אעע, שרשור אוף -טופיק!

UrBaN Man

New member
../images/Emo32.gif אעע, שרשור אוף -טופיק!

סעמק, המסור 2 זה סרט חולני לגמרי. מישהו ראה? ומשהו שהוא לא אוף ככ, ככ בא לי ש אמה שפלן (Emma Shapplin) תשיר עם נייטוייש, למרות שהיא לא שרה מטאל כ"כ. היא פשוט גאון האמה שפלן הזו. אני מקווה שאתם מכירים... אם לא, הפסד גדול שלכם! כן, משעמם לי וקמתי ב7 בבוקר

lacrimosa girl

New member
האהא, חזרתי מהטיו"ש! ../images/Emo123.gif

היה כ"כ כיף, יש לי שכבה מחורפנת
והקטע של המקלחות בכלל לא היה כ"כ נורא. אז הסרחנו? ביג דיל! זה בצ'יקיטה!
|מישהו| :ואיי העלייה הזאת לא נגמרת! |דאובה|: כן, זה כמו פירולו! |דאובה|: למה אחרי כל ירידה יש עליה? קיבינימאט! i didnt promised you a roses garden, שזה אומר: מעולם לא הבטחתי לכם גן של ורדים. XDDDD |עלומה|: כל שריר ושריר בגוף שלי צורח: קפה! |עלומה|: כן, אתם יכולים לרדת מפה, רק תנו לנו למדוד אתכם קודם כדי שנוכל להכין לכם ארון. |שיר|: מה שעלינו היום בבוקר? יש לי את זה על הזרת. |שיר|: אני מרגישה שאני הולכת על פצפצים. בסוף המסלול האחרון, אני עם שתי צמות וכובע גרב, נראית פלמחניקית: |עלומה למוכר בקיוסק|: יש לכם קפה? |מוכר|: לא, אין לי פה חשמל, אחרת הייתי מזמין אותך לקפה. ~אחרי דקה~ |חמוטל|: הי, הוא הזמין אותך לקפה! |עלומה|:כן כי אני כ"כ מושכת, 4 ימים בלי מקלחת... |חמוטל|: עלומה, את יפה. רק תפרקי את הצמות האלו... |עלומה|: אם אני אפרק את הצמות לא רק שהוא יבהל, הוא גם ידחף אחורה.
היו כ"כ הרבה צטוטים מצחיקים שאני לא זוכרת...יבואו מיד
התגעגעתם אלי?

blacknwhite

New member
בטח שהתגעגענו../images/Emo24.gif

וגם אני חזרתי בינתיים מהטיו"ש... אני פה כבר מיום שלישי בערב אנחנו באמצע שומקום, למרגלות הר מירון. אנחנו על צלע הר, יש נחל עלוב, טונה בוץ (חרא!!!לא משנה...), וגדה שניה ועליה עיזים. לא ברור. מישהו 1: הי, תראו! עיזים! מישהו 2: הי, תראו! מקדולנדס עושים משלוחים עד לכאן! מישהו 3: היית מת שמזה מקדולנדס היו עושים את המשלוחים שלהם.... ויותר משעשע: מורה ללשון+רכזת שכבה (אותה אישה) ומורה לתנ"ך שמדברת על עורלות (אל תשאלו) רוקדות מזרחית. היה קטעים
טוב לראותך שוב!

Super Alonit

New member
XD

ציטוטים טובים, אהבתי את זה עם הארון.
התגעגענו, אל תדאגי
ואת?

lacrimosa girl

New member
כמובן שהתגעגעתי ../images/Emo178.gif

נזכרתי בעוד כמה ציטוטים: "נער הייתי וגם זקנתי ולא ראיתי צדיק נאמן"- בר מנסה לברך את ברכת המזון.
|שיר|: ואיי איזה רוח... |שחר|: כן
[היא ממש עשתה את הפרצוף הזה! XD] Take me! |חמוטל|: זה נשמע כמו שיר של נייטוויש. |עלומה|: יש להם שיר כזה. ~מתחילה לשיר את גוסט לאב סקור~ |שחר|: אולי פשוט נדחוף אותה בירידה וגמרנו? ~הנהון כללי~ |עלומה, שחר ושיר עולות עם האופניים ברגל ומדברות, מסיבה מסוימת אפרים המורה
שכמובן מאזין לנו מתחיל לצחקק.| |עלומה|: אפרים צחקק. |שיר|: ~צביטה לאחור~ הוא מצחקק. |שחר|: זה מטריד. |עלומה|: בואו נברח. ואז היתה ירידה ואני כמעט איבדתי שליטה על האופניים אבל לא
ושיר כמעט אבדה שליטה על האופניים אבל כן
ושחר צחקה. ואפרים לא הפסיק לצחקק. |אור ודאובה מדברים על משהו, לא ברור| |אור|: תפסיק, אני אזרוק עליך מגבון! |דאובה|: לא, רק לא נקיון!
אפרים צווה להיכנס לגב אחרי שהאבן נמצאה בתיק שלו. הוא נכנס. בלי חלק עליון.
[זאת צלקת נפשית. זה מקביל לאונס!
] יש האוס אז הודעת המשך עוד תבוא

LadySilkworm

New member
מכירים מכירים

אבל היא אלט מצו סופרן או סופרן? כי לדעתי היא אף אחד מהם P:

LadySilkworm

New member
זה לא קשור..

בכל ההופעות שהיא שרה בהן ביוטיוב היא שרה עם פלייבק, וזה קצת מחשיד. וזאת הייתה סתם שאלה בצחוק P: חוצמזה שהקול שלה לא מתאים להם כ"כ, מתאים לה יותר לשיר באיטלקית P:

Super Alonit

New member
זה בצחוק נכון? ../images/Emo2.gif

זה פשוט, פשוט... לא הגיוני... מה לה ולמטאל?
זין אני חייבת לראות את זה! יש מצב שמוצאים את זה איפושהו באינטרנט?

למעלה