אתר מוזר-נתקלתי במקרה..

משהו נחמד מתכנית של שלמה ארצי:

בשאלון כתוב לקבלת עבודה נשאלו המעומדים את השאלה הבאה: אתם נוסעים במכונית בעלת שני מושבים על פני תחנת אוטובוסים. בתחנה 3 טרמפיסטים: 1.אישה זקנה שנראית כאילו היא גוססת וזקוקה לעזרה מיידית. 2.רופא\ה שאתם מכירים והציל את חייכם בעבר. 3.אשת\איש חלומותיכם- איתו\איתה לו\לה תמיד חיכתם לבלות את שארית חייכם איתו\איתה. אתם יכולםי לקחת רק נוסע\ת אחד\ת - את מי הייתם לוקחים?... (בהמשך נגלה - למי שלא שמע את התכנית,מה ענה זה שזכה במקום העבודה).

sayv

New member
את איש/אשת החלומות כמובן..

ובשביל מה יש שם רופא אם לא כדי להציל את הזקנה? :)

שריק 7

New member
היי בועז! האזנתי לשידור....

לכן , לצערי, כבר מתקשה "לחשוב" על תשובה משלי... באמת תשובת המחץ היתה טובה!!! שרי

אוקי - התשובה של המועמד שקיבל

את העבודה מתוך 200 מעומדים: הייתי נותן את מפתחות הרכב לרופא שיקח את הזקנה לבית החולים, ונשאר לחכות לאוטובוס עם אשת חלומותי...
יפה לא? -(אגב אני הייתי כותב הזקנה כי לא הייתי יכול להשאיר אותה בתחנה)

sarche

New member
איך לא חשבתי על זה??

וזה לא שלא ריחמתי על הזקנה - פשוט, היה רופא בתחנת האוטובוס.... וחוץ מזה, אתה בטח כבר פגשת את אשת חלומותיך.... אז חשבת על להציל את הזקנה!

סרץ - בדיוק : ../images/Emo98.gif

הבחירה שלי היתה קלה: אני כבר חי עם אשת חלומותי, רופאים אני איך להגיד בעדינות.. לא כל כך סובל - ואינסטינקט ההצלה הכפייתי שלי מעל לכל ...
בכל זאת הפתרון שלו יותר טוב כי חבל להשאיר את אשתי עם הרופא להתיבש בתחנה...

daud

New member
אני לא מכיר את שלמה ארצי אבל...

הייתי נותן לרופא לטפל בחולה ושואל את ה"אשת חלומותי" שאיתה אני אמור לבלות את כל החיים אם יש לה אחות פחות כבדה כי אני לא כ"כ בעניין של מחוייבות.

sarche

New member
נחמד ../images/Emo98.gif

אבל באמת היית שואל את אשת חלומותיך אם יש לה אחות? הרי אחותה לא תהיה בדיוק כמוה - והלו, מדובר פה באשת החלומות שלך!!!

daud

New member
אז....אם זו אשתץ חלומותיי ../images/Emo13.gif

אז לפי חלומותיי תהיה לה אחות

נאן

New member
אתר נחמד

היי בועז זה אתר נחמד בתור חובבת מיסטיקה (מכשפה מתחילה איך לא?)הוא נמצא לי במעודפים... שבת שלום נאנוש

למעלה