בגלל השיעמום

joyalfa

New member
../images/Emo32.gifבגלל השיעמום

מאוד משעמם לי ומאוד משעמם פה. אז עלו לי כמה שאלות על החיים: והחלטתי לעשות מזה סקר קטנטן כדי שאולי יהיה טיפה יותר מעניין אם בכלל: השאלות: 1.אם הייתה לכם הזדמנות לחזור ליום מסויים ולנסות לתקן אותו האם הייתם עושים זאת? אם כן פרטו איזה יום (אם בא לכם כמובן). 2.במצבי שוק או לחץ האם אתם קופאים במקום או מגיבים? 3.מהו הפחד היותר גדול שלכם מבין 3 הפחדים הבאים: פחד מגובה פחד מקהל או פחד ממוות? 4.האם אתם מאמינים בגורל (מה שקורה זה מה שצריך לקרות)? זהו להפעם מקווה שיהיה מעניין פה. ביי kutcher

aliasBOY

New member
הנה שלי:

1. לא כי אין לי שום יום כזה בראש וגם אי אפשר לדעת את ההשלכות... 2. אני מגיב... אבל לא בצורה הכי טובה... חח 3. הכי מפחיד גובה אח"כ קהל.. ומוות זה בכלל הפנטזיה שלי... 4. כן... ו...זהו.... שימו עוד..

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gif

1.אם הייתה לכם הזדמנות לחזור ליום מסויים ולנסות לתקן אותו האם הייתם עושים זאת? אם כן פרטו איזה יום (אם בא לכם כמובן):
הייתי חוזרת ליום שלפני שאורלי חטפה אותי והתעללה בי קשות!!!! (ועכשיו בצחוק: הייתי חוזרת ליום שבו נפצעתי בברך) 2.במצבי שוק או לחץ האם אתם קופאים במקום או מגיבים?:
בין היתר היא חישמלה אותי אז בהחלט אפשר להגיד שהייתי במצב של שוק, בנוסף היא גם הזריקה לי שוקו קרלו בצבע ירוק והייתי הפוכה לגמרי ולמרות כל זאת הצלחתי לברוח אז אפשר להגיד שלא קפאתי במקום.... (בצחוק: לא הייתי במצב כזה עדיין אז קשה לי להגיד מה הייתי עושה טפו טפו טפו) 3.מהו הפחד היותר גדול שלכם מבין 3 הפחדים הבאים: פחד מגובה פחד מקהל או פחד ממוות?
פחד ממווווווותק!!!!!!! (בצחוק: פחד ממווווווותק....
)
4.האם אתם מאמינים בגורל (מה שקורה זה מה שצריך לקרות)?
אני מאמינה במוווותק (היא שילמה לי שאני אגיד את זה והכריחה אותי לתלות את הוילון שלה אצלי בבית!!! שמישהו יעצור אותה.....
) (אין בצחוק יותר, אני לא יודעת לגבי נושא הגורל זה נושא הזוי מידי ולא גיבשתי לגביו דעה מספקת
תודה על הסקר ג'ואי, באמת הרגשתי שאני צריכה להוציא את הדברים מהבטן

anytime

i'm here all week אני שמח שנתתי לך את הזדמנות לפרוק את הכל החוצה. שוקו קרלו ירוק נשמע טעים ימיייייייייי

joyalfa

New member
אופס

כתבתי מהניק ניים של ידידה שלי חחחחחחחחחח היא הייתה אצלי ושכחתי להחזיר לניק שלי. זה הייתי אני .

RenanaD

New member
שילי!!

1. אמממ... לא עולה לי שום יום מסוים כזה לראש, אבל אני מתארת לעצמי שיש מלא כאלה... 2. במצבי שוק או לחץ אני מגיבה. אני ממש לא הטיפוס שקופא במקום מהלם. 3. אני לא מפחדת מהמוות, אני לא מפחדת מקהל ומגובה... בעקרון אני לא מפחדת, אבל זה קצת מפחיד לנסות להסתובב על הקורה בשיעור ספורט בבי"ס (למרות שזה המכשיר שהכי אהוב עלי, חוץ מהטבעות). 4. אני מאמינה בגורל, בהחלט.

RenanaD

New member
אוח

3. אני לא מפחדת מהמוות, אני לא מפחדת מקהל, ומגובה... וכו' וכו'.

inbal145

New member
OK../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

.אם הייתה לכם הזדמנות לחזור ליום מסויים ולנסות לתקן אותו האם הייתם עושים זאת? אם כן פרטו איזה יום (אם בא לכם כמובן). כן, אבל לא יותר מדי כי מטעויות לומדים.
2.במצבי שוק או לחץ האם אתם קופאים במקום או מגיבים? תלוי מה.
3.מהו הפחד היותר גדול שלכם מבין 3 הפחדים הבאים: פחד מגובה פחד מקהל או פחד ממוות? מוות. 4.האם אתם מאמינים בגורל (מה שקורה זה מה שצריך לקרות)? לויודעת :|

Moreiro

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

1. ממ.. בוודאי. ועולים לי כמה בראש. אבל אין פירוט
2. בדר"כ אני מגיבה, אבל אני גם נלחצת די בקלות
3. פחד ממוות X: 4. בעיקרון כן, אבל אני לא מרגישה שכל מה שקורה לי היה חייב לקרות
יא, זה היה קצר

gilmorefreak

New member
הוו..התגעגעתי אליכם!

אם לא שמתם
לא הייתי פה..נסעתי 4 ימים לאילת..ונראה לי שגם לפני זה לא הייתי קצת..
בכל מקרה..חזרתי..תשובות..
מאוד משעמם לי ומאוד משעמם פה. אז עלו לי כמה שאלות על החיים: והחלטתי לעשות מזה סקר קטנטן כדי שאולי יהיה טיפה יותר מעניין אם בכלל: השאלות: 1.אם הייתה לכם הזדמנות לחזור ליום מסויים ולנסות לתקן אותו האם הייתם עושים זאת? אם כן פרטו איזה יום (אם בא לכם כמובן). אויש..לכל כך הרבה ימים..לא מפרטת פה..
2.במצבי שוק או לחץ האם אתם קופאים במקום או מגיבים? לפי הניסיון שלי מגיבים..אני לא בטוחה שתמיד הייתי ככה..כשהצטרפתי למד"א נאלצתי להתרגל למצבי לחץ ולתגובות במקום..
3.מהו הפחד היותר גדול שלכם מבין 3 הפחדים הבאים: פחד מגובה פחד מקהל או פחד ממוות? פחד מקהל..כל כך..
4.האם אתם מאמינים בגורל (מה שקורה זה מה שצריך לקרות)? לא יודעת
אני כזאת מתוסבכת...חלקי..אתה צריך לגרום לדברים לקרות..זה ברור..אבל אני מאמינה שחלק..לא משנה מה..זה נועד לקרות וזה יקרה..ואין דבר שישנה את זה..
קצר ונחמד..

למעלה