אנשים משעמם לי... ןהפורום לא זז... יאללה להתעוררר
T this is my way New member 9/7/05 #1 ../images/Emo32.gifאנשים משעמם לי... ןהפורום לא זז... יאללה להתעוררר
B bhadar New member 9/7/05 #4 מלאמלא תמונות של קלי מהופעה../images/Emo70.gif מנהל של אחד אתרי מעריצים של קלי היה בהופעה שלה שלשום.... קיצר,הוא צילם מלאמלא תמונות מההופעה והעלה אותם לרשת,מי שמעוניין-ממש פה קלי מהממת שם
מלאמלא תמונות של קלי מהופעה../images/Emo70.gif מנהל של אחד אתרי מעריצים של קלי היה בהופעה שלה שלשום.... קיצר,הוא צילם מלאמלא תמונות מההופעה והעלה אותם לרשת,מי שמעוניין-ממש פה קלי מהממת שם
B bhadar New member 9/7/05 #5 אגב../images/Emo3.gif החולצה הכתומה? זו מתנה של אחד המעריצים מהקהל.... ככה שאלונה , בפעם הבאה שאת רואה אותה תביאי איזה חולצה של תפוז או משו,שנרגיש גאים
אגב../images/Emo3.gif החולצה הכתומה? זו מתנה של אחד המעריצים מהקהל.... ככה שאלונה , בפעם הבאה שאת רואה אותה תביאי איזה חולצה של תפוז או משו,שנרגיש גאים
ק קוקו המושלם New member 9/7/05 #11 ../images/Emo32.gifנפתחה קומונה חדשה לאלטון ג'ון. אוהבים את המוזיקה שלו אתם מוזמנים להיכנס ולכתוב בקומונה הקומונה
../images/Emo32.gifנפתחה קומונה חדשה לאלטון ג'ון. אוהבים את המוזיקה שלו אתם מוזמנים להיכנס ולכתוב בקומונה הקומונה
D DesertRose7 New member 9/7/05 #12 אני קיבלתי סוכריה על מקל של פטריק וספונג'בוב!!! ויש לי גם של דובון אכפת לי
P patito ƒeo New member 9/7/05 #14 איזה מתוקיייםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif ספונג'בוב
פ פ י צ ו צ י ה New member 10/7/05 #15 איזה יפפפפה ../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וטעים ../images/Emo13.gif