בבקשה, צריכים את עזרתכם
!

just adiki

New member
../images/Emo32.gifבבקשה, צריכים את עזרתכם../images/Emo13.gif!

אני לא יודעת אם שמעתם אבל בטח תשמחו לשמוע ששירי מימון מועמדת לייצג את ישראל בפרסי ה-MTV בנובמבר! זה יהיה כבוד גדול לשירי וגם לנו וזה יתן לה חשיפה נהדרת באירופה:). ההצבעה היא מאוד פשוטה: ניתן להכנס לקישור הזה:http://ema.mtv.co.il/vote/ לוחצים בצד שמאל Israeli Act
לאחר מכן...Shiri Maimon
ולבסוף-Vote. ניתן לעשות זאת כמה פעמים שרוצים. זה פשוט, זה קל ונודה לכם מאוד!!
. מה שקורה שהשם של שירי הוא הכי מוכר מהרשימה לכן אנשים נשארים שאננים ולא מצביעים כי חושבים שבטוח תנצח והבנתיים מתחרים אחרים צוברים עוד ועוד קולות ויש להם הרבה אנשים שמצביעים עבורם. כך שבאמת , כל קול חשוב!

Galuush

New member
המצלה לסרט../images/Emo9.gif

היום ראיתי את הסרט "הגשרים של מחוז מדיסון" עם מריל סטריפ וקלינט איסטווד, ואני חייבת להמליץ לכם עליו! יכול להיות ששמעתם עליו ויכול להיות שלא, אני בכל אופן אמליץ. הסרט מספר על עקרת בית שבעלה והילדים הולכים לתחרות פרים, להציג את הפר של הבת שלה. פרנצ'סקה (מריל סטריפ) מחליטה להישאר בבית בזמן שהם הולכים לארבעה ימים. ביום הראשון לזה שהיא בבית לבד, היא פוגשת בצלם של הנאשיונאל ג'יאוגרפיק שקוראים לו רוברט משהו(קלינט איסטווד). רוברט מצלם גשרים מכוסים, והוא מגיע למחוז מדיסון כדי לצלם גשר מכוסה. הוא עוצר בבית של פרנצ'סקה שעוזרת לו להגיע למקום חפצו שמציעה לו להישאר לארוחת ערב. השניים מתאהבים וחווים משהו שאף אחד מהם, כנראה לו חווה קודם. החיים של שניהם משתנים. השאר אני לא אגיד, כי אם תראו, אז אני לא רוצה להרוס. סרט מקסים!!! מריל משחקת שם מדהים וקלינט איסטטוד משחק מעולה, וההפקה והביום שלו מקסימים! והוא נראה לא רע
. אז זהו, אני מקווה שתחליטו לראות ותהנו. ואם בא לכם, אתם מוזמנים אליי ונעשה מסיבת סרטים ותביאו סרטים של ג'ני

Galuush

New member
יאללה... מחר נשק../images/Emo3.gif

מחר אני מקבלת ככל הנראה נשק ויום שני שלישי מטווחים- אמאל'ה
. ואז רביעי, חמישי, שישי, שבת אני בבית
. כיף כיף כיף
. שבוע מקסים לכולם

linoy7

New member
../images/Emo18.gifהיום מזיזים את השעון שעה אחורה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אל תשכחו
שבוע טוב!

Robin Sparkles

New member
איזה יום זה....

ואני לא מתייחסת לעובדה שהתעוררתי עוד לפני שהשמש זרחה ולא נרדמתי. היה לנו היום שעת מחנך ובגלל שהמזגן לא עבד הלכנו לאודיטוריום גדול והיינו ממש קצת חח. אחרי השיעור של הכתיבת עבודות בפסיכולוגיה אני וחברה שלי הלכנו לאכול בקניון ובהתחלה תכננו לאכול שני צ'יפסים ענקיים ואז היא הזמינה טבעות עוף ואיכשהו היא גרמה לי להזמין קיד בורגר שזה של הילדים הקטנים,ואני מוכה להישבע שזה טעים למרות שיש בלחמניה רק קטשופ והמבורגר..... גם שני צ'יפסים ענקיים כמובן חחח. היא ראתה שאני אוכלת צ'יפס בלי כלום (כי מעניין שפתאום אין מיונז בעולם
) והיא שאלה אותי למה אני לא אוכלת עם קטשופ. אני:"אני לא אוהבת" חברה:"מהההה???????? איזה מוזר זה....." אני:"זה מוזר??? ולא לאהוב המבורגר זה נורמלי לחלוטין" (אין לי מושג מאיפה זה יצא לי
) וכשחזרתי מהבצפר הייתי בסוף הרחוב (רחוק מהבית) ואני רואה את הכלב שלי עומד באמצע הכביש כמו פיסח
אז שרקתי לו כשהייתי די קרובה והוא רץ אלי החמוד הזה.. ואז החצוף הפדחן הזה התחיל לדבר אלי באמצע הרחוב ולקפוץ עלי (שזה בסדר)!! אז תפסתי לו את היד והרמתי אותו עד הבית שלא יביך אותי. חחחחחח.

NITSAN6

New member
איזה יום היה לי../images/Emo178.gif../images/Emo110.gif

בבוקר איחרתי את ההסעה ב-5 דקות בערך ואמא של חברה שלי לקחה אותי ואת ידיד שלי..איזה נהגים סתומים! הם הגיעו בדיוק בשעה של הימים הרגילים! למה אני צריכה לחכות בכיתה 45 דקות?!
כמעט כך המושב איחר.. בשיעור השני היה לי מבחן במתמטיקה שהיה אמור להיות שעתיים ראשונות אבל בגלל השביתה הזאת ביטלו לנו את ההפסקה והמשכנו את המבחן גם בשעה השלישית. הלך לי ממש טוב וסיימתי בשיעור אחד אז יצאתי להפסקה וכל החברים שלי היו במבחן [גם מכיתות אחרות כי זה היה שכבתי]. אז הסתובבתי קצת באזור וראיתי ילדה את שלמדה איתי ביסודי..והיא גם בת דודה של חברה טובה שלי..התחלנו לדבר וזה והיא אומרת לי שעוד איזה חודש בערך ייגמרו לה התיקים כי יש לה איזה טיפול אומשו[יש לה תסמונת טורט]מזה שמחתי בשבילה. אחר כך גם חברה שלי יצאה מהמבחן אז הסתובבתי איתה קצת.. אחרי זה היה לנו שיעור ספורט ורצנו 1500. הצלחתי הכל בלי לעצור אפילו פעם אחת!
[טוב גם רצתי כמו צב ולקח לי 10.5 דקות..הגעתי אחרונה
אבל רק אני וילדה אחת מהמושב עשינו 6 סיבובים]קיבלתי 100
איזה חמודה המורה כל הריצה הייתי הכי איטית והיא כל הזמן עודדה אותי ואמרה לי שהתוצאה שלי מצויינת..חחח היינו אמורות לרוץ 8 דקות והיא המשיכה למדוד זמן רק בשבילי
אחר כך בהפסקה השפרצתי על ילדה אחת מהכיתה קצת מים [יש לי פקק שלא נוזל אז זה השפריץ ממש טיפה] ואחר כך היא שפכה עליי איזה חצי בקבוק נסטי
ועוד באמצע הכיתה..ממש התעצבנתי עלייה

linoy7

New member
גמר חתימה טובה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

מקווה שעבר לכם הצום בשלום!
אצלי עבר בסדר.. כמובן חוץ מהשעה האחרונה שתמיד היא הכי קשה לי.. חח
שתהיה שנה מוצלחת!

Robin Sparkles

New member
היה דווקא נחמד.....

אתמול בצהריים אחותי וחבר שלה היו אצלנו קצת (רק כדי לאכול וללכת) אז אח שלי אמר להם שישארו ונשחק מונופול כל הלילה ואחותי אמרה "לא. יש לי הרבה דברים לעשות" ואמרתי לה "מה כבר אפשר לעשות בכיפור???" והיא אמרה "הרבה. לחשוב.." חחח. אתמול בלילה אני ואח שלי התחלנו לשחק מונופול וכשראינו שכבר יש לי חוב גם לו וגם לבנק
הפסקנו בערך ב-12 והלכתי לעשות סודוקו ואז לישון. היום קמתי בערך ב-9 וחצי והכלב שלי היה בבית מאז ועד 5 בערך חח. שיקחתי קצת ב-PSP וקראתי "אחוות הג'ינס 2" באנגלית
ואז אח שלי היה בחדר שלו על המיטה עם הכלב שלי ואז גם אני הייתי שם על רבע מיטה ונרדמנו חח עד 4 וחצי ואז סתם היינו בסלון קראנו עיתונים וכשנגמר הצום ישר (!!!) רצנו להדליק את המחשבים. אה ונשברתי מהצום בערך ב-1 (אכלתי עוגיות) ואז אח שלי ראה שאכלתי וןאחרי כמה דקות הוא ביקש ממני וכמעט סיימנו את הכל חח.

just adiki

New member
יום כיפור עבר טוב מאוד,

חתימה טובה
. לי לפחות היה קל השנה ואני שמחה שהיה כך. רוב ביום ישנתי, קראתי קצת... מהר מאוד הגיעה השעה ללכת לבית הכנסת ובבית הכנסת הזמן כבר עובר מהר עם התפילה והכל. אני לא יודעת מה קרה השנה אבל זה התארח וסיימנו 20 דק' חצי שעה אחרי הזמן שצריך
שזה לא היה בסדר... אבל זה לא הקה עליי.

למעלה