אפשר קצת יחס בבית הזה?!

pain is MY love

New member
../images/Emo32.gif אפשר קצת יחס בבית הזה?!

אני לא רואה בעיניים!!!!!!!!! בקושי מצאתי את המדרגות הביתה.. וגם דיברת עם המילואימניק שלי.. גרררררררררררררר אני חייבת מתכון בסט להאנג אובר שיהיה לי מחר... בבקשה תעזרו!!1 הלכתי להתעלף...

נרקי

New member
לכי תשני... זה יעזור../images/Emo13.gif

תקומי תשתי קפה שחור חזק

Piren

New member
במממ

קפאין זה בין הדברים הכי גרועים שאפשר לצרוך אחרי האנגאובר ... הוא רק מחזק את התופעות. אניוואי, יש רק פתרון אחד לזה, וזה לשתות מלא מים, עוד לפני שאת הולכת לישון (אבל לא יותר מליטר.. לא צריך להגזים). אם כבר מאוחר מדי בשביל זה, דווקא לשתות קצת אלכוהול מעביר את התחושה (ואז לשתות מלא מים).

Piren

New member
ככה זה..

הכאב ראש הוא שילוב של התייבשות של המוח (כתוצאה מהאלכוהול), והרצון לאלכוהול.. קצת אלכוהול מעביר את הרצון, המים מסדרים את ההתייבשות.

pain is MY love

New member
מי רוצה עוד אלכוהול?!?!

אני לא רוצה לשתות יותר בחיים!!!1 (לפחות לא עד היום בערב...)

L y c a n

New member
תגיד לי הכל בסדר איתך?

נס זה אחד הדברים שעוזרים לחזור למציאות אחרי הנג אובר.. אני רק נזכר בפעמים ששתיתי, ובבוקר דבר ראשון שחיפשתי, אם לא הייתי בבית זה קפה, לשתות איזה כוס נס.. תאמין לי, עובד מצוין.

lb22

New member
רק דבר אחד לא לעשות..

בדיקות דם בזמן הקרוב.. חבל על הבאסה שהרופאה אומרת לך שהכבד שלך בבעיה רצינית ומומלץ לך לא לשתות אלכוהול אם את באמת לא חייב.... וכן זה קרה לי לפני שבועיים וכבר עוד מעט 3 שבועות בלי טיפת אלכוהול בדם , בלי בירה , בלי וויסקי בלי נאדה ועל זה אני אומר כל הזין ויש בזה גם דבר חיובי..זה חוסך המון כסף :)

למעלה