אפשר לקבל את עזרתכם בבקשה?

../images/Emo32.gif אפשר לקבל את עזרתכם בבקשה? ../images/Emo24.gif

אם אתם מכירים, ואם לא, - הרשו לנו להכיר לכם,
האנטומיה של גריי (באנגלית:Grey's Anatomy) היא סדרת טלוויזיה של רשת ABC האמריקאית. הוא פרויקט טלוויזיוני ראשון של התסריטאית והמפיקה, שונדה ריימז. הסדרה היא דרמת בית חולים (באנגלית - medical drama). הסדרה זכתה במספר פרסים, בהם אמי, גלובוס הזהב ו"תוכנית השנה" (2006) מטעם איגוד מבקרי הטלוויזיה. כמו כן הוענק לסדרה תואר "Future classic" מטעם ה-TV Land Awards, טקס פרסי טלוויזיה אמריקאי העוסק בעיקר בסדרות קלאסיות וכאלה שעתידות להפוך לקלאסיקה טלוויזיונית.
ואיפה אתם נכנסים לסיפור שנקרא 'האנטומיה של גריי' אתם שואלים
בארץ שלנו קיימים אלפי, ואם לא עשרות אלפי צופים מושבעים של הסדרה (כן, כן, גם אתה - אל תתבייש להודות.
) אנחנו - הפורום הישראלי של הסדרה (1526) כאן ב
אנשים, הקים עצומה להבאת כוכבי הסדרה לארץ, כדי להגשים חלום לכל אלפי המעריצים שהיו מייחלים להפגש עם מושא הערצתם.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Petitions/Default.aspx?ForumId=1526
אז בבקשה, הקדישו דקה מזמנכם, הצביעו, אולי תהיו חלק נכבד מה10,000 שחסר לנו.
תודה על זמנכם.
באמת, תודה למנהל שלכם.

ShukyD

New member
../images/Emo32.gif רשמי!!!

כאן אתם יכולים לדבר על כל מה שלא קשור לנושא הפורום ישירות לפרסם בלוגים, אתרים, שטויות <לא, לא הרבל אסנס> וכו' תהנו

omer719

New member
../images/Emo41.gifהישרדות ניו זילנד../images/Emo203.gif../images/Emo41.gif

20 מתמודדים עומדים לצאת למסע יחיד במינו, ולהתחיל את דרכם, במשחק חדש מבית היוצר של הקוטב הצפוני ואיי הגיהנום. והפעם הם עומדים להינטש ביערות ניו זילנד במשחק קשה יותר, מושקע יותר והכי חשוב- מהנה יותר! הם עומדים לעבור משימות, אתגרים, מועצות, טווסטים אבל הכי קשה - לשרוד אחד את השני. ובסופו של דבר נוכל לגלות מי יצליח בכל זה ולהיות - ה ש ו ר ד / ת
והפעם גם קליפ הפרסומת!!
רוצים לקחת חלק בחוויה כזאת שתעלה בעוד כחודשיים? זה הזמן לבקש את התזכורת! בקומונת הקוטב הצפוני עלה שירשור ובו אתם מוזמנים לסמן שאתם מעוניינים לקבל תזכורת כמה ימים לפני פתיחת הרשמה ותקבלו מסר עם כל הפרטים המדוייקים! אז גם אם אתה לא סוגרים אם להירשם או לא, תקבלו את המסר ותחליטו סופית! אל תהססו
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=31957&msgid=30917838

My Little Fairy

New member
כשראיתי את העונה הראשונה

הייתי בטוחה שזה ירד. מרידית היא אלי מקביל של הבתי חולים, רק הרבה יותר גרועה ממנה, מבחינת משחק, תסריט, לוק, והמבט האידיוטי הכאילו סקסי. אני לא שונאת, אבל מעדיפה לא לראות. סקרבס ומחלקה סגורה הרבה יותר עושים לי את זה.

ShukyD

New member
יודעת איזו סדרה אני גיליתי עכשיו?

בלי קשר לבתי חולים? ריפר משהו מעולה

ShukyD

New member
שטויות, כל הסדרה הזאת בנויה מסביב

לחבר השמנמן שלו הוא הדמות הכי מעולה שם ואני די משוכנע שקודם חשבו עליו, ואח"כ על שאר הדמויות בסדרה והשטן דווקא ממש אהבתי וגם את השחקן הראשי כולם שם מוצלחים

My Little Fairy

New member
ראיתי אתמול את הפרק

עם הקוסם והיונה... לא מבינה את הסדרה הזו. די דבילית יחסית לרעיון. השטן יכל להיות מפחיד וחושני יותר, הבחור שלו יכל להיות פחות אידיוט למראה, והמקרים יכלו להיות יותר מרגשים. החצי האפל, סמולוויל, על טבעי, הרבה יותר טובים.

אני מתה על מרדית'. ../images/Emo3.gif [לא מרידית]

הלוא היא אלן פומפאו. סקסית אמיתית.
אני חושבת שהיא שחקנית מ ד ה י מ ה ואם היית ממשיכה לרגעי השיא של הסדרה בעונות המתקדמות היית חוזרת בך.
נסי שוב, יש עכשיו ש"ח של הכל ביסטארס 12.

שאלה!!!!

הדיירים כל הזמן אומרים "המפגרים". למה הם מתכוונים?..מה זה אומר? הם אומרים את זה בלי קשר לכלום פתאום

Come Alive

New member
לאון התחיל לומר את זה, הם צוחקים עליו

הוא מדבר על ההפקה כשהוא אומר "המפגרים"

omer719

New member
אתה יודע בקשר למה הוא אמר את זה?

כאילו מה ההפקה עשתה שהוא אמר את זה?

נועה21

New member
חחחח מה פתאום...

המפגרים זה מעין סלנג כזה, שאומרים "אלה המפגרים" ואז אומרים משהו מצחיק...טוב קשה לי להסביר מבלי להדגים..

אז תדגימי! חח.. זה מסקרן

אני פשוט לא מבינה מה זה אומר... הם אומרים את זה ברגעים לא קשורים אז קשה לי להבין למה הם מתכוונים...

נועה21

New member
קשה להביא את זה לכתב

זה מעין צורת דיבור כזה, כולם מדברים ככה, במיוחד דיברנו ככה בצבא. אבל נורא קשה לתת לזה דוגמא בכתב כי צריכים לשמוע את טון הדיבור

"המגן "

האם יש כאן מעריצים של הסידרה : " המגן " The sheild ? התוכנית ( משום מה ) לא משודרת כרגע בארץ ורציתי לשקול אולי התארגנות צרכנית שתיפנה לערוצי הטלביזיה בבקשה לשידור הסידרה האיכותית הזו .

למעלה