק-ש-ה

למעלה