בגלל ש...

The Macker Girl

New member
../images/Emo32.gif בגלל ש...

בגלל שעוד שבוע חוזרים ללימודים. בגלל שסוף סוף אפשר לספור את הימים עד ל"עיר הנוער" על יד אחת. בגלל שהייתי אתמול בהופעה של "היהודים" והיה מדהים. בגלל ש"פוסטפאניק" חיממו אתמול, ודרור "תזרוק עליי מערכת הגברה" מוהר כזה מותק. בגלל שמשעמם לי. בגלל שאין לי משהו באמת חשוב להגיד. בגלל שאני וורי וורי מאושרת. בגלל שבא לי לפתוח שרשור "אוף טופיק". נו, אז איך עבר עליכם הסופ"ש??? ומה התוכניות לשבוע האחרון של החופש?

סיונול

New member
נם.. אני עדיין רוצה את הסרט שלו..:)

אפשר לספור את הימים לעיר הנוער על יד אחת.. אבל זה אומר שאפשר לספור גם את הימים ללימודים על יד אחת!!! אה ויש הופעה של היהודים במודיעין ב26.. בחינם!!!! את מוזמנת לבוא.. אני לא יהיה כאן. אבל את מוזמנת:) נם...!!

The Macker Girl

New member
יש לך 7 אצבעות על יד אחת???

כי אני לא רואה דרך אחרת לספור את הימים ללימודים על יד אחת...
אמממ... בואי נראה... לבוא להופעה של היהודים ב-מ-ו-ד-י-ע-י-ן, 3 ימים אחרי שראיתי אותם בת"א ויומיים לפני שאני רואה אותפ בחיפה. נורא הגיוני, בטח... ועזבי ת'סרט שלו. זה עניין אבוד. זה הסרט היחיד שיש לו...

סיונול

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאההה הסוד נחשף!!!

נולדתי עם 7 אצבעות על יד אחת..!! או בעיה ממש קשה בלספור ובמתמטיקה בכללי... מה שתחליטו... חחחח נם.. רק רציתי לידע אותך בהופעה ולהתלהב שבמודיעין יש הופעות חינם...!!! כמו שהיה לנו את דנה אינטרנשיונל.. בלע בלע.. ועוף שימחס.. וגאיה ביום חמישי הבא..! נו מודיעין שולטת.. בטח שולטת!! אה ובקשר לסרט.. אני עוד ישיג אותה.. אל תדאגי..

The Macker Girl

New member
את יודעת מה היה בחדרה?

אורי פיינמן, מרגלית צנעני, מושיק עפיה, ועוד כמה שמות לא מוכרים (לא שאורי, מרגלית ומושיק הם סלבריטיז, כן?)

סיונול

New member
אורי פיינמן?? מוכר.. אבל...

מי זה?!?!? את השאר אני מעריצה אז אין טעם לספר לי עליהם...ובטח שהם סלבריטיז!!! אההה מושיק תעשה לי ילד!!!

סקסי במיוחד ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

כאילו מה.... המשרוקיות הוציאו לך את כל החמצן מהראש
כן חברים ממולכם אכן סיפור קורע לב על ילדה מודיעינית שרקנית שהתאהבה בבחור שנראה כאילו הוא צובע את הגבות... עצוב... פשוט רחמים....

סיונול

New member
../images/Emo41.gifתחרות משרוקיות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif|

ובכן.. ואור המצב המדרדר שלי.. שדרך אגב כולכם תרמתם לו!! יש תחרות משרוקיות שהולכת ככה.. בזמן הקרוב כל אחד צריך למצוא/לקנות/לייצר וכו.. את המשרוקית הכי יפה בלע בלע.. או אפילו סתם משרוקית פשוטה שעולה שקל אחד קטן וחמוד ולרשום עליה מה שבא לו,( כאן זה המקום ליצירתיות..) ולהביא לי.. כן, כן ל-י!! את המשרוקית... ואיפה אפשר להביא לי..?.. 1. בג'י מחר במסיבת סוף חופש! שאני מקווה שכולם כאן מגיעים אליה.. 2. בעיר הנוער... הפרס לזוכה המאושר עדיין שמור במערכת.. ( שזה א-נ-י!) יאללה צאו למרכזי הקניות הקרובים לביתכם וקנו משרוקיות!!! והכי חשוב.. תביאו לי אותם!!!!!!!!!!!!!!! באהבה צוות השיפוט.. שזה.. (נחשו...) א-נ-י

The Macker Girl

New member
אגב "עיר הנוער"...

חובה על כ-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ל-ם לבוא יפים ומחוייכים, כי אני מביאה מצלמה, ואני מתכוונת לסנוור כל אחד ואחד מכם. ברור? יופי :)

מממ...

אני יהיה בהופעה של היהודים...למרות שאני לא סובלת את " פחד מוות".. אני הייתי ב"שודדי הקריביים " יום שישי וזה כזה אחלה סרט !!! רק חבל שהוא נגמר ב5 בבוקר וחשבתי שאני הולכת למות בדרך הביתה...

The Macker Girl

New member
"פחד מוות" זה דיסק מעולה!

נכון שאין על "מציאות נפרדת", אבל הדיסק השני הוא מאכזב, לדעתי. והדיסק השלישי בהחלט החזיר אותם למעלה. בכל מקרה, הם נותנים אחלה שואו. הם גם עשו איזה קומבינה עם הגיטריסטים עכשיו, והם 7 על הבמה. מדהים לראות 5 גיטרות על במה אחת עושות רוק ישראלי, פשוט מדהים.

למעלה