אתי,

מזאלונה

New member
../images/Emo32.gif אתי, ../images/Emo53.gif ../images/Emo70.gif

משהו ששיך באופן עקיף בלבד, אבל לך בטוח תהיה תשובה... מאז החתונה (בעצם כמה שבועות לפני) יש לי ציפורניים בנויות. הבעיה - הן לא מחזיקות מעמד!!!אני כל פעם מוצאת את עצמי עם ציפורן זו או אחרת שבורה וסדוקה ושוב אני בריצה מטורפת אל ה"בנאית" לשיפוצים דחופים!!! מה עושים???!!!!!!

היי מאזלונה

יש סיכוי סביר שהבעיות נובעות בעיקר משום שאת עובדת עם מים וכלור. זה די מחליש את הבניה. ואם את חושבת שזה לא קשור אולי את רוצה לנסות את זהו שבונה לי ציפורניים? היא משתמשת בחומרים שונים משאר החומרים המצויים בשוק, היא לא משתמשת בכלל בציפורניים מלאכותיות. ישר בניית תבנית ציפורן. זה חזק וזה מונע צרות בהצלחה אתי

מזאלונה

New member
אח, איזו נשמה את ../images/Emo25.gif

אני לא יודעת אם זה דווקא מהמים, כי דווקא אתמול היא עשתה לי בנייה מחדש על ציפורן ובערב, עוד לפני שהספקתי בכלל להיות בעבודה (ועל כלים אין בכלל מה לדבר, למי יש כוח לזה ביום שישי) טרח בום, נשברה לי ציפורן רק מזה שהיא נתקעה לי בגרביון!!! איזה שיטות בנייה את מכירה? אולי אני צריכה לבקש ממנה לעשות בשיטה אחרת??? וחוץ מזה, מה שלומך? אני רואה שהפורום פה חוגג... כן, אני עוד נכנסת כדי לקרוא קצת מדי פעם ולהנות.... תמשיכו ככה!!!

נופר30

New member
מאזלונה

נראה לי שאת צריכה להחליף בונה אחרי כל כך הרבה זמן כבר צריכות להיות לך הציפורניים שלך מלמטה לדעתי מה שהיא עושה היא מורחת את האקריל ולא מהדקת אותו מספיק , מורחת מעט מידי ואז כשהיא משייפת בסוף יורדת שיכבה גדולה מידי של אקריל ואז הציפורן היא חלשה מידי והכי חשוב לדעתי היא לא שמה לך פרמייר ( שזה החומר שמדביק את האקריל לציפורן ) ואז השומן של הציפורן מפריד בין האקריל לציפורן והבנייה הופכת להיות חלשה יותר בצירוף כל המרכיבים האלה אני מתפלאת שאת מגיעה עם ציפרונים שלמות הבייתה אם את צריכה עזרה במה לשאול או מה להגיד לבונה שלך על מנת שיצא טוב יותר את מוזמנת לשלוח לי מייל או להתקשר שיהיה אחלה שבוע

מזאלונה

New member
אני כבר מיואשת...

אני עובדת במים (בריכה טיפולית) ובנייה היא השיטה היחידה שלי "לגדל" ציפורניים, כי ציפורן רגילה נשברת מיד אחרי יום כזה במים שלא לדבר על זה שהלק מחזיק בערך שעה ורבע. עד עכשיו זה היה בסדר, אבל אני לא יודעת למה, פתאום אני מוצאת את עצמי אצלה לשיפוצים כל שני וחמישי!!! הנה, הייתי אצלה ביום שישי, באותו יום נשברה לי ציפורן והיום גיליתי עוד אחת שבורה!!! אוף!!! אז מה לשאול אותה? מה אני צריכה לבדוק? או שאולי בכלל אני צריכה להחליף אותה, עם כל הצער שבדבר (היא גרה מטר ורבע ממני... כל כך נוח....) תודה!!!

אתי@

New member
לדעתי תחליפי אותה!!!

אני עשיתי בניה לפני החתונה ומייד אח"כ עברנו דירה. אין לך מושג איזה תלאות הידיים שלי עברו, כולל הרבה מאוד מים וחומרי ניקוי, הרבה מאוד עבודה פיזית (לשמשל שיפשוף משקופים בעזרת נייר זכוכית) ועוד כל מיני דברים שהיו צריכים להרוס לי את הציפורן. בנתיים שום ציפורן לא נשברה למרות שהמילוי התרומם מלמטה, אבל זה בגלל חומרי הניקוי (וגם הזמן שעבר). המסקנה היא שכנראה משהו לא בסדר בעבודה של ה"בונה" שלך...

מזאלונה

New member
נראה לי שאתן צודקות....

הבעיה היא אצלי, עם ה"לא נעים" הידוע... אבל אתן צודקות. חברה שלי, שעובדת איתי בבריכה, עשתה גם היא ציפורניים והן החזיקו לה במשך יותר משלושה שבועות!! וזו בחורה שנמצאת כל יום במים!!! אוף, איזה קריזה, עכשיו להתחיל למצוא מישהי.....

ניצניצ

New member
אם את מהצפון... ../images/Emo66.gif או מהמרכז

אני בונה ציפורניים אצל אותה טכנאית (ככה זה נקרא) כבר 7 שנים (!) ומרוצה מאוד- אם תרצי המלצה -תכתבי . (חלק מהשבוע היא בהרצליה וחלק בצפון) אשמח לעזור

*מור

New member
היי מזאלונה ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם את מהמרכז בכל אופן אם את מעוניינת אני יכולה לתת לך טלפון של משהי מקסימה מגבעתים ומתוך ניסיון אישי שלי ושל אמי היא עושה את הבניה בצורה מקצועית ביותר...בשיטת אקריל ללא הדבקת ציפורן אלא על ידי בניית תבנית.

נופר30

New member
מאזלונה לפני שאת עוברת

תיגשי אליה תשאלי אותה אם היא שמה לך פרמייר ( ואם היא אומרת שיש מספיק בנוזל אקריל תגידי לה שכנראה לא מספיק בשביל הציפורניים שלך ככה לא תעליבי אותה שהיא לא יודעת על מה היא מדברת ) אם היא לא שמה תבקשי שתשים כי כנראה זאת הבעיה כמו כן תבקשי ממנה להדק ולא למרוח ולשים כמות קצת יותר גדולה את יודעת מה תתקשרי אלי ( תני לי מייל שלך שאני אשלח לך לשם את הטלפון שלי ) ואני אומר לך מה לבדוק ומה להגיד לה לעשות או שתחליפי מישהי וזהו לא נעים כן נעים זה הכסף שלך ואת מתרוששת בנתיים בהצלחה דרך אגב הכלור לא אמור להוריד לך את הבנייה או אפילו להחליש אותה

למעלה