אנשים כנסו שנייה...

../images/Emo32.gif אנשים כנסו שנייה...

לאלו מכם שהזדעזעו מזה שעומר (0mroosh) פשוט מתעלל בי מילולי ויורד עליי.. (כן עומר, מגעיל שכמוך!
) ההודעה הזו מיועדת לכם: אז ככה, ההודעות הם בגדר הומריסטיות בלבד! אני ועומר ידידים טובים, ואנחנו מכירים במציאות. אז אין מה לדאוג, הוא ממילא חוטף מכות שאנחנו נפגשים.. נכון עומר? אז יופי, אחרי שהבהרנו את הנושא הזה אפשר להמשיך הלאה.. דרור סליחה

קוֹבּ

New member
כולם יודעים שאת חמה על עומר

כל היום בקיבוץ, את רואה את הסוסים החסונים וחושבת על עומר. ואז את סוגרת איתו חשבונות בדרך עקיפה, על גבי הפורום, במסווה של הומור. כשבעצם מבפנים את נקרעת ושוצפת. תנחומיי אבל אין לך סיכוי איתו.
די! אקנה לך פוני ליום ההולדת. בברכה, אבא אמריקני שחושב שיתקן הכל עם כסף וסוס פוני חום עם כתם לבן.

../images/Emo6.gif

נכון, עלית עליי! מה לעשות שלעומר יש רומנים מתהווים עם כל מיני גברים מפורומים אחרים?

0mroosh

New member
../images/Emo122.gif

כפרעליך! אותך לא לדוד. אני כבר מתגעגע לשיעורים האלה.. שיהיה! בשנאה, עומר.

הפכתם את הפורום..

לזירת קרב וגן של ילדים מפגרים.... אתם צריכים להבין שזה לא צ`אט או לא עוד פורום... סתם הודעות כאלה מרתיעות ומרחיקות אנשים חדשים ובאמת אם דרור לא יקח את העניין ביותר רצינות אז הפורום ייעלם עד לאלבום הבא ונורא חבל.... יש לנו אחלה מוסיקה בעולם לדון ונחלוק מידע ונשתף אחרים בחוויות שמיעה של איזה שיר מרגש ונהווה בסיס מידע גדול ורחב לכל מי שמתעניין בלהקה. והמטרה הסופית שנהיה הקהילה הרשמית של אוהדי קולדפליי בארץ וזה בעיניי מה שימשוך אולי את הלהקה ארצה להופעות .. אז בחיאת, אנא ממכם... קרייזי

בסדר...

מסכימה. ובגלל זה אני מבטיחה להפסיק, ולכן ההודעה הזאת באוף. הייתי צריכה להבהיר את הנושא, כי כנראה יש כאן מישהו שהתלונן על הנושא.

למעלה