אנשנושים...

Zoharrr

New member
../images/Emo32.gif אנשנושים...

מה קורה עם כולכם???? איך עבר היום(שבוע, חודש שנה...)??? לי היה יום מעולה!!! שעתיים מוצלחות של כימיה(גם בשיעור וגם עם מישהו).... איך חיי האהבה של כולם? אצלי נפלאים!!! משו מתחיל להתפתח לו עם מישהו מתוק מתוק...אני פוגשת אותו ביום חמישי ומקווה שיהיה רק טוב.... שיהיה לכם לילה/יום נפלא!

שיהיה לך רק טוב

ובהצלחה עם הבחור
(אני אוהבת לשמוע על התחלות חדשות..) היום - עבר סבבה, לא היה לי חשק ללכת לבסיס אז נשארתי בבית (פעם ראשונה שזה קורה לי, אחרי שנה בצבא... אז מותר לי
) חיי האהבה שלי - לא משהו כרגע.
בואי נראה: -מתחילים איתי גברים נשואים ודוחים
-יש בחור שלא סגור על עצמו, ומה הוא רוצה ממני בכלל
-ועוד בחור שמככב בחיי (אבל לא בליבי) שנהיה די אובססיבי לגבי, לאור העובדה שיצאנו פעם אחת והוא מתקשר מאה אלף פעם ביום.. התחלתי ממש לסנן אותו, אבל זה לא נעים לשמוע את הטלפון מצלצל ולא לענות. מה עושים?? -ובואי נדבר על מי שאני באמת רוצה - אין לי סיכוי איתו בכל אופן, מותק, שיהיה לך בהצלחה.. את נשמעת מאושרת ושמחה אני מקווה שתהיה המשכיות, ותמשיכי לעדכן

TheWhiteTigris

New member
היה שבוע טוב ../images/Emo13.gif

(שומרים על אופטימיות). הוא יהיה נהדר אם היום ב 12 בלילה נדע שמכבי ת"א ניצחה את יובנטוס
וזהו, עובדים הרבה... וחיי האהבה... ידידה שלי התחילה איתי אבל אני לא בטוח שאני רוצה בכלל... אולי אני אצא איתה, נראה מי מה... ואין לי מושג מתי נעשה זאת (אנחנו דוחים את זה כבר שבועיים... עסוקים מה לעשות).

למעלה