אנשים תדליקו כוכב נולד ערוץ 22

Juliann

New member
../images/Emo32.gifאנשים תדליקו כוכב נולד ערוץ 22

כדאי לראות את אסף אברבוך מופיע, תסמכו עלי יש פוטנציאל שם! כולם להצביע אסף!!

מסכימה אבל....

הוא צריך להסתפר ודחוף... בהתחלה כל הבלאגן הזה היה נורמלי ואפילו חמוד, אבל אח"כ המצב הדרדר
מרב שיער קשה לשים לב לקול היפה שלו.

Fairywitch

New member
בסוף אהבתי דווקא את עדוי. שיר יפה.

מ"עלובי החיים", אגב.

Juliann

New member
די די הוא ממש קונסי IN THE MAKING!

ראיתם את המבטים למצלמה בשיר הקבוצתי???
הוא היה מקסיםםםם....
קובה שלי....!!!!

ששוניקו

New member
לדעתי קסניה יותר טובה

הוא היה ממש חלש, ולא לקח סיכון. קסניה היתה מעניינת ומרגשת, אבל התוצאות כבר קבועות.

Juliann

New member
דווקא קסניה הכי פחות אהבתי

היא כל כך מעושה ולא אמיתית שזה מעצבן... אף אחד לא היה מפיל האמת. אריאלה הזמרת הכי טובה, אסף התחבר הכי הרבה לשיר.

Fairywitch

New member
אין מה להשוות לקונסי../images/Emo99.gif

אני מבקשת
אבל ברצינות- קונסי מעז ואנרגטי, ולאסף יש קול יפה, אבל הוא לא זז... אולי בעוד כמה שנים. אולי.

shalehet

New member
נראה לי שהדיון שייך לפורום אחר...

בכל מקרה.. ראיתי ברפרוף.. ומי שמכיר את "לבדי" בביצוע המקורי בעברית, שלומית אהרון, לא יכול להגיד על הביצוע שלה שהיה יפה.. היו המון המון המון חוסר דיוקים... ותאמינו לי מי ששר עלובי החיים אוטומטית יש לי סמפטיה אליו, כי אני מכורה למחזה ומכירה כל מילה ומילה במחזה בעברית, לא רק את השירים, אבל מה לעשות, היא לא שרה את זה ממש כמו שצריך, בגלל שזה עלובי החיים אז ראיתי, את שני האחרים ראיתי רק שורה מהשיר, אז אין לי מושג (היה באותו הזמן חוק וסדר... יותר מעניין)

Fairywitch

New member
מזדהה עם הסימפטיה למחזמר../images/Emo13.gif

עדיין הכי אהבתי אותה הערב. מה-גם שלמרות אי-הדיוקים, זאת בחירה אמיצה. איך אמר צדי? שאפו!
אבל זה אכן שייך לפורום אחר

shalehet

New member
זה שיר קשה מאוד.. מי כמוני יודעת

תמיד אני מנסה לשיר אותו ותמיד אני לא מדייקת, אבל אני חושבת שמי שיודעת שהיא לא מדייקת בשיר מסויים, לא צריכה לשיר אותו. יש שירים אחרים מעלובי החיים כמו "חלום חלמתי" שריקי גל שרה במקור שהוא שיר מקסים, היא יכלה לשיר אותו..אם היא רצתה דווקא "עלובי החיים"

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifגם אני תמיד מנסה ולא מדייקת

לפחות ב-2-3 נקודות...
את "חולמת אותך" של סנדי מ"גריז" אני שרה מצויין

Deanb

New member
חברים... כנסו

שמתם לב כמה העתיקו בעונה הנוכחית של כוכב נולד מפורמט איידול? פתאום השופטים מופיעים גם ברבע גמר, מכינים קליפ כזה למתמודדים... בכלל מעתיקים המון מהפורמט המקורי.

Fairywitch

New member
חבל שהם לא מעתיקים את מה שצריך../images/Emo4.gif

כמו את שיטת ההצבעה (רק אחרי התכנית), את סדר ההופעה (כולם בכל שבוע ואחד יורד), וכו'... מדינה של חפיף

Gn434

New member
נצל"ש-לא יודע אם ראיתם או לא

אבל באירוח של אילנית בבלוג TV חלק ב' או ג', היא מדברת על אמריקן איידול, סיימון קאוול וויליאם האנג.

Gn434

New member
אתה יכול לראות באירוחים בבלוג TV

http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=101

למעלה