אני שונא את סטאר וורלד!

../images/Emo32.gif אני שונא את סטאר וורלד!

לא רק בדרמות הם מצנזרים, אפילו בקומדיות חסרות תכלית ומשמעות. "של מי השורה הזאת בכלל" אתמול היה קטע שצונזר כי ריאן ´נישק´ את קולין. באמת! זאת בדיחה, זה משחק, למען השם! זה אפילו לא רציני! שמרנים מטומטמים! הוציאו לי את החשק לראות באפי כי אני לא יכול לדעת שמה שאני רואה שם זה באמת כל מה שאמור להיות....

הם לא עושים את זה רק בהקרנה החוזרת?

אתמול לא ראיתי של מי השורה, אבל בעבר כבר ראיתי פרק בו ריאן נישק את קולין, ואז זה לא צונזר.

דרגורן

New member
אני מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני ראיתי

אתמול את הצינזור וזה כל-כך עצבן אותי
וגם עודף הפרסומות שלהם עולה על העצבים, רואים קטע פתיחה של סידרה, ואז
אפילו מנגינת הפתיחה לא נגמרה וכבר רבע שעה של פרסומות....

metal_slug

New member
אתם חושבים שרק את זה הם מצנזרים?

גם את ה-wwf הם מצנזרים. בכך פעם שמישהו שם מוריד למישהו כיסא בראש, המצלמה עוברת לקהל...

כפי שכבר אמרתי

קונצרן סטאר נשלט ע"י רופרט מרדוק, איל העיתונות האוסטרלי, הידוע כאדם ימני וריאקציונרי. לא פלא שיש שם כל כך הרבה שעות שמוקדשות להטפות אוונגליסטיות, ולא פלא שעושי דברו מצנזרים מיני תמונות. סוזן

metal_slug

New member
זכותו המלאה, זאת הרשת שלו

אגב, אין שם "כל כך הרבה שעות של הטפות אוונגליסטיות", מההגיון הפשוט שהוא משדר לארצות אסיה והמזה"ת. יש תוכנית דת אחת או שתיים, אבל את זה יש גם לנו.

יש שעתיים ביום! שעתיים!

זה המון! סליחה, אבל אילו דתות הן דומיננטיות באסיה ובמזה"ת? רמז: לא נצרות! המטרה שלו היא הטפה של הנצרות וערכיה השמרנים הקלוקלים. אימפריאליזם תרבותי ודתי מהסוג הברוטלי ביותר! סוזן

דרגורן

New member
שעתיים ביום ושעתיים בלילה../images/Emo70.gif

אפשר לחשוב שזה ערוץ המזרח התיכון 2..............

metal_slug

New member
הממממםםםם...

מי *את* שתקבעי לאיזה דת יש ערכים קלוקלים, ולאיזה לא? תני לי להזכיר לך, שהנצרות היא בערך ב-90% מורכבת מהיהדות, כי חוץ מהברית החדשה, הספרים זהים, ובכך שאת פוסלת את הנצרות, את פוסלת גם את היהדות. מה גם, שהתוכניות האלה לא משודרות כי מרדוק רוצה, הן משודרות כי משלמים לו כדי שהן ישודרו, ולהאשים ערוץ שהוא כלכלי פרופר על שידור תוכנית כלשהי, זה נורא טיפשי. לא נוח לך, אל תראי, אף אחד לא מחייב אותך. ותסגרו כבר את הדיון הזה, אין כאן שום דבר חדש.

tsahee

New member
וכמו שגם אני אמרתי

ואני אפילו מתכוון לצטט את עצמי מדוייקות (תיקון שגיאת כתיב אחת, אני חושב): הנה סצנה מהפרק הראשון בעונה 3 של באפי. באפי כאן עומדת מעל ערפד שרגליו שופדו לרצפה או משהו. באפי: "רוצה לראות חיקוי של גאנדי?" היא משפדת את הערפד והוא מת איזה בלונדה שהיא הצילה: "גאנדי???" באפי: "את יודעת.. כשהוא ממש מעוצבן.." הסצנה כולה נחתכה מהסדרה. כלומר בהחלט יש בערוץ (גם) צנזורה אדיוטית שמונעת כולה ע"י הודו.

לא הודו ולא נעליים

הצנזורה לא מונעת על ידי הודו אלא על ידי בעלי אנטרסים מערביים נוצריים. סטאר משודר מהונג קונג ופונה בעיקר לדרום מזרח אסיה, שאולי כולל את הודו, אבל הודו רק מהווה חלק קטן מהקהל. אז אני מבקשת, בלי נסיונות להאשים קבוצות אתניות. סוזן

בפרק של אתמול צונזר משפט

קראתי אותו במקום אחר. היתה שם אמירה של ריילי לגבי מקום שיש בו את המילה DICK וגיחוך של ג´יילס. אתמול, בסטאר, חתכו את המשפט החוצה.

דרגורן

New member
אני מתנצל בשם כולנו בפני ההודים....

אבל אני לפחות הגעתי למסקנה הנ"ל מכוון שב-90 אחוז מהפרסומות שם מככבים הודים, והן גם מיועדות להודים (בשפה ההודית)... וכמובן שתוכניות החדשות הן India news וכו´.... (אבל זה רק אני
)

לא, טעות בידיך

מדובר בפרסומות ששובצו בעבר ויועדו למשקי הבית בהודו. באותו זמן שבהודו שודרו פרסומות בהינדו, שודרו בהונג קונג פרסומות מקומיות וכו´. שמתם לב שכבר זמן רב אין פרסומות בהודו אלא פרסומות שחלקן, או רובן מיועדות לקהל המקומי, כל הINFOMERCIALS? סוזן

בהחלט!

זה מגוכך ובאותו זמן אבסורדי לחלוטין שיש שם פרסומת אינפומרשל שמנסה להראות אמריקאית, שלא לדבר על זה שהמוצא או התוכן מטומטמים לחלוטין, ואז מופיע דגל ישראל עם מספר טלפון בת"א, וכמה מילים בערבית עם מספר טלפון בקידומת 972

זה הוא שלא

קודם כל, אין שפה כזאת הודית, יש שפה הנקראת הינדי/אורדו שהיא השפה המרכזית בהודו (בה מדוברות מעל 300 שפות ודיאלקטים שונים) שנית, סוזן יקרתי, המטרה של מרדוק היא לא החדרת ערכים נוצרים כי אם עשיית כסף (ערך נוצרי פרוטסטנטי לכשעצמו ובכל זאת... אני מניח שמטרתו היא עשיית כסף והמטיפים הדתיים משתלמים לו באיזה שהיא צורה (אני לא יודע איך הולך התשלום על דברים כאלה אבל נראה לי שמיסיונרים נוצרים מוחנים לשלם עבור שידור תוכניות במזרח אסיה, ומן הסתם יש להם (כמו למפרסמים בארה"ב) יכולת להשפיע על התוכן בשאר התוכניות. באשר למוסר ההודי, חמש מאות שנה של שלטון מוסלמי וארבע מאות שנה של שלטון ברטי לא עוברי בלי להשפיע על המוסר, ויעיד על כך ג´ווארהלל נהרו (ממיסדי הודו המודרנית) שטען שהומוסקסואליות היא "מחלה שהגיע להודו מהמערב" אף על פי שכל מי שקורא ספרות הודית קלאסית יודע שאין זה כך. ואגב, הויכוח הזה כן שייך לפורום?????????

דרגורן

New member
פתאום נזכרתי בדעתו של סתם-רוח על...

גזענות: (זה מובא באנגלית כי בעברית זה מאבד חלק מהעוקץ) Rincewind had always been happy to think of himself as a racist. The Tne Hundred Meters, the Mile, the Marathon -- he´d run them all.

preacher

New member
האינטרס של מרדוק כאן

הוא שעיקר הלקוחות שלו ימשיכו לצפות. והיות שבהודו (אוכלוסיה: 1000000000)יש מעט יותר לקוחות מאשר בהונג קונג או בחריין, הוא יתחשב בהם ויספק את מה שהם רוצים לראות. אם זה עולה בקנה אחד עם האמונות שלו מה טוב, אבל אם היתה דרישה הפוכה ליותר סקס סמים ואלימות בשידורים אני בטוח שהאינטרס הכספי היה גובר על הדתי.

למעלה