אתי@, ראיתי בעיתון המוני

*שיר

New member
../images/Emo32.gif אתי@, ראיתי בעיתון המוני

מודעות על מבצעים של טיסות ישירות לפוקט + מלון לשבוע ב- 777$.ראית

אתי@

New member
שמעתי על זה, אנחנו בשלבי בירור

העניין הוא שאם נסע במרץ כמתוכנן אז גם אם נזמין טיסה בנפרד ומלון דרך האינטרנט זה יעלה לנו אותו הדבר. מרץ זו תקופה די זולה והטיסות די זולות, ולגבי המלון - דרך האינטרנט תמיד הכי זול. מה קורה עם ירח הדבש שלכם

*שיר

New member
אנחנו עובדים על זה במרץ

היעד שנבחר הוא
תאילנד
. עכשיו אנחנו סוגרים את הפרטים. אז אם למישהי יש המלצות על בנגקוק-צ´אנג מאי-פוקט נשמח מאוד מאוד לשמוע
דרך אגב, אני לא בטוחה שמרץ זו עונה טובה לתאילנד. בדקתם את זה?

אתי@

New member
עדיין לא ממש לעומק אבל הבנתי שזה

צריך להיות בסדר. טוב שהסבת את תשומת ליבי לעניין... נבדוק את זה!!!

הילית*

New member
ההורים שלי היו בפברואר מרץ

האחרונים בתיאלנד והיה להם אחלה, גם מבחינת מזג האויר...

utopia

New member
לבקשתך:

בנקוק - ממליצה בחום של 2 מלונות. הראשון הוא הילטון בנקוק (ולא צריך להוסיף מילים. הילטון זה הילטון...) והשני הוא amari water gate. שניהם נמצאים במיקום מעולה והם גם לא נורא יקרים (בסביבות 85-100$). ממליצה לראות את כל האטרקציות התיירותיות - ארמון המלך, הבודהה השוכב, שוק סוף השבוע, השוק הצף, פט-פונג וכו´. צפון - לא ממלציה לישון בצאנ´ג ראי. אין מה לעשות שם. מספיק להגיע לביקור מצ´אנג מאי כדי לראות את משולש הזהב ואת השבטים שגרים באזור. בצ´אנג מאי יש שוק לילה מעולה ועוד המון מקדשים... כמו כן, ממליצה לנסוע לראות את שבט ארוכות הצוואר שנמצא אי שם באזור (בטיסה). כמובן, אפשר לעשות שם טראקים וטיולי ג´יפים מאד נחמדים. אנחנו ישנו בצ´אנג מאי במלון princess או משהו בסגנון שממוקם במיקום מעולה - ברחוב בראשי איפה שמתקיים שוק הלילה. פוקט - יש שם מלונות מדהימים בקשת רחבה של מחירים. אנחנו ישנו במלון novotel שהיה מצויין ולא נורא יקר (בסביבות 80$). פוקט, בעיני, די משעממת. היא מיועדת ליותר זקנים... ממליצה לראות 2 מופעים: אחד של דראג-קווינס ושני נקרא fantazia. בנוסף מומלץ לקחת סיור לאיים מסביב וביניהם האי של ג´יימס בונד. אנחנו לקחנו סיור עם סירות וקאנו והיה מצויין. איים יותר שווים לפי דעתי הם קוסמוי וקופיפי. קופיפי הוא אי של בטן-גב. חוץ מזה אין הרבה מה לעשות שם אבל זה הכיף הכי גדול בעיני במקום כל כך מדהים (צילמו שם את הסרט "החוף"). אפשר לצלול שם ולעשות גם צלילות עם כרישים (בחיי!) ויש שם גם תצפית מאד יפה. קוסמוי הוא יותר מפותח וגדול וגם שם כיף לעשות בטן גב. שם יש גם יותר מקומות בילוי בערב! אם את צריכה עוד פרטים, בשמחה...

*שיר

New member
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

תודה רבה רבה על ההמלצות. בשלב הזה של גיבוש המסלול זה ממש עוזר לנו! לגבי פוקט, הרעיון הוא לטוס לשם ואז לעבור לאחד מהאיים היותר קטנים. שמענו דברים טובים על קופיפי (שם צילמו את ג´יימס בונד לא?) וגם על פאנגאנג (או משהו כזה). מוכר?

utopia

New member
אני מאד אהבתי את קופיפי

היינו שם כמה ימים במלון מאד נחמד ובעיקר בהינו בים המדהים והשתזפנו לנו בכיף. לקופיפי אי אפשר לטוס, אלא לקחת מעבורת מפוקט או מעוד מקום שאני לא זוכרת את שמו... בקופיפי צילמו את הסרט "החוף" עם לאונרדו דה-קפריו. האי השני הוא בטח קופנגן ??? לא הייתי בו אף פעם. זה אי שקרוב לקוסמוי (במעבורת) ואם אני לא טועה זה המקום שיש בו את ה - full moon parties

*שיר

New member
לא, לא קופנגן. פנאנג זה אי קטן

באזור של פוקט. אי שהרבה פחות מתוייר מפוקט. הוא נמצא באזור של קרבי, אם זה אומר לך משהו. זה משהו כמו שעתיים שיט מפוקט. חברה שלי היתה שם והתלהבה. אבל חוץ ממנה, אף אחד לא שמע עליו...

utopia

New member
לא מכירה../images/Emo52.gif

אבל אם חברה שלך הייתה ואהבה, הייתי שוקלת את זה. אחד הדברים הכי כיפיים זה להגיע למקומות שהם עדיין מעט פרימיטיביים...

utopia

New member
../images/Emo45.gif

אני מאד אוהבת את תאילנד ובכל הזדמנות שמחה לחזור אליה...

למעלה