בגרות בתנ"ך

בא לי למותתתתתתתתתתתת

יש לי יום שני בגרות גם בתנך רגיל וגם בתנך מורחב תנך רגיל אני מסתדרת - מבינה מצויין אבל תנך מורחב - אני לא מבינה כלום בספר הזה "מנהיגות ומנהיגים במקרא" זה פשוט סינית אני קוראת מליון פעם ולא מבינה אני לא יודעת מה לעשות למישהו יש מה להציע? אני אשמח מאוד ותודה מראש

בקשר למועד ב' בתנ"ך

לכל הפורום שלום!!! היום ניגשתי לבגרות בתנ"ך ולא הלך לי טוב יש לי כמה שאלות אליכם ואשמח אם תעזרו לי: 1. מתי יש מועד ב' בתנ"ך? 2. האם למועד ב' ניגשים עם אותו מיקוד של המיבחן הזה או שישנו אותו? 3.האם למועד ב' עדיין ניגשים עם המגן?? (עדיין לא רוצה לאבד את ה92:)) תודה מראש נטלי

שרית47

New member
איפה אני יכולה למצוא תשובות לבגרות

בתנ"ך.(לשאלון של ה2 יחידות האחרונות מתוך ה-5..)?

edlyn

New member
היי אני שואלת בשם חבר

שפספס היום את הבגרות בתנ"ך. האם הוא יכול לוותר על תנ"ך? במידה והוא עובר בכל הציונים? כי ידוע לי שצריכים נכשל אחד בשביל להיות זכאים לתעודת בגרות. כל פיסת מידע תואיל

Brusi

New member
נצל"ש - טיפ אודטה לעושים בגרות בתנך

תמיד יש שאלות שצריך להשוות בין שני ספרים שונים (מלכים -דברי הימים, חוקי נביאים - חוקי ספר דברים, השוואה בין משיחת אנשים לנביאים וכו') ותמיד מדפדפים כמו מפגרים בין שני הספרים השונים וזה סתם לוקח זמן... לכן עליתי על הרעיון המדהים, להביא שני ספרים!! פשוט גאוני, נכון?

עוד שאלהה

עוד שאלה ששכחתי: האם לוקחים את הציון הגבוה מבין שני הבגרויות? או שלוקחים את הציון האחרון??ולא משנה אם הוא נמוך

tapr

New member
אפשר נכשל אחד

אבל הוא חייב להיות מעל 5 נק', וגם על זה יש תנאים. בכל מקרה - אי אפשר לא לגשת לבחינה במקצוע חובה ולהיות זכאי לבגרות. העניין הזה שימח אותי מאוד כרשת ביטחון לספרות... אני ממליץ שתבדקו אם יש אפשרות במקרה למועד מיוחד, אם ימציא איזה אישור של אשפוז או משהו... או לחילופין שיגש במועד הרגיל הבא, עוד שנה בערך.

שרית47

New member
תודה אבל..

אני צריכה את הפתרון של הבגרות בבתי הספר הדתיים.. יש לך?

liorm3

New member
תשובה

בתנ"ך אין מועד ב , אלא רק במתמטיקה ובאנגלית יש מועד ב. תוכלי לגשת לבחינת הבגרות בתנ"ך במועד חורף והמגן נשאר אותו דבר והמיקוד כמובן משתנה. בהצלחה.

תשובות

בתנ"ך אין מועד ב' (רק לאנגלית ומת'). המועד הבא בתנ"ך הוא חורף תשס"ז וזה מיקוד שונה כמובן.\ לגבי המגן אני לא יודע בהצלחה!

תודה רבהההה:)

תודה רבה רבה רבה על התגובה:) יש לי עוד שאלה קטנטונת למועד החורף אני צריכה להרשם בבית הספר? אני מסיימת השנה יב' אז עדיין אפשרי להרשם מהביצפר עוד שצריך דרך האתר?

../images/Emo99.gif

קודם כל אי אפשר לדעת כמה תקבלי :p אולי זה עוד יפתיע אותך :]] דבר שני , אין מועד ב' בתנך .. ככה שאם את רוצה לעשות את זה שוב את נחשבת לנבחנת אקסטרנית .. כלומר בלי מגן .. ולא לוקחים את הגבוה. אם את עושה את זה שוב בחורף אז לוקחים פשוט את הציון הזה וזהו . לא מתחשבים מהו המגן ומה היה הציון שלך בבגרות הזאת וכן , את צריכה לפתוח תיק של נבחנת אקסטרנית בבית הספר וככה לגשת P: בהצלחה
אני מרגישה מזכירת בית ספר שמסבירה את זה P:

tapr

New member
דווקא כדאי לבדוק את זה

אני חושב שבמועד חורף אפשר עדיין להיבחן עם מגן, או שיש בחירה בין לבין.

למעלה