חח טוב ליורם יש 16 אחים.. סיכוי גבוה להיות קרוב משפחה שלו אלעד הקטן היה איתי בבצפר...חבר של חברים טובים שלי לי עוז גר בשכונה שלי.. מטר ממני.. איפה שגנבו לי ת'אופניים שהייתי קטן חח נופר גם גרה לידי.. חברה של ידידות.. סלקטורית בנמל קיצר אח שכונה !!!.. התחיל טוב בינתיים קיצר רוצה שאלעד ייקח או ליאם !!!.. בה התאהבתי וזהו
ממש משעמם לי בחיים אז אני רואה ערוץ 20 בערך 24/7, והספקתי לגמרי להתאהב בעתי,הוא חתיך דבר ראשון וממש חמוד,הוא האלירז הבא. אני גם ממש אוהבת את יואב מאור כי אני קוראת אצלו בבלוג כבר שנתיים + (לשכב עם יואב,מי שמכיר.) לראות אותו יוצא מהלימוזינה היה פשוט שוק,הוא בנאדם מגניב,אבל הוא נראה נמוך. אה,והגמד,שחכתי איך קוראים לו,פשוט מותק,אני מאוהבת גם בו. מהבנות לא התלהבתי,התאומות נחמדות,נראה ביום שבת סוף סוף את שתיהן ביחד, האמריקאית קצת טיפשה אבל היא משעשעת,השאר סתם משעממות.
../images/Emo207.gif לא מצאתי שומדבר שנאמר על זה אז:}
טוב אני לא יודעת אם שמתם לב או לא אבל... ג'ארד צבע לכחול:} וגם...:יש את המועמדות של ג'ארד "THE HOTTES MEN IN MUSIC" שעכשיו הוא מקום 6 ואתמול היה חמישי ולפני זה היה רביעי>< לדעתי זה בגלל התמונה שלו^_^ היו יכולים להשים תמונה יותר יפה ואממ זהו><
לא אמרתי על זה כלום, כי אני מתכחשת לזה ../images/Emo11.gif
זה פשוט נוראי. נ ו ר א י. הבנאדם מתלבש יפה אבל בתספורות הוא פשוט גרוע.. למה אין לו איזה חבר אמיתי שיבוא ויגיד לו "אחי, תקשיב, אתה נורמאלי??$#?$%^%E^&^"
אני מעדיפה לשתוק לגבי זה. בכל מקרה,ההורים שלי היו ברוסיה בשבועיים האחרונים, ואמא שלי אמרה שבטלוויזיה לא הפסיקו הפרסומות על ההופעה שלהם במוסקבה ושהוא צבע את השיער לכחול וכאלה, אוף. למה היא לא לקחה אותי. וגם ההופעה שלהם בברצלונה (מחר) יוצאת על היומולדת שלי,הייתה יכולה להיות אחלה מתנה. אוף. סורי שאני קצת יוצאת מהנושא,הייתי חייבת לפרוק. ):