|בא לכם לשחק משחק?

../images/Emo32.gif |בא לכם לשחק משחק? ../images/Emo168.gif

אמממ... דיי משעמם.., ואני דיי בטוח שלא רק לי... אז בואו נשחק איזשהו משחק, כמו שהיינו עושים פעם, עם ה-5 אצבעות(NEVER), או כל דבר אחר.... אז יאלה בא לכם??

ככה... ../images/Emo168.gif

בחופש הגדול, היה לנו משעמם והתחלנו לשחק משחקים... המשחק העיקרי ששיחקנו היה חמש אצבעות... שבעצם כביכול לכל אחד יש חמש אצבעות, ומישהו אומר משהו שהוא בחיים לא עשה, ואז כל מי שכן עשה את אותו הדבר אומר אני עשיתי ואז הוא מספר על זה אם יש מה לספר, או שפשוט אומר "עשיתי" ואז יורדת לו כיבכול אצבע.., ואז למי שיורדות כל החמש אצבעות נונים משימה כלשהי

ShadowiT

New member
אה... הרעיון היחיד שעולה לי זה

אמת או חובה.... אבל אני לא יודעת אם זה אפשרי לשחק בפורום

jingle bell

New member
לי יש רעיון ../images/Emo6.gif

וזה משחק שישטוף את כל הפורום! אז ככה נותנים הגדרה כלשהיא...ומתוך ההגדרה אומרים משפט ואחרי המשפט מוסיפים את המשפט :"בין הרגליים שלי" למשל...נגיד וההגדרה זה סרטים אז אני אומרת מחפשים את נמו בין הרגליים שלי וזה ישמע רע ומצחיק! או עוד דוגמה...איך לאבד בחור ב10 יום בין הרגליים שלי...

חחח חזק... ../images/Emo168.gif

פעם שיחקנו משהו דומה בפורום..., ששמנו בשירים של מוניקה את המילה "תחתונים" במקום כל מיני מילים למיניהן... זה גם יצא חזק

אפשר גם להגיד 'במיטה' או ../images/Emo66.gif

'אם אתה מבין למה אני מתכוון...' בכול סוף משפט. למשל היום אני וידידה שלי נסנו לים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... הקיצר, אני זזתי לישון. מחר יש לאבא שלי יומולדת והיום עבדתי קשה כדי לסדר את הבית.

למעלה