באיחור מטורף

animfanatic

New member
../images/Emo32.gif באיחור מטורף ../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif

כן, אני יודעת שאני פותחת באיחור - אבל אני מצטערת, עוברים עלי ימים מטורפים
שבוע טוב.

purpleminnie

New member
../images/Emo10.gif

מעריב לנוער לא פירסמו בגיליון הזה על ATL נקווה שהם יפרסמו באחד הגיליונות הבאים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אוף ../images/Emo4.gif

נקווה שבגליון הבא באמת יכתבו עליהם

AdiA12

New member
לא נורא. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

טוב הם לא היו אמורים תוך שנייה מהרגע שכתבנו להם גם להעביר להם את כל הבקשות וגם להספיק למצוא עליהם חומר וגם לנסח משהו וגם לכתוב אותו ככתבה או אפילו כמשהו קטן. זה ייקח קצת זמן. לפחות עוד איזה שבוע שבועיים.. נקווה שבאמת יכתבו עליהם

StayAwake

New member
אוף...

היה לי מבחן במתמטיקה היום ושאלה אחת הצלחתי אבל בשניה האחרונה שיניתי את הדרך=אני לא מקבלת על זה נקודות בכלל... עשיתי עוד סעיף ועוד סעיף בשאלה אחרת אילתרתי...... אוף... יאללה 20 בקושי

2MayaN2

New member
מצטערת../images/Emo201.gif ../images/Emo221.gif

אולי בסוף תיהי מופתעת
אם לא אז יאללה..מועד ב'

הו כןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקי, ביום שני שעבר היה לי מבחן בחקלאות. התחלתי ללמוד בשבת.... ובלילה הזה אבאשלי נכנס לבי"ח ככה שביום ראשון הייתי צריכה איכשהו ללמוד וגם לבקר אותו... והצלחתי לעשות את זה! ולמזלי גם יש לי תמיד שעתיים חופשיות לפני חקלאות אז המשכתי ללמוד למבחן. ואז מצאתי את ידיד שלי ובשיא הלחץ הוא מרגיע אותי
הייתי לחוצה ברמות מטורפות... בקיצור היום קיבלתי את המבחן וקיבלתי 82!!!!!!!!!!!! ושמעו, אינלכן מושג כמה שמן עבר מאז שקיבלתי ציון כזה טוב במקצוע שהוא לא אנגלית או מתמטיקה
ומסתבר שמאז שהתחלתי לקחת רטלין גם המורים שמו לב להבדל טוב אצלי
בקיצור.... הייתי חייבת לפרוק את החגיגה הזאת
אני מופתעת שלא צרחתי בכיתה כשקיבלתי את המבחן חזרה XDD אה! ועוד משהו טוב שלא קרה הרבה זמן! עניתי על כל השאלות במחן XD זה לא קרה מאז.... כיתה ח'?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד !!!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

גאים בך - פשוט מלכה !

AdiA12

New member
ווואוו כל הכבוד קבב ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

תותחית ! שמחה בשבילך

2MayaN2

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo221.gif

שמחה בשבילך
ומה קרה לאבא שלך?
מקווה שהוא מרגיש טוב

2MayaN2

New member
שאלה על המפגש../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

יהיה אכפת לכן אם אני יציע גם לחברות הפורום שלי לבוא? מכיוון שזה כבר מפגש כ"כ גדול חשבתי שיהיה נחמד גם אם פארמור יצטרפו:) לא חייבים לשנות את השם של המפגש או משהו כזה אבל סתם רציתי את אישורכן... (ואני מדברת על המפגש הכללי לא על המפגש פורום שלפני)

StayAwake

New member
בכיף!

אני אישית לא מתכוונת לבוא למפגשים האחרים אלא להישאר אטלית לנצח ולצלם את הסרטון לאטל ולא ללהקות אחרות
אז אני אהיה איתכןD: וחוץ מזה אני תמיד אשמח להכיר אנשים נחמדים (ובדרך כלל אנשים בפורומים של תפוז הם נחמדים... פורומי מוזיקה בעיקר
)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifחנהההההההההההה

אופה קטנה. סתם.
דברי איתי דחוף במסן.XD

למעלה