בבקשה בנות מי שיכולה...

Karina85

New member
../images/Emo32.gif בבקשה בנות מי שיכולה...

לסמס 9 ל 2020 לירדן הרקדנית... כמובן אם אהבתם!!! ובטוח שאהבתם...

talytal

New member
טוב, לא עמדתי להגיד שום דבר...

אבל אם כבר העלית את עניין "נולד לרקוד".... אני כל כך מרוצה שוובה עלה, שבמשך דקה אחרי שהודיעו את זה, עשיתי ריקוד שמחה קטן בסלון שלי.
זה לא רק שאני חושבת שהוא מוכשר וייחודי, זה גם כבר נהיה ממש כיף לראות את השופטים מתאמצים כל כך להדיח אותו כל שבוע מחדש, בלי קשר לאיך הוא רוקד, וכל פעם מחדש הקהל נותן לו את רוב הקולות. (וזה לא אומר שאני שמחה שלוטם עף, כי הוא מאוד מוכשר, אבל מבחינתי כשוובה יעוף אין לי יותר סיבה לראות את התכנית...) הייתי כותבת את זה בפורום "נולד לרקוד", רק שכל כך לא אוהבים אותו שם, שאם אני אכתוב משהו בעדו עשויים לעשות לי לינץ'...

Karina85

New member
מתוקיזה איזו הפתעה! ../images/Emo13.gif

אני חושבת שירדן מדהימההה... !!! ואגב סיפור וובה ממש מזכיר לי את יגאל מהעונה שעברה... איך אהבתי אותו חחח
תצביעו לירדןןן!!!

talytal

New member
ירדן באמת נהדרת

ממש ממש אין לי מושג מי תעוף מהבנות בשבת. מיכל בטוח, היה לה סולו חלש מאוד, אבל בין גיתית לירדן? קשה מאוד. לירדן יותר מגיע להישאר על סמך הסולו, אבל מאוד אוהבים את גיתית. אני הצבעתי לירדן, בכל אופן...

דורית41

New member
אם כבר פתחת צוהר לכוון נולד לרקוד

אני לגמרי לגמרי בעד תום-הוא רוקד מדהים. (ראיתי 2-3 פרקים,זה תמיד נופל לי על ההתעמלות אבל היום צפיתי) הימור שלי לשלישיית הגמר? תום,לידיה ומעיין.יזכו תום או לידיה.

דורית41

New member
אה,ואגב,אם יהיה גלגל הצלה

אני מאוד מקווה שעומרי טלמון יוחזר!!!

Karina85

New member
גם אני אוהבת את גיתית...

אוף, אי אפשר שכולם יהיו בגמר???

alona37

New member
זה כלכך קשה...אני אוהבת את

גיתית וירדן , הן מדהימות! אבל לשם שינוי הצבעתי רק לגיתית. אני מקווה שלא יהיו עוד הפתעות לא נעימות[וובה , אהמ אהמ.] ומיכל תודח

shongold

New member
טלי ..את הוצאת לי המילים מהפה

ביחס לוובה הוא מדהים הוא גאוני - הוא בליגה משלו - ואני שהבטחתי חגיגית לכל המשפחה שאני עם האסמסים גמרתי..נתתי הוראה היסטרית...לבן שיסמס לו - שלפחות אדע שעשיתי משהו - הקפיצה והצרחה שנתתי שהוא עלה ראשון - העירה כמה שכנים ..נזעמים הצמרמורת שהוא העביר בי לאחר הנאמבר שלו - הזכירה לי ..נשכחות

kapit5

New member
גם חושבת שווכה מיוחד

למרות שאני חושבת שתום מדהים.לוובה יש את הראש המיוחד שלו ונורא מרגיז איך דוד כל פעם יורד עליו. בכלל דוד מזכיר לי איזו יאכנה זקנה.כל הזמן עושה פרצופים לא מרוצים ומעקם את האף.לפחות כשהיה לו קוקו עוד החזקתי ממנו
..אבל עכשיו??? אני דוקא אוהבת את גיתית.היא בעייני משהו מיוחד.לא מהרקניות הגבעוליות החצי אנוקרסיות אלה דוקאדובשנית מתוקה,פצצת אנרגיה.בכל מיקרה כולם טובים והבחירה באמת קשה.

shongold

New member
בוקר טוב כפית אז ככה

אני באמת חושבת שוובה - נמצא בליגה אחרת מכל השאר - אבל גם כל האחרים טובים. גם מיכל - שהיתה חלשה בגלל הפציעה ונתנה הופעה בהתאם. ואני אתך בענין גיתית אני חושבת שהיא מדהימה בתחומה שונה ונפלאה - ומהבנות בה הייתי בוחרת - אנטיתזה לכל..הבלרינות..

למעלה