אשר

HilaZ1

New member
אני צריכה לעוף לבסיס אבל אני חייבת להגיד

ששי הוא חתיכת נבלה מנוולת שעוד לא ראיתי,שמישהו כבר יקלוט אותו ויעיף אותו למה הוא כל כך צבוע וכל כך מניאק שזה מגעיל. חשבתי שהוא שבר שיאים עם לאון כשהוא התעצבן עליו וזרק עליו כריות,אבל כשראיתי שהוא בא ונשכב לידו כשלאון היה שיכור אחושלוקי,ונתן ללאון ללטף אותו ולחבק אותו ולהגיד לו שהוא אוהב אותו??אם אתה נותן לו לעשות את זה מה אתה מופתע אח"כ שלאון עושה לך דאוונים?! מה שווה שאתה אומר לו "לא" ומתעצבן עליו אם אח"כ אתה פוסי אליו? באונה בא לי לתקוע לו איזו נגחה.הוא מעצבן אותי. צבר
מיצוי

NoFaR815

New member
שי אידיוט בלי קשר למה שהיה עם לאון

אבל בקטע הזה הוא צודק.. כאילו הוא נותן לו כמה שאפשר להתקרב אליו ולאון מגזים.. מה הוא נושך אותו בירך?!

HilaZ1

New member
לא לא,אני מסכימה לגמרי עם זה שלאון עובר גבול

לנשוך אותו בירך?נו באמת.... אבל אני מדברת על עיקרון....שי לא יכול למשוך אש מלאון ואח"כ להתלונן על זה. וענת (נו אני יענה לך כבר פה
),את צודקת בזה שהוא לא רוצה להיות אויב שלו...שי תחמן,למה לו להיות אויב של מישהו,ועוד של לאון.אבל יש דרכים...לא צריך להיות צבוע
בגדול הנק' שלי הייתה-ששי צבוע מאוד.לא משנה כמה לאון מגזים ובלי קשר לאף אחד מהמתמודדים האחרים.שי מנוול
אני לאהוב את לאון צבר ויוסי. שפרה מצעבנת אותי קצת,רנין לא ברורה,ונסה מצחיקה אבל שרלילה,איתי נחמד,עינב....
שתעוף כבר פחחחחח.

NoFaR815

New member
אבל תחשבי שאם עינב לא הייתה

ואשר עכשיו שהלך וונסה.. היה משעמם הם הכי מענינים שם.. מה מעניין בצבר ושפרה ורנין הז*נה אשר
ונסה
יוסי
עינב
(ולא לא בגלל שהם אשקלונים) ולאון מתחיל לעצבן אותי ושפרה בכלל אני שונאת אותה ורנין כנ''ל

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifנראלי שאני בין היחידים

שלא שונאים את שי
אני רואה שהוא מתחמן וזה, אבל.. מה לעשות, זה המשחק
אני חושבת ששי אוהב את התשומת לב שלאון נותן לו וגם, הוא לא רוצה להיות אויב שלו (לא שנראלי שאפשר להיות אויב של לאון
). כשלאון היה שיכור נראלי ששי הבין שזאת לא אשמתו שהוא שיכור וזה, וחוץ מזה אני חושבת שלשי יש בעיה רק כשלאון מתחיל.. למרוח עליו אודם או לנשוך לו את הירך
ורק אותי נורא הצחיק מה שקרה עם לאון כשהיה שיכור?
ככה בדיוק עושים לאחותי הקטנה כשהיא נרדמת על הספה בסלון XD

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדווקא כשהתחלתי לחבב אותו?../images/Emo69.gif

אבל רק קצת. כי עדיין הוא שוביניסט
כ"כ רציתי שעינב תעוף
עכשיו נראה שהיחיד שיכול להתמודד נגד עינב זה לאון אבל אני לא רוצה לסכן אותו ככה

HilaZ1

New member
גאד עינב מפחידה אותי.באמת

מסכן החזן הזה רחמים.נראה לי הוא יברח מהארץ
היא דווקא יכולה להיות בסדר כשהיא לא צועקת והעיניים יוצאות לה מהחורים.שתרגע קצת,ושתפסיק לעשות השוואות מטומטמות בין אשכנזים לספרדים,ושתפסיק להגיד שהיא לא מוכנה שיעשו ממנה צחוק כי בנתיים עם הצעקות שלה היא היחידה שעושה מעצמה צחוק

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא כל הזמן חוזרת על המשפט הזה "האשכנזים האלה לא יותר טובים ממני או מאבא שלי", ולא הבנתי מתי הם רמזו את זה אפילו
הוא הופכת את זה לעניין עדתי ואני לא מבינה בכלל מה הקשר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifכי הוא אמר פעם

שהוא גדל בבית שבו הוא, אבא שלו והאחים שלו לא עשו כלום, אמא שלו והאחיות שלו עשו הכל. הוא אמר שהוא יכל לזרוק מכנסיים על הרצפה ותמיד מישהו היה מרים במקומו, הוא גדל לתוך שוביניזם
והוא גם אמר שתמיד כשיש אירועים משפחתיים רק הוא הולך, אשתו נשארת בבית לשמור על הילדים.

adii1201

New member
../images/Emo69.gif

אני שוקלת לשנות את שם הפורום ל"האח הגדול"

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאז ככה (חפירה../images/Emo88.gif)

לאון הוא אחד הצבועים עם איך שהוא מדבר על עינב ועל איך שהיא מתלבשת הוא מצביע עליה ואחר כך מחבק אותה ואומר לה שהיא הכי חשובה לו והוא אוהב אותה!! גועל נפש! אני עוד אהבתי אותו בהתחלה את שי אני דווקא אוהבת..הוא נחמד בסך הכל..אני חושבת שמה שאנשים לא אוהבים בו זה שהוא "שתלטן" ואומר להם מה לעשות..מה לעשות שהוא מנהיג? אנשים לא אוהבים את זה וזאת בעיה שפרה וצבר מעצבנים אותי באלי להעיף להם בוקס!!!!!! את רנין אהבתי בהתחלה אבל היא כ"כ מעצבנת שהיא כל שנייה וחצי עושה פוזות ובוכה והכי הרתיח אותי הקטע שהיה לה עם וונסה שהיא עיוותה לגמרי דברים שוונסה אמרה ויצאה עליה וריכלה עליה וונסה מצחיקה אותי בטירוף..נכון היא שרלילה קצת והיא משחקת עם איתי וזה מעצבן אותי אבל בסך הכל היא בסדר היא הכי פחות צבועה והכי אמיתית עוד אחת שאמיתית זאת עינב..היא אומרת הכל בפנים ואני מעריכה אותה על זה חוץ מזה שהיא מוזיפה צבע וצחוקים לתוכנית יחד עם אבא שלה שהוא תופעה בפני עצמו איתי חמוד,עוזר..לא עושה שום דבר רע..לא מזיק

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח כי זה מעניין אולי גם את תתחיל

+י לראות ותביני על מה כולם מדברים

אבל העניין הוא שאני לא כל כך אוהבת תוכניות

בסגנון של האח הגדול,אני רואה רק את הישרדות האמריקאית וגם את העונה של הישראלית וזהו

למעלה