בגלל שפה זה בית

orlyshka1

New member
../images/Emo32.gifבגלל שפה זה בית

מרגישה צורך לשתף. עצוב לי, מפחיד. הכל שחור בשמיים. כל הנופים של ילדותי נשרפו. וכואב כל כך על ההרוגים והפצועים...
רק מקווה שאנחנו לא נצטרך להתפנות...

עפטוב

New member
מאמי שלי

עצוב לכולם לדעתי, 40 ילדים נקברו היום, אנשים שיש להם הורים, חברים, עולם שלם שחיכה להם והסתיים. אמן אמן שכל הסיוט הזה ייגמר. שני ההורים שלי בין הלוחמים בלהבות. אם את צריכה מיטה תתקשרי בכל שעה! נשיקות ואמן שהסיוט הזה יהיה מאחורינו בקרוב, לצערנו החיים של יותר מ-40 משפחות לעולם לא יהיו אותו הדבר.

מאוד עצוב../images/Emo201.gif

את יודעת שגם אלינו את יכולה תמיד לבוא!! ברגע הראשון ששמענו על המקרה ישר חשבנו עלייך
לצערנו היום בבוקר הודיעו לנו שאחד ההרוגים מהאוטובוס השני הוא חבר ילדות של אחי
הוא היה בן אדם עם לב טוב שיצא לקורס קצינים של המשטרה ולא היה אמור להיות על האוטובוס הזה בכלל, הוא החליף חבר שלא יכל לנסוע... הוא היה בסה"כ ילד בן 30 שרק לפני כמה חודשים נולדה לו הבת הראשונה שלו והוא היה מאושר שאין כמותו...
אני רק מקווה שיצליחו לעצור את השריפה בזמן הקרוב!!

GeJuFan

New member
בנות!! אם מישהי מהצפון עם בע"ח, או מכירה

מישהו עם בע"ח שצריך להתפנות, וצריכה מקום לגור בו אתן מוזמנות לפנות אליי! יש לי דירה (לצערי לא מרוהטת עם מיטות) שעומדת כרגע ריקה.

Tehi5

New member
אני איתך

גם אני מאיזור חיפה וזה מפחיד לראות שיש כל פעם הצתות שהולכות ומתקרבות למקום שאני גרה בו. מה שאנחנו צריכים פה זה גשם טוב שיכבה את כל האש הנוראית וכח להמשיך.

כ"כ קשה

אפילו שאני גרה רחוק יחסית מהאיזור עדיין קשה לי ואני מחכה שיגמר כבר כל האסון הנורא הזה. תשמרו על עצמיכם.

eight letters, three word... one meaning../images/Emo23.gif

חושבת עלייך ודואגת עד אין סוף
אמא ביקשה לומר לך שדלתנו פתוחה עבורכם בכל עת
מחכה ליד הטלפון לעדכונים....

Hadar07

New member
עצוב כל כך ../images/Emo201.gif

כל כך עצוב ומעצבן לראות שכל כך הרבה עצים הלכו בגלל רשלנות של אנשים שלא נדבר על כל ההרוגים והפצועים וכל האנשים שאיבדו את הבית שלהם, כל כך מיותר
למרות שאנחנו רחוקים יחסית פיזית, אנחנו איתכם.

../images/Emo24.gif

זה כל כך נוראי שנוראי זו אפילו לא מילה אמיתית לדבר הזה! שולחת לך טונות של חיבוקים ואהבה

למעלה