אתי אלב. המון תודה בענייני

*שיר

New member
../images/Emo32.gif אתי אלב. המון תודה בענייני ../images/Emo51.gif

העולם התחתון!
אתמול עשיתי סיבוב אחרון בקניון אביב ומצאתי תחתון חוטיני (ברזילאי) יפהפה של חברה בשם גיזמו (או משהו כזה) במחיר ממש סביר. בדקתי אותם עם חצאית בגזרה נמוכה וזה נראה פיצוץ!
דרך אגב ראיתי בחנות גם את התחתוני-מכנס מהתחרה שדיברת עליהם - הם פשוט מ-ה-מ-מ-י-ם, לא רציתי להוריד אותם!
אז עכשיו אני צריכה לעשות הליכת נסיון עם החוט ב-XXX...

*שיר

New member
אפרודיטה

היה להם מבחר גדול ומאוד שונה ממה שראיתי בכל החנויות האחרות (אינטימה, מרקס& ספנסר וכד´)

אתי@

New member
כן, הם באמת טובים מאוד ../images/Emo45.gif

יש להם מבחר מצוין של פירמות ודגמים.

*שיר

New member
אני חייבת להודות שזו פעם ראשונה

שאני קונה בחנות כזו משהו בשבילי ולא כמתנה למסיבת רווקות
..

אתי@

New member
אני תמיד מקבלת משם מתנות ../images/Emo77.gif

לימי הולדת
(כל שנה לפחות מתנה אחת משם). חוץ מזה, קיבלתי למסיבת האירוסין כמה דברים - כולם משם. מעניין שאף אחד לא קונה ב"אינטימה"...

*שיר

New member
מנסיוני הקצרצר, ראיתי שבאינטימה

המחירים גבוהים וחלק גדול מהבדים שלהם לא נעימים למגע (גם בכותנות וגם בתחתונים). אולי בגלל זה?

אתי@

New member
אולי. חוץ מזה, המבחר שלהם די קטן

ויקר, ומתאים רק למידות מאוד סטנדרטיות. אני למשל, לובשת חזיה במידה לא כ"כ נפוצה ו אף פעם לא ראיתי אצלהם את המידה הזאת.

petel

New member
אני קונה הרבה באפרוטידה

יש להם חנויות בכמה קניונים. רציתי להמליץ על מחטב שקניתי שם לחתונה, עלה לי 136 ש"ח והוא נראה לי ממש טוב. השבוע הייתי במדידה ולבשתי אותו כמעט שעה, ולא הפריע לי בכלל. (במדידה הקודמת לבשתי את המחטב שהיה ב"עמנואל" וממש הרגשתי שהוא חונק אותי). בכל אופן זה של חברה בשם Margi

אתי@

New member
תגידי, לא הבנתי למה צריך מחטב

מתחת לשמלה שהיא בעצמה מחוך
או שבשמלה אין מחוך
ואם אין, אז למה
לא עדיף שמלת מחוך על פני שמלה + מחטב
סליחה על כל השאלות, פשוט חשבתי שעושים את השמלות עם מחוך...

petel

New member
בשמלה יש מחוך

אבל המחוך לא תופס את הירכיים ואת הטוסיק. ניסיתי למדוד את השמלה גם בלי מחטב, אבל נראה לי שזה יותר יפה עם.

למעלה