אפשר כבר לאמר

maglor

New member
../images/Emo32.gif אפשר כבר לאמר

מזל טוב לבוגרי יב' (גם אני ביניהם). סיימנו בצפר, ושנה הבאה לצבא, בהצלחה לכולם בבחינות שנותרו.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעוד 3 בגרויות!!!

סרט גמר (לא צריך להתכונן.. ואני לקראת סיום) עבודת גמר (סיימתי, יופ חמישי הבגרות ולא צריך להתכונן) תולדות האומנות (סוף החודש) וסיימתי בי"ס!!!!!

maglor

New member
גם את\ה במגמת קולנוע?

חביב, לי אישית יש רק שתי מבחנים, בגרות באזרחות ובספרות.

adva g

New member
בכיתה י"ב יש בגרות באזרחות? ../images/Emo2.gif

הממ כי אנחנו עשינו בי"א, לא ידעתי שזה משתנה מבית ספר לבית ספר. וספרות עשינו בחורף, אני כל כך שמחה שנפתרנו מזה!

maglor

New member
אז עכשיו את יודעת

אני נפתרתי מתנ"ך בחורף ומהבעה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifתנ"ך עשיתי שנה שעברה

אזרחות עשיתי שנה שעברה ביחד עם הסטוריה ספרות עשיתי חורף הבעה עשיתי לא מזמן יום חמישי יש בגרות בעבודת גמר יום חמישי הבא יש ערב הקרנה יום רביעי אחרי זה יש בגרות בסרט גמר ובסוף החודש יש בגרות בתולדות האומנות חוגגים את סוף החודש במסיבת גיוס (אני פשוט מוחקת את הגיוס.. למה לעשות רע?
) *כאן אולי תיכנס בגרות מועד ב' באנגלית* ואז יש לי כמה חודשים לשבת בבית ולנוח / לעבוד ואז מתגייסים.

adva g

New member
סוף סוף זה הסוף!!! ../images/Emo13.gif

ויש פה הרבה אנשים ממגמת קולנוע או שזה נדמה לי?
חחח כי גם אני
וואי, אני כל כך שמחה שזה הולך להסתיים! למרות שאז הולכים לצבא וגם שם יכול להיות מבאס
ובהצלחה לכולם בבגרויות!

moe777

New member
מזל"ט לי !

עוד שנה בבית, ללא עבודה. (הערה- עזבתי ביצפר בתחילת י"ב. מה כיף לי.) עולם יפיםה וכה נפלא, האקדח אל הרקה, נעשה פה מסיבה, איזה כיף, לה לה, לקורט קוביין נחבור עתה. מצטערת. אני בבאסה, כמה שנים טובות.

Nimst

New member
אני אגיד לעצמי מזל טוב

אחרי הבגרות האחרונה.. יש עוד ביולוגיה, ספרות ומועד ב' מתמטיקה. 12 ליולי, here I come.

The Girl Who

New member
גם לי יש עוד זמן...../images/Emo10.gif

עד לכיתה יב'...למרות שמחר גם לי יש בגרות. בהסטוריה. בהצלחה לעצמי...!

aniviel

New member
דנה ../images/Emo46.gif

למה את לא עונה לפלאפון שלך? חח כבר יומיים אני מנסה להשיג אותך

למעלה