אני שונא את סטאר וורלד!

../images/Emo32.gif אני שונא את סטאר וורלד!

לא רק בדרמות הם מצנזרים, אפילו בקומדיות חסרות תכלית ומשמעות. "של מי השורה הזאת בכלל" אתמול היה קטע שצונזר כי ריאן ´נישק´ את קולין. באמת! זאת בדיחה, זה משחק, למען השם! זה אפילו לא רציני! שמרנים מטומטמים! הוציאו לי את החשק לראות באפי כי אני לא יכול לדעת שמה שאני רואה שם זה באמת כל מה שאמור להיות....

אני לא מאמינה. בדיוק התכוונתי גם

לכתוב על זה. זה אחד הקטעים הטובים ביותר, קטע שנכנס לפנתאון "של מי השורה", והם הרסו אותו. הרי אח"כ כל הפרק הם מתבדחים על זה, ומי שלא ראה את הקטע שהוא מנשק אותו לא מבין על מה העניין. אבל אם אנחנו כבר עוסקים בזה, בואו נחזיר את זה ל-ON TOPIC ונעשה רשימה של כל הקטעים מ"זינה" שידוע לנו שצנזרו ב-STAR WORLD: 1. כמובן, הנשיקה ב-THE QUEST. הם עשו חיתוך כל כך לא מקצועי, מה שנקרא באנגלית butchering שהסצנה פשוט לא הגיונית בכלל. רגע אחד זינה מתכופפת לעבר גבריאל ושניה אחר כך אוטוליקוס סובל מעוויתות ומדבר אל עצמו. 2. FINS, FEMMES and GEMS - הקטע ב-Teaser שהם במקדש של אפרודיטה ויש את כל התבליטים שנראים כאילו הם לקוחים מהקאמה סוטרה וגבריאל אומרת: That´s not humanly possible. וזינה עונה: Sure it is. 3. ב-THE DEBT - הסקס של זינה ובוריאס על הסוס קוצר באופן כל כך משמעותי, שאם לא הייתי רואה את הסצנה הלא מצונזרת, לא הייתי יודעת שזה מה שהלך שם. 4. ב-ADVENTURES IN THE SIN TRADE - הסקס של זינה ובוריאס מתחת לפרווה גם קוצר למאית שניה בערך. שם זה עוד איכשהו ברור מהקונטקסט שזה מה שקרה שם. לעומת זאת הופתעתי שלא צונזרה הנשיקה/הנשמה התת-מימית של לאו מה וזינה. תורכם.

לגמרי מסכימה..

זה טמטום, אם מראים אז צריך להראות את הכל, במיוחד אם הם בוחרים סדרות אלימות, ודווקא את הקטעים של הנשיקות הם מצנזרים?! אני קראתי נכון? אתה אוהב באפי? ב-I WILL REMEMBER YOU הם צינזרו קטע של אנג´ל ובאפי, וזה היה מוזר כי אם ככה הם היו צריכים לצנזר עוד כמה קטעים, חוסר עקביות בולטת. ואל.

Dafi the Mighty

New member
גם כששידרו את העונה הראשונה

אני יודעת שצינזרו את החלק בThe Reckoning כשארס מלביש את זינה.

למעלה