בבקשה תכנסו..

oriaaaa

New member
../images/Emo32.gif בבקשה תכנסו..

אני עושה פרוייקט באנגלית על גיי קיי רולינג (והארי פוטר בכללי) אז בבקשה אם תוכלו לענות על 2 שאלות זה יעזור לי מאוד!! האם קראת את הספרים "הארי פוטר"? אם כן, בת כמה? ובמשפט אחד תסכמי את ה"קסם" שיש בספר שכ"כ מושך אותך לקרוא אותו.. בבקשה תענו!

Hip Hop star

New member
עוזרת../images/Emo3.gif

-קראתי רק את שני הספרים הראשונים. -מה שמושך לקרוא ולאהוב את הספר,הוא שהוא מפעיל מאוד את הדימיון,בעיקר שזה נחשב לקטגוריית הפנטזיות,שכמעט כל מה שכתוב בספר אינו יכול להיות במציאות.

MiChElLe182

New member
אני ישמח לעזור=]

-ברור שקראתי...אפילו סיימתי לקרוא את השישי, ולא הבנתי מה ז"א בת כמה?? בת כמה אני??...אמממ אם זאת השאלה אז אני בת 18 ויום. -מה שמושך לקרוא את הספר זה שהוא מדבר על דברים שאנחנו לא מכירים ולכן הוא גורם לנו להישתמש המון בדימיון. וגאד דמט גם אני רוצה לעשות קסמים!!

Love Bem

New member
מקווה שתצלחי../images/Emo45.gif

-קראתי את כולם. -אני בת 16 חח..זה ספר קסום שקוראים אותו נחנסים לעולם שלם של דמיון יש בו הרבה מאוד רגשות,ונורא כיף לקרוא ולחשוב אל זה בו זמנית עם את מבנים. בלי קללות.

bar jones

New member
אמממ לא קראתי =( ../images/Emo4.gif

אבל עדיין בהצלחה מותקית!! רוצה שאני אולי המציא? אני טובה בזה !

shircherry

New member
עזרה =)

האם קראת את הספרים "הארי פוטר"? אם כן, בת כמה? ובמשפט אחד תסכמי את ה"קסם" שיש בספר שכ"כ מושך אותך לקרוא אותו.. קראת את כולם חוץ מהשישי שמחר בן מביא לי את הספר לקרוא בעברית. את השאר קראתי בעברים ובאנגלית =) (את החמישי רק באנגלית) אני בת 17 =) הקסם??? אממממממ נראה לי שזה בריחה מהעולם שאנחנו נמצאים בו עכשיו, שבו יש לנו את כל הבעיות שלנו, לעולם של קסמים ופנטזיות, שהכל בו אפשרי. קצת שקט קטן מהבעיות שלנו. מקווה שעזרתי =)

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| הארי פוטר ../images/Emo99.gif|סוגד|../images/Emo23.gif

קראתי את כולם, אני בת 13 וחצי. מה משך אותי.... המפ.. הכול. נו באמת, הכול

למעלה