אני רוצה לשתף אותכם במשהו

una chiqita

New member
../images/Emo32.gif אני רוצה לשתף אותכם במשהו

טוב.. אז ככה.. אני לפני צבא. ורוצה לעשות טיול לאירופה עם חברות שלי.. אז הבעיה היא שלכל חברותי אין כסף לממן טיול שכזה ( בכלל לחו"ל) כי הן אחרי צבא ואין להן כסף הן צריכות לעזור להורים ובוקושי יש להן עבודה. אז הבעיה היא שאין לי עם מי לנסוע...
אני עצובה!

../images/Emo24.gifאל תיהיה עצובה מותקה!!!!!!!!

אמממ....בואי נראה, אולי תסעי עם בני דודים שלך בגילך עם יש לך ואם אתם מסתדרים טוב, ואולי תחפשי חברות אחרות שכן יוכלו לממן, ופשוט הבנות הספציםיות שהצעת להן לא יכולות....

una chiqita

New member
הבעיה הוא שהן החברות הקרובות שלי

ובני דודים שלי יותר גדולים ממני באיזה 10 שנים ונשואים.. ואני לא רוצה לסוע עם חברות אחרות כי אני לא הכי מסתדרת איתן כי הן צבועות..

O Boy

New member
באילת סבבה...

תציעי את אילת... זה יעד שהוא יחסית זול לחו"ל... וכיף שם חבל"ז

אני מוכן ליסוע איתך../images/Emo8.gif

תשמעי זה באמת בעיה כי כשאין כסף אז אין כסף......וטיול לחו"ל זה הוצאה רצינית. אבל בכל זאת אני מציע לך לחפש טיולים ליעדים יותר קרובים כמו יוון למשל ולחפש אותם בפרסומים שהם בסגנון הדקה ה-90 שמציעים הנחות משמעותיות בהצלחה

תשמעי....

אני אדבר עם ידיד שלי,כי הוא נוסע לקפריסין ועלה לו רק 180 דולר ל5 לילות 6 ימים.... תגידי לי אם המחיר בסדר

תראי

יש טיולים מאורגנים לצעירים. כמו דיזנהוואז וכאלה (אםן אני לא טועה קוראים לזה טיול בג'ינס- הולכים לבקר באתרים תיירותיים וכל לילה יוצאים למועדון) זה מיועד לסטודנטים או לאנשים אחרי צבא- כלומר בערך בגילאים שלך... את יכולה להירשם לטיול כזה (זה עולה קצת יותר), להכיר שם אנשים נחמדים, לעשות כייף שלך החיים. ואל תשכחי שטיול מאורגן הרבה יותר מאורגן (כמה צפוי).. מבחינת אוכל, נסיעות, ויש גם מדריך.. הכל בידיים שלו.. (אני יודעת שאני לא משתתפת בפורום הזה אבל סתם באתי לבקר ואני עוזרת לאנשים במצוקה
)

למעלה