בא לכם גמדענק?(עוד מעט פורים וזה גם פשוט מגבש )
T talitali102 New member 11/3/08 #1 ../images/Emo32.gifבא לכם גמדענק?(עוד מעט פורים וזה גם פשוט מגבש )
K kabookit New member 11/3/08 #2 בואי. ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif אבל תסבירי לי איך, אני מכירה ת'משחק אבל איך משחקים אותו בפורומים.. וצריך לפתוח משתמש חדש לא ?!
בואי. ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif אבל תסבירי לי איך, אני מכירה ת'משחק אבל איך משחקים אותו בפורומים.. וצריך לפתוח משתמש חדש לא ?!
T talitali102 New member 12/3/08 #3 נו נגיד עושים הגרלה ואז זה. אפשר לשלוח מסר להכין חתימות... אתרים מצחיקים וכאלו דברים חח. כן משתמש חדש. עוד מישהו רוצה?
נו נגיד עושים הגרלה ואז זה. אפשר לשלוח מסר להכין חתימות... אתרים מצחיקים וכאלו דברים חח. כן משתמש חדש. עוד מישהו רוצה?
T talitali102 New member 17/3/08 #9 אוקי מי שרוצה להירשם לגמד ענק - שיסמן וי. אני אעשה הגרלה, אתן לכל משתמש בפורום מספר משלו, אתם תצטרכו לבחור מספר, ואז תראו מי הגמד שלכם, תפתחו משתמש חדש וכל יום משהו... אוקי ? אז, מי רוצה להשתתף?
אוקי מי שרוצה להירשם לגמד ענק - שיסמן וי. אני אעשה הגרלה, אתן לכל משתמש בפורום מספר משלו, אתם תצטרכו לבחור מספר, ואז תראו מי הגמד שלכם, תפתחו משתמש חדש וכל יום משהו... אוקי ? אז, מי רוצה להשתתף?