אנשים אני עוזבת אותכם...

../images/Emo32.gif אנשים אני עוזבת אותכם...

אני נוסעת לטבריה ממחר בבוקר עד יום ראשון לטבריה באוהלים וכל זה!! מקווה שלא יהיה משהו מיוחד שאני יפסיד... נשיקות..

שgal0

New member
אז אודליה .....

החלטת לנסוע בסוף???!!! חחח מקווה שתהני ולא יהיו בעיות חחחח

moranush86

New member
ואני מצטרפת...

האינטרנט לא עבד לי איזה מלא זמן, אז הנה חזרתי... אז ככה: אודליה - תהני מאמי גם אני עשיתי דבר כזה מלפני קצת יותר משנה וממש נהנתי. כמובן לניקי ושירלי מזל טוב שני אנשים מקסימים ניקי המצחיק ושירלי המקסימה!! פסח אצלי היה בסדר גמור ואני שמחה שכולם שרדו את ליל הסדר... חג שמח!!! מפגש??
זהו אני נפרדתי מחבר שלי וגיליתי שזה הדבר היותר חכם שעשיתי בזמן האחרון... חופשיה ומאושרת!! קצת מתגעגעת אבל שטויות כמו שמאיה שרה "I'm better of alone" לגבי הצילומים של "מנטה" חבל שאף אחד לא אמר לי הייתי גם באה. שמעתי שזה התגלגל מפה לאוזן וחבל מאוד שאף אחד לא חשב להגיד לי.

חן 16H

New member
נסיעה טובה אודליה ברוכה השבה מורן=

מורן שלחתי לך מסר יוסי תודה על ההקדשה אוהבת
חן

../images/Emo207.gif חזרתי!!!

היה בן זונה!!! בהתחלה היינו בדוגית היה מעפן.. כי לא היה אורות בחוף... והשירותים היו סגורים והיה מבאס... וכמה ידידים שגם נסעו לטבריה חזרו בערב... ובשישי עברנו חוף ובלילה ישבתי על 3 כוסות ערק חח עם קרח היה טעים =) והכרתי איזה אופונען חמוד.. למרות שהאופנוע יותר חח (אופנוע שטח 650 סמ"ק) וסתם היה סבבה כמו כל שנה בטבריה.. והתגעגתי המוון

lir2004

New member
אודללללללללללללללל

איזה כייף שחזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שמח שנהינת, התגעגענו אלייך!!!

sarit lang

New member
אודליה למה??????

היית יכולה להנות גם בלי אלכוהול.... סתם כפרה עלייייייייייייייייך!!!!! תעשי מה שבא לך אבל אני לא משלמת לך על הגמילה.... ואני גם לא יכולה לדבר כי אתמול יצאתי למסיבה ונראה לי ששתיתי יותר ממה שאת שתית כל החים שלך....סתם נסחפתי...אבל שתיתי יותר מדי אתמול.....ובדרך כלל אני עוצרת אחרי כוס וחצי.... אבל לא נורא....עברתי את זה גם!!! שמחה שנהנהית יפה שלי.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |נש
יקה|

למעלה